שנה חדשה בפתח......

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gifשנה חדשה בפתח......../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אנחנו מתחילים שנה חדשה, תקופה של התחלות ופריחה
ראש השנה זאת הזדמנות להניח מאחור את כל הקשיים ואת כל הדברים שמציקים לנו ביום יום ולהתמקד בטוב, ולצאת לדרך חדשה! לצאת מהפסימיות, להסתכל על הדברים היפים, להיכנס קצת לרוח החג
אז בואו נאחל לעצמינו שנה של הגשמה, שנה של הצלחה, שנה של אושר וחיוכים, ובעיקר אהבה.
בואו לענות על שאלון ראש השנה
ולאחל לעצמיכם ולעצמינו מה שתרצו...
איפה אתם חוגגים את ראש השנה?
מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה?
מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל?
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה?
מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה?
איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה?
איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור?
איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.?
נכנסתם כבר לאווירת החג
? תהנו היום עם המשפחות והחברים שלכם
שתהיה שנה פוריה! מלאה במוסיקה טובה!! חג שמח :)

עונה.

איפה אתם חוגגים את ראש השנה? סבתא. מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה? שום דבר. מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל? 3 ימים חופש מלימודים:) מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה? שיהיה בסדר מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה? שתהייה שנה יותר טובה מהקודמת,בהצלחה, אושר, ושנה מלאה באור :) איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה? את האמת? שכלום. איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור? את כל השנה האחרונה.... איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.? שום דבר. נכנסתם כבר לאווירת החג? לא..

עוד שנה מתחילה

איפה אתם חוגגים את ראש השנה? אצלינו בבית עם דודים שלי מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה? זה לא רק בראש השנה... כל חג, בערב חג אנחנו יושבים כולנו (המשפחה המצומצמת) ונותנים מתנות חג אחד לשני מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל? בשבילי זו התחלה חדשה שיכולה להוביל לדברים טובים מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה? לעשות מה שאני באמת אוהבת מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה? לכולם, שתהיה שנה מדהימה מלאה בהמון אושר, שמחה ומוסיקה טובה איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה? את האווירה הזאת של התחלה ואת הריח הזה המיוחד של ראש השנה איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור? את כל האנשים שעשו לי רע ופגעו בי איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.? את כל האנשים המקסימים (מהפורום הזה ובכלל) שמעלים לי חיוך על הפנים נכנסתם כבר לאווירת החג? כן.... אני כבר כולי מוכנה... רק מחכה שדודים שלי יגיעו כבר

שנינה11

New member
אני:)

איפה אתם חוגגים את ראש השנה? אצל סבא עם כל המשפחה..
מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה? שסבא ממציא ברכות
מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל? הצלחה, התחלה חדשה.
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה? אהבה, הצלחה בכל דבר שאני ארצה, ושדברים יבואו לי יותר בקלות.
מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה? שתמיד יראו את הטוב בכל דבר ושיצליחו ויאהבו. ולפורום שיגדל ויתחזק ושנועם יהיה מאושר!
איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה? את ההתחלה החדשה!
איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור? את האהבות המאכזבות והפסימיות.
איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.? התמדה במטרות שאני מציווה והעזרה של כל האנשים המדהימים שהיו סביבי!
נכנסתם כבר לאווירת החג? כןןן! איזה כיף זה שנה שעברה לא היה אווירה לכלום:) היה כיף:) חג שמח שנה טובה מתוקה ומוצלחת

פלדלמן

New member
עונה גם [:

איפה אתם חוגגים את ראש השנה?אצל דודים בגדרה מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה?שום דבר מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל?שנה חדשה, אפשרות לתיקונים, מעבר הלאה מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה?לקבל 800 בפסיכומטרי
להתקבל לאדריכלות בטכניון
למצוא את האיש המושלם בשבילי
ו...מממ...סוף סוף לעשות את הסוויץ' בראש ולעשות דיאטה ולשמור על המשקל, כי כבר עשיתי והורדתי מלא וכמעט הכל חזר
מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה?שנה טובה ומעולה! שנה של הצלחות! שנה של צחוק ושמחה! שנה מדהימה לכל המשפחה! ושיהיה רק טוב! איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה?אני לא ממש אוהבת את ראש השנה... איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור?את האקס :-| את הזיכרונות הרעים ואת כל הדברים שלא אהבתי בשנה הקודמת איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.?את החברים החדשים
את השמחה
את האהבות החדשות לכל מיני דברים מטופשים
וכמובן כמובן, את הזיכרונות
נכנסתם כבר לאווירת החג?חחחח לא ממש יש לי אווירות חג בחגים...

"הגעתי איתך לכבוש עולם.."

איפה אתם חוגגים את ראש השנה? חגגתי אצל סבתא בקריות :)
מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה? שכולם עושים כאילו הכל בסדר
או שזה לא רק אצלינו..
מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל? התחלות חדשות בעיקר, הזדמנות לפתוח דף חדש בדרך מלאכותית.
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה? הצלחה בלימודים, ואושר ובריאות.
מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה? שנה טובה ומלאה בחיוכים והגשמה עצמית הכי חשוב!
איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה? תפוח בדבש
איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור? את כל הכעסים על אנשים, להתחיל משהו חדש...
איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.? זכרונות, אנשים יקרים
נכנסתם כבר לאווירת החג? ת'אמת שכן

המחצללת

New member
../images/Emo48.gifוהנה חלפה לה שנה... ../images/Emo72.gif

איפה אתם חוגגים את ראש השנה? בביתי עם כל החפלה.. :p
מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה? בדרך כלל מביאים מתנות, וחופרים יותר מדי...
מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל? סוג של התחלה חדשה, שנה חדשה, והתהליך שמתבגרים בכל שנה..
מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה? אהבה אמיתית, בריאות והכי חשוב - א-ו-ש-ר.
מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה? שתחייכו בלי סוף.. שתהנו, שתהיו מאושרים, שתעשו כייף חיים! ושתצליחו בכל דבר.. :)
איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה? רימונים :)
איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור? את הכאבים, האכזבות, השקרים, וכל אותם אנשים שרק הזיקו לי..
איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.? אתכם, את כל האנשים שיקרים לי (שזה גם אתם..!), וכמובן מוזיקה.
נכנסתם כבר לאווירת החג? אפשר להגיד, כרגע חזרתי מהצי'קה.. (מועדון בב"ש..חחח) בראש השנה בראש השנה פרחה שושנה אצלי בגינה..חחח
אז נרים כוס
לחיי חיים בריאים יותר...

שלי פאר

New member
שתהיה שנה מהממת !

איפה אתם חוגגים את ראש השנה? לא חוגגת . מה מיוחד בראש השנה אצליכם במשפחה? סורי . אין לי כ"כ משפחה . מה זה ראש השנה בשבילכם? מהו מסמל? התחלה חדשה . בעיקר עכשיו . מה אתם מאחלים לעצמיכם לשנה החדשה? אושר , בריאות , פרנסה טובה , אהבה , זמן לישון מה אתם מאחלים לפורום או בכלל לכל האנשים שמסביבכם לשנה החדשה? שתהיה לכם את השנה הכי טובה שתוכלו לבקש . איזה דברים אתם אוהבים בחג הזה? איזה דברים אתם מקווים להשאיר מאחור? אנשים שלא עושים לי טוב , חובות . איזה דברים תקחו אתכם מהשנה שעברה.? חיוכים , זכרונות , צחוקים , סיכומים . נכנסתם כבר לאווירת החג? אין לי חג .

למעלה