שיר לשלום

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif וואי יפה!

מגניב לקרא...וחתיכת מחמאה היא קיבלה, מגיע לה. מירי יכולה לשיר בערבית ואפילו בצורה משכנעת. מלכה
תודה עדי.

shay keran21

New member
כולי צמרמורות והתרגשות../images/Emo99.gifמי שמכיר אותי

יודע שאני לא אוהב את השפה הערבית,ואין מצב בעולם שאשמע לשירים בטח ובטח...ואז בזמנו גברת שרית חדד הוציאה אלבום שלם בערבית...ולא רק שאין לי אותו,מעולם לא שמעתי שירים....בזמן האחרון שרית שרה את "אינתה עומרי" וזה נחמד...והתחלתי לחבב רק את השיר הזה....אבל ברגע ששמעתי לראשונה את מירי שרה את השיר הזה...פשוט התמוטטתי....מצידי שמירי תוציא אלבום שלם בערבית,אני הראשון שארוץ ואקנה...היא כ"כ מדהימה בשפה הזו....אני לא מופתע שהוא התרגש...מירי נהדרת בביצוע השיר....בכלל...כאשר אבוא להופעות של מירי(האממממ אולי אעשה לכם הפתעה קטנה החודש..אממממ:p) אני אחכה ללא ספק לביצוע הזה ולביצוע של ברכת המלך שאני כה אוהב.... כיף כיף כיף וכבוד

Music4Life

New member
נעה - תודה רבה רבה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

וואוווווו כתבה מ-ר-ג-ש-ת
בטירוף. איזה מדהים זה לשמוע על החוויות שמירי חוותה בטיסה, ושנמכרו כל הכרטיסים כ"כ מהר ושההופעה היתה הצלחה כזאת מסחררת יותר מכל אומן אחר, אני מאושרת לשמוע פשוט, אין לי מילים אחרות. זה ממש שימח אותי. מגניב שמירי התחברה עם נוסעת אמריקאית והזמינה אותה אישית להופעה...באמת מאמי
למירי יש לב זהב, אישה יוצאת מגדר הרגיל, את זה אנו כבר יודעים. כפרעליה!!! היה כיף נורא לקרא את הכתבה, כ"כ חיובית ומפרגנת, כל הכבוד. העלתם לי חיוך ענק עכשיו

Music4Life

New member
../images/Emo47.gif יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה יופיייייייייייי, תודה רבה רבה שלומי
עשיתי לי ת'לילה. זה כ"כ משמח אותי לשמוע שהלך למירי כ"כ טוב ושהתלהבו ממנה שם. זה בדיוק מה שיחלתי שיקרה לה, וקרה
אני ממש ממש שמחה...... מירי, אין כמוך! פשוט אין.
number 1!

למעלה