פורום איתי פרל מחלק לכם סינגלים

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifפורום איתי פרל מחלק לכם סינגלים../images/Emo70.gif

הפרום הרשמי של איתי פרל חוגג שנה
ומזמין אותכם לזכות בסינגלים מתוך האלבום החדש מים מתחת לגשר שיצא לחנויות. "אני ספקן, זה תורשתי ואף חלום אינו רודף עוד את שנתי " ספרו על תכונה, "שיגעון", תחביב, חפץ או כל דבר שעבר אליכם בירושה מההורים, ותוכלו לזכות בסינגלים של איתי: אפילו לא אני/מים מתחת לגשר/ילד טוב נשבר.
יש לרשום בנושא ההודעה באיזה סינגל תרצו לזכות ובתוכן לפרט... משך הפעילות - שלישי עד שישי בחצות. בהצלחה לכולם

A m 0 s

New member
מים מתחת לגשר/אפילו לא אני..

יש לי שיגעון שעבר אליי מאבא שלי והשיגעון הזה הוא או יותר נכון היא דנה ברגר, אהובתי, מלכתי, יפתי.. אני פשוט אוהב אותה ולא מפספס הופעה שלה או תוכנית טלוויזיה איתה או שיר שלה.. אבא שלי ממש אהב אותה במיוחד בהצלחה של עד הקצה ואני האמת לא ממש (נו כי הייתי ילד קטן מה הבנתי מהחיים) ואפילו זרקתי ת'קלטת שלה מהחלון יום אחד.. ועכשיו אני פשוט מת עליה (בטח כבר שמתם לב) ואפילו לפני פחות מחודש מצאנו רק את העטיפה של הקלטת במחסן.. וממש התבאסתי שהקלטת לא הייתה - כי יום יבוא וזה יהיה פריט לאספנים - וזה השיגעון - הטירוף שעבר אליי מאבא שלי והיום הוא גם בא איתי לכל ההופעות שלה.. הבנתם משהו?

pRimaVeriTaVIV

New member
דווקא הפעם יש לי משהו ../images/Emo3.gif אכתוב אח"כ

למרות שזה לא כל כך מקורי/מעניין..

שיר m

Well-known member
ילד טוב נשבר... איזה שיר../images/Emo13.gif

היי, אני קוראת פה כבר כמה זמן אבל לא ממש כותבת
אני ירשתי מאמא שלי את האהבה למוזיקה. אמא שלי מאוד אוהבת מוזיקה, לשיר, לנגן, להקשיב... כשהייתי קטנה דיי סבלתי מזה. הייתי קמה לבית ספר, הרדיו היה פתוח במטבח, וזה היה ממש מעצבן אותי כל ה"רעש" הזה על הבוקר. אני רציתי לקום בשקט. כל פעם כשרציתי לכבות אז אמא אמרה "אבל למה, תקשיבי, יש שירים כל כך יפים"... עם הזמן התחלתי להקשיב לשירים, וגיליתי שזה נשמע דיי טוב... זה התחיל משיר או שניים שאהבתי, ואז המשכתי להקשיב... ומהר מאוד התחלתי אני לפתוח את הרדיו בכל שניה של שקט. היום אני לא מסוגלת בלי מוזיקה:) (ותודה לאמא על שקראה לי שיר
)

pRimaVeriTaVIV

New member
אפילו לא אני ../images/Emo9.gif

טוב, אנסה למרות שזה לא מדהים
איחורים
ירשתי מההורים את החוסר יכולת לדייק. כשהייתי קטן, עד אמצע היסודי בערך, אף פעם לא היו לי בעיות של איחורים... אבל כל הזמן איחרתי לבי"ס בגלל שעד כיתה ג' לא נתנו לי ללכת לבד אז הייתי צריך ללכת עם אמא שלי שכל הזמן איחרה
אפילו כתבו לי הערה על זה במחברת קשר או משהו כזה (כיתה א'), ואמא שלי ענתה שזה באשמתה
כמובן שהיום אני בקושי מגיע בזמן ל.. הכל
(אבל לא איחורים משמעותיים
)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifואני רוצה את אפילו לא אני או מים מתחת ל

לגשר

ילד טוב נשבר

אני מאומצת מברזיל, ההורים שלי אימצו אותי כשהייתי בת שבוע והביאו אותי לארץ.... כשהביאו אותי לארץ גילו שיש לי מחלת עניים (עם שם ארוך מסובך ודי נדיר שאני לא אכתוב פה כי לא יהיה מקום לשאר ההודעה). במחלה הזו אפשר לחלות ב-2 דרכים: 1. כשאוכלים בשר חי לא מבושל. 2. מאמא לתינוק. המחלה הזו זה הדבר היחיד שיש לי מה"הורים הביולוגים שלי", אני לא יודעת עליהם כלום חוץ מזה, ותאמינו לי, המחלה הזו מספיקה.... אני לא רוצה מהם שום דבר מעבר לזה

Inbar789

New member
אפשר גם?../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

ירשתי מאבא את האהבה לספרים
הבית שלנו מלא ספרים בזכות אבא ואלו סיקרנו אותי מאוד! אז אבא היה מקריא לי לפני שידעתי לקרוא ובזכותו למדתי לקרוא לפני כיתה א'. כמובן שהתאהבתי בספרים - בדיוק כמוהו
בשנים האחרונות אחד הבילויים האהובים עלינו הוא ב"צומת ספרים".. ו"שבוע הספר" זה בכלל חגיגה
ד"א, אחותי לא ירשה ממנו את האהבה הזאת. אבל היא ירשה את כישרון הציור שלו, ואני לא
אשמח ל"ילד טוב נשבר"

שנינה11

New member
אווי אניD:

אווקי זה דאגנות יתר! אני ממש ממש ממש דאגנית זה עבר אלי בירושה מאמא אני תמיד צריכה לדעת שכולם בסדר אם אחת החברות שלי יצאה עם מישהו אז אני ישר מתקשרת אליה באמצע הדייט ובודקת אם הכול בסדר אם אחותי לא יודעת לאן הלכה והיא מאחרת אני ישר בלחץ אני שונאת את זה!! ואני לא פולנייה! DD:

פולניות זו תכונה נרכשת... תאמיני לי... אחותי

הקטנה ממש פולניה מבחינת התנהגות.... יותר גרוע ממך... אם אני יוצאת היא מתקשרת אלי - איפה את? מתי את חוזרת? למה את לא בבית בשעה כזו? עם מי את? אכלת? שתית?

העיניים

את העיניים נניח קיבלתי מאבא...יש לי עיניים בול כמו שלו ואני נורא אוהבת את העיניים שלי,האדם הכי חשוב לי זה אבא שלי ואני רואה בי אותו ,גדלתי לתכונות גם כמו שלו,את הכל אני לומדת ממנו אז פשוט רכשתי לעצמי חצי מהאופי כמו שלו. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אבא",חחחח

למעלה