שיר השבוע

SummerNightCity

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo221.gif שיר השבוע ../images/Emo221.gif../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע שלכם? דאנסי- האוסי- כללי-
אם בא לכם, צרפו את מילות השירים בקישור.
ואם בא לכם, צרפו איזו תמונה שבא לכם! שיהיה סופ"ש מעולה לכולם.

bitonano

New member
שלי...

דאנסי-Motocycle-As The Rush Comes(DJ PM REMIX) - אל תחפשו כי לא תמצאו אותו זה אנריליס מטורף! האוסי - לא שומע. כללי - חי בפלורנטין של ניר פרידמן.

X Slider

New member
../images/Emo41.gif

Itik Ben Ari (Mike Brant Cover) - Laisse Moi T' Aimer (Dance Mix) David Guetta - In love with myself Bob Sinclar - Love Generetion Britney Spears - And Then We Kiss (Junkie XL Remix)

שלי זה ../images/Emo214.gif

מהו שיר השבוע שלכם? דאנסי - Klubbhoppers - Rain ענקק הדבר הזה האוסי - Axwell - Feel The Vibe פשוט מעולה כללי - Mashonda feat. Nas - Blackout שחור לפנים

.......

די חלש לאחרונה אבל הנה: דאנס:
DJ Dave - Killing Me Softly (Short Cut).mp3​
ו...פסיכודלי חח:
Void-No Disco.mp3 03-dali_-_love_of_my_life-mycel.mp3​
ואם אתם מתעקשים על האוס(או סתם רימיקס חמוד)
charly lownoise & mental theo - wonderfull days (dj scotty remix).mp3​

../images/Emo189.gifשלי../images/Emo189.gif

וזו המלצה לכולם- שיר מדהים- candee jay-if i were you המילים לשיר בלחיצה כאן
מילים
האוס- כמו תמיד- אני לא שומע...כללי- מי שזוכר, בחופשיות על הבר היה את השיר- BUT I DO LOVE YOU של ליאן ריימס יש לי תמונה שחבל"ז- האייסי לא רוצה להפתח בגלל הסיבה הזו שבתמונה ושום דבר לא פועל כמו שהם רושמים

../images/Emo204.gif מצטערת שזה כבר

השבוע הלא יודעת כמה שאני לא משתתפת, אין לי רמקולים!!! ;[ אבל אל ייאוש ואל דאגה, אבא קנה לי DVD וברגע שיחברו לי אותו, אני אקנה עשרות דיסקים!!!

CharmedSource

New member
שלי

דענסים - Silver-Turn the tide Scooter- Weekend פיסכו' - Next Exit - Rise of the nations ראפ - The Game- Put you on the game 50 cent - till i coolapse freestyle טראנס - infected mushroom - I wish Arash - Temptation Dj Tiesto - lethal industry

למעלה