סקר

../images/Emo79.gif../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif../images/Emo79.gif

כשאתם באים לחווה איך אתם יודעים על איזה סוס אתם רוכבים
1. יש רשימה
2. המנהל/מדריך מחליט בו במקום
3. המדריך/מנהל אומר שבוע/יים מראש
4. אני מחליט\ה

תשובה

כשהתחלתי השנה לרכב אז לקחתי סוסים שהמדריכה שלי מחליטה. בהמשך היא כתבה את השם של הסוס שאני רוכבת היום ברשימה. אבל היום אני אומרת לה איזה סוס אני הכי רוצה ואם היא יכולה (שרוב הפעמים היא יכולה, אז היא כותבת אותו על הלוח. אם כתבתי משהו לא מובן אז תגידו לי טוב? אני רוצה לתקן את עצמי (אם אפשר...) אתם מוזמנים לחזור אלי!

TauraMan

New member
אמממם../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בעקרון יש לוח רכיבות-עבודות ותורנויות, וכתוב שם כל סוס ומי רוכב עליו בכל יום. בשיעורים שלנו לרובנו יש סוסים פרטיים(או קבועים) נגיד אני כמעט תמיד על דיזל ואם לא אז על טאורה. אבל אתמול נרשמתי על דיזל הבאתי אותו וברגע האחרון התחלפתי עם מישהי ורכבתי על קאיה בסוף...

horse girl1

New member
אצלו.....

אצלנו יש לוח מודעות אם כל מיני מודעות ותלויה שם רשימה!!1

../images/Emo103.gif

1. יש רשימה, המדריכים מכינים רשימה לפני שבאים בהסעה, וכל אחד רואה ברשימה אם איזה מדריך הוא באיזו שעה אם מי בקבוצה ועל איזה סוס, נחמד.

Juli kleo rullz

New member
אצלנו... ../images/Emo15.gif

אצלנו בעיקרון יש רשימות עם השם של הרוכב ולידו השם של הסוס... אבל אני בדרך כלל הייתי רוכבת על ג'וליה ככה שהייתי באה ורק בודקת מתי היא מתחילה... כדי שאני אדע מתי לאכף אותה... אבל עכשיו אני ארכב תמיד על הסוס שלי מן הסתם... חחח אז אני לא צריכה להסתכל ברשימה... למרות שאני תמיד הולכת לבדוק כמה כל סוס עובד כל יום...

mkuzi

New member
תשובות.....

לפעמים יש רשימה ולפעמים המנהלת מחליטה כמה דקות לפני הרכיבה מי רוכב על מי. פעם ב אני יודע כבר בסוף השעור על מי אני רוכב בשעור הבא.

animals lover

New member
אצלי...../images/Emo107.gif

המדריך בד"כ קובע על מי אני רוכבת כמה דקות לפני השיעור-אבל לפעמים יש לי אפשרות לבחור בין כמה!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

בתכל'ס אני מחליטה. בעיקרון יש סוסים קבועים, אני באה ולוקחת את הסוס הקבוע שלי (גיל לצורך העניין), אם המדריך רוצה איזשהו שיעור שאני ארכב על סוס אחר, כשאני באה הוא אומר לי. לפעמים אפשר לבקש לעבור סוס, אבל זה קורה רק אם זה שרוכב עליו בדרך כלל לא נמצא/רוצה להחליף.

צדק8

New member
ממממ..

אם אני במשמר העמק אני פשוט באה ולוקחת את כפיר..בעיקרון יש סוסים קבועים. אם אני בהזורע אז אני קובעת אם אילו שאני רוכבת איתם על מי כל אחד ירכב..לפעמים המדריך אומר אבל לרוב אנחנו מחליטים..

gal616

New member
.........

יש רשימה.. בעיקרון אני על סוס קבוע אבל לפעמים (לעיתים רחוקות) ששמים לי סוס אחר ואני רוצה משהו אחר אני מבקשת-ואם זה נוח אז נותנים...

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

שרכבתי עם עדי היתה רשימה... עכשיו שאני עם רנה אני באה ומחליטה על איזה סוס לפני שיש רשימה עוד... לבצפר יש רשימה של מדריך ,סוס, שעה ושם תלמיד.

זה מאוד תלוי

לי יש סוסה פרטית אז עליה אני רוכבת כל הזמן (מישום מה!) אבל לפעמים יעל אומרת לי שאני עושה שיעור על מישהו אחר כדי לתקן טעות או כדי להדגיש משהו או לתת לי להרגיש את הטעויות שלי על סוס אחר.... קיצר כשאין לך סוס אתה מקבל מה שאתה מבסקש אלא אם כן המדריכים בוחרים לעבוד על משהו ספציפי ומתאימים לכל אחד תסוס שהוא צריך בישביל התרגילים של אותו שיעור!

למעלה