Narration- להקה מומלצת!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo91.gifNarration- להקה מומלצת!

שמעו נא לי
בשיטוטיי במיי ספייס התחלתי להאזין ללהקה בשם Narration, להקה חביבה (בעלת בריטים חתיכים
) מלונדון שמחכה לפריצת דרך... חברי הלהקה מאוד מאוד נחמדים, יוסיפו אתכם למסנג'ר, לפייסבוק, למה שלא תרצו והם מאוד רוצים להצליח
כדאי לכם מאוד לבדוק אותם, שתדעו שכבר קבעתי איתם שכשהם נהיים מפורסמים הם באים לפה, אז תצטרפו כמה יותר אנשים מישראל כדי שנהיה על המפה
(ואולי הם יגררו איתם עוד אנשים
). וגם אם אתם לא נופלים, תשבחו אותם קצת פה כי מאוחר יותר דן (הסולן של הלהקה) ייכנס לפורום כדי לראות את הביקורות פה, אז אולי גם תגיבו פה קצת באנגלית מה הדעה שלכם וכו'... אולי אני אגם ארשם בשבילו לתפוז כדי שיוכל להגיב כאן... בקיצור נכון מגניב
עכשיו עומד לצאת להם סינגל ב1 לספטמבר, ודן ממש ביקש ממני לומר לכם (הוא יודע שאני מנהלת פורומים של קין וקולדפליי והוא מת על הלהקות האלה) להצטרף לקבוצה של הסינגל בפייסבוק, וגם לומר לכם שאפשר להוריד עכשיו את הבי סייד של הסינגל בחינם מהאתר הרשמי שלהם: http://www.narrationmusic.com/ והנה המיי ספייס: http://www.myspace.com/narrationmusic הקבוצה בפייסבוק--
תצטרפו ותזמינו חברים
http://www.facebook.com/group.php?gid=19468006475 ומשם כבר תמצאו את הדף שלהם בפייסבוק והמסנג'ר שלהם וכאלה
אז יאללה תעשו את זה בבקשה וגם תגיבו פה ותאמרו דברים טובים כי מאוחר יותר יהיו פה מבקרים רשמיים
תודה

maihlevi

New member
יאיא הם חתיכים , אבל הם נשמעים ממש רגיל :'(

כמו כל להקות הרוק המעצבנות והרגילות האלה, כבר התחלתי לפנטז על בריטים חדשים שיסעירו את רוחי .. =/ .. הם בנתיים אצלי באבחון... אבל הם באמת יפיופים.. במיוחד זה שיושב אחרון.. גיטע יש מצב שהוא יהודי? IמאוהבI

חחח אני יכולה לברר../images/Emo13.gif

תראי אני מסכימה איתך לגמרי אבל אני לא רוצה לדבר על זה עכשיו בשרשור הזה
והם מגה חתיכים אז בואי נעזור להם

אגב שימי איזה אייקון או שניים שמחים ולא

עצובים, שלפחות זה יראה למי שלא יכול לקרוא שאת מרוצה! למרות שתכל'ס אנשים- זה לא שיש לנו להקות בריטיות אחרות שרוצות לבוא לפה (חוץ מבלונדי, כן?) אז פרגנו

אה ו- באמת תורידו את השיר החינמי כי כשנרשמים

המדינה שאתה מצביע ממנה נכנסת למאגר של מפיקים שמחליטים לאיפה כדאי לשלוח להקות- אז כאילו תנו כבוד לישראל!!!

בזמן האחרון יוצאות הרבה להקות בסגנון הזה

שממש עושות את אותה מוזיקה. אני זוכרת שלפני כמה זמן שלחת הודעה על זה בפייסבוק.. שמתי את המייספייס במועדפים מתוך כוונה לחזור ולשמוע אותם בהזדמנות, דבר שכמובן לא קרה
תראי, הם בהחלט חמודים, ועם הרבה מוטיבציה (אני בספק <גדול> אם הם ימשיכו להיות בכזה קשר עם המעריצים שלהם אחרי שהם יתפסרמו
), ואכן נראים טוב:], אבל לא כ"כ התלהבתי מהם... הם לא מחדשים ממש. אבל אהבתי את The New York City, ונרשמתי אגב לאתר כדי לשמוע את הביסייד (הא וכה, העיר היחידה שכתובה במרכז זה נתניה.
מעניין למה
) והוא חמדמד כזה, לא יותר
אז שיהיה להם המון המון המון הצלחה, ואני מקווה שהם באמת יצליחו ויגשימו את החלום שלהם, כי יש כ"כ הרבה להקות שרוצות להתפרסם אך רק מעטות מצליחות... ואם זה יעזור- אני אכתוב עליהם בקומונת Driving Time Music (שהתחילה כקומונה, עברה לפורום (שאותה ניהלה גלוש
) וחזרה לקומונה
), ונראה לי שהלהקה היא ממש קולעת לטעם של הקומונה.
בנוסף אני אשים בפורום מצעדים (למרות שאני לא כותבת בו (הוא פורום מעולה עם אחלה מוזיקה, אבל הוא יותר מדי פעיל בשבילי XD)) ובפורום MTV
מקווה שזה יעזור

תפוזונה../images/Emo46.gif

כתבתי עליהם בקומונה DTM(קומונה סגורה..), ובפורום MTV, וכשניסיתי לפרסם את ההודעה במצעדים וביקורת, מה תפוז כותב לי: "גולש/ת יקר/ה, הודעתך נקלטה והיא תפורסם לאחר שתאושר על ידי המערכת. בעת אישור הפרסום תשלח הודעה לתיבת המסרים שלך." על מה ולמה! ניסיתי לשלוח עוד פעם, והם עוד פעם כתבו לי את אותו הדבר
גיתית תכנסי בהם!
בכל מקרה, מקווה שזה יעזור

איך זה קרה? ../images/Emo12.gif

מוזר לי שזה דורש אישור... מה כבר כתבת שם שזה הפעיל איזה מסנן שעיכב את ההודעה?
מטריד

galoosh33

New member
אה, זה קרה גם לי פעם

אבל דווקא בפורום ספרים וספרות למיטב הבנתי, זה קורה כשיש פורומים עמוסים ואז מפעילים שם ניטור.. את ה-5 הודעות הראשונות שלך, או משהו כזה, צריך לאשר, ואז את כבר יכולה לכתוב כאוות נפשך.

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif

אם פרסמת גם בקומונה (לא ידעתי שהיא סגורה..) אני כמובן אנסה :] חח.. אני זוכרת איך פעם גם בשבילי מצעדים היה עמוס מדי.. ופעיל מדי.. זה באמת מטורף.. כותבים הודעה והיא יורדת לדף השני אחרי איזה יום :( אבל לאט לאט מתרגלים.. ובאמת יש שם כמות מטורפת של מוזיקה\ידע וכל זה.. הבעיה היא שזה לא ממש ממוקד כמו הפורומים האלה. יש שם יותר מדי אנשים ששומעים שרית חדדד וכאלה :] בכל זאת קארינוש, תכתבי שם הודעה.. בשבילי
אגב גיתית, לא ידעתי שאת גם המנהלת של פורום קולדפליי.. האמת שלא ידעתי שהוא קיים! מגניב :) לילה טוב!

יש להם שם כמה שירים נחמדים,

אבל לא יותר מזה. זה משהו שנעים להקשיב לו, אבל לא משהו שגורם לך להתאהב.

למעלה