תפציצו כמו בקודם!D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo32.gif תפציצו כמו בקודם!D:

שמעתם את החדש של HIM?!
יש לי אותו במחשב, למעוניינים אני במסן :) ואנא המליצו על סדרות שוות (על טבעי זה לא סדרה זה כבר חלק מחיי
) ואם אפשר תקצירון קטנטן

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתגדירי איזה סדרות את רוצה...

אני אהיה לא מקורית ואמליץ לך על אחים ואחיות
עכשיו משודרת העונה השלישית בהוט, אבל בארה"ב כבר אמצע העונה הרביעית...
אבל למרות שכבר ראיתי את העונה השלישית בצורה כלשהיא כבר שנה שעברה כשהיא שודרה בארה"ב אני רואה את זה שוב בהוט ורק אז אני אראה את הרביעית... P: אניוויז, אני די בטוחה שכבר המלצתי עליה פה מתישהו~ אבל בכל מקרה~ זה סדרה על 5 אחים- 3 בנים ו2 בנות. בפרק הראשון אבא שלהם מת ומשם והלאה מגלים עוד ועוד סודות ודברים עליו. האמת אני כבר לא יודעת איך לתקצר את הסדרה בלי לספיילר לעונות הבאות כי אני לא זוכרת את סדר העלילהO: אבל בכל מקרה זו סדרה מדהימה
סדרת דרמה, ואני אכין אותך מראש שאם תראי אותה את תבכי כמעט כל פרקXD וחוץ מזה אמ~ הכי גאים שיש. 3> אני מניחה שאין טעם להסביר- סדרה על הומואים. ואמ. *מנסה לחשוב על סדרות לא אסייתיות* דוקטור הו וטורצ'ווד אם לא ראית! חובה! 3> אעה המוח שלי באמת לא עובד>< המ. מייטי בוש, אם את חובבת הומור בריטי פסיכי לחלוטיןD: כפרעליהם3> יש את זה בחינם בVOD~ את שתי העונות הראשונות בכל מקרה, השלישית עוד אין שם [ועוד לא ראיתי אותה כי אני מחכה שזה יבוא לשםXD] ממ... אל תתייאשי אחרי הפרק הראשון, הוא די ליימ. גם אני לא התחברתי לזה בפרק הראשון אבל חברה שלי ניסתה למכר אותי אז היא פשוט הושיבה אותי מול הטלוויזיה והראתה לי איזה 3-4 פרקים של זה ואחרי זה כבר התמכרתי~ אבל זה כמובן רק אם את חובבת הומור בריטי כי אם את לא מבינה אותם אז סביר להניח שאת פשוט תבהי במסך בלי להבין מה רוצים ממך. בעצם זה מה שיקרה לך גם אם את אוהבת הומור בריטי. הסדרה הזאת פשוט חסרת פואנטה בכל כך הרבה רמות.
אה, וכמובן- וויל וגרייס
זו בתאכלס סדרה די ישנה עד כמה שהבנתי[שנת 2000 שכזה?] ויש לה 8 עונותO: כזה, עד עכשיו הביאו כל חודש עונה אחרת בחינם בVOD אז כזה... כן. עכשיו אמורה להגיע העונה השמינית והאחרונה>: ואחרי זה אולי הם ישימו את זה מחדש? אינלימושג~ ופה נגמרו לי הרעיונות. אלא אם כן את בקטע של אנימה/סדרות אסייתיות/בא לך לראות חבורה של קוריאנים עושים דברים ממש מטומטמים ואז אני יכולה להמליץ לך על כלמני דברים, הרוב עם סופר ג'וניורXD אבל אני אצא מנקודת הנחה שזה לא יעניין אותך. ^^"

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בריטי לא עושה לי את זה../images/Emo122.gif

תודה:) וואי יש לי רשימת סדרות חח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifעוד חפירה חסרת פואנטה. ^^

אעהאעהאעה הוא כל כך יפהההההההה T___________T טוב אז זה הסיפור- את היצור היפיוף הזה הכרתי עוד בכיתה י', אבל היו לי רק כמה שירים שלו על המחשב. ממש אהבתי אותו אבל משומה לא היה לי כוח להשיג עוד שירים שלו. O: ואתמול נכנסתי להתקף חפירה עליו[לפני כמה שבועות השגתי את האלבום האחרון שלו~ ששמעתי פעם אחת אבל לא התעמקתי בוXD] ושמעתי את כל השירים שהיו לי שלו~ ואז החלטתי שאני צריכה אחת ולתמיד להשיג את כל השירים שלו. XD ובגלל זה אני לא הולכת עכשיו להתקלח ולישון בוחעחעחעחעחעחע. למרות שאני עייפה. כי אמא שלי נתנה לי תה שאמור לגרום לי ללכת לישוןO_ם בתאכלס זה לא ממש משפיע אבל כי אני עייפה אבל לא עד כדי כך. O: זה הכל בגלל ששלשום ישנתי 3 שעות בלילה פשוט כי לא הצלחתי להרדם. ואתמול ישנתי שבע שעות שזה סבבה אבל זה עדיין מבאס כי נכנסתי למיטה ב11 ונרדמתי ב12 וחצי. >: ואני פשוט שונאת להתהפך במיטה איכ איכ באופן כללי אני שונאת את המיטה שלי למרות שהיא אמורה להיות ממש נוחה. או שאולי זה רק הכריות שלי שמעצבנות אותי. וגם חשבתי שאני אלך לישון יותר מאוחר אתמול[כי רציתי לראות מון צ'יילד, שזה סרט ממש טוב שגאקט*זה מלמעלה* שיחק בו3>] אבל בסוף החלטתי שאני עייפה מדי אז הלכתי לישון אחרי שחפפתי את הראש אז השיער שלי היה רטוב אז היה לי קר בצורה מגעילה [אבל רק בראש, בשאר הגוף היה נעים~] והתעוררתי עם תלתלים שאין לי מושג מאיפה הם הקריצו את עצמםO_ם איכ. -שיעול- כן אני אלך עכשיו. כלומר לא באמת, אני עדיין פה כי אני כמו שאמרתי משיגה את השירים של גאקטP: אבל עדיין. הא, גאקט

NoAmItA ChAn

New member
האוס

מסופר על דוקטור בשם האוס, ועל מעלליו בבית החולים עם הצוות שלו. התפקיד שלו הוא דיאגנוסטיקן\מאבחן מחלות, מקצוע שהוא מצטיין בו, אבל על הדרך ככה הוא אחד האנשים הכי שנונים, ציניים, משרועים וגאוניים שקיימים עלי האדמות. הדיאלוגים ענקיים, העלילה מגניבה, כל פרק יש בן אדם חדש לאבחן. הסדרה בעיקר מעלה את הדילמה האם עדיף רופא נחמד או רופא טוב. שלא לדבר על אחד העוזרים שלו *-* אוסטרלי, עיניים כחולות ושיער בלונדיני
קיצר, שווה לראות :)

Because Of May

New member
על טבעי ../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

דין ווינצ'סטר/ ג'נסן אקלס. אאעאעאעאעאעאעעאע
|ריר|. טוב, סדרות?
"ישנן בנות"- סדרה על לסביות, בגדול, אבל היא הרבה יותר מזה. היא שנונה, ומצחיקה, אבל גם דרמטית וסוחטת דמעות בו זמן. אה, ויש שם את שיין, אהובתי
. והיא גם בחינם בויאודי, עונות 1-3 לפחות :).
"דם אמיתי"- סדרה על ערפד שמתאהב בבת אנוש. או שאת אוהבת, או שלא. אין באמצע. ממש לא מזכירה את דמדומים, למשל, אם זה מה שחשבת. הרבה יותר אלימה ופראית. אריק 3>.
"הפמלייה"- אחת הדרמות הקומיות המצויינות ביותר שיצא לי לראות! (HBO תותחים). מספרת על כוכב סרטים הוליוודי, וינס צ'ייס, על חברי הפמלייה שלו: אחיו ג'וני, אריק וטרטל, וגם על הסוכן שלו, ארי גולד המושלם
. מומלץ בחום רב :).
"החיים זה לא הכל"- הסיטקום הטוב ביותר שנעשה בישראל. פשוט תראי :).
"פרוייקט מסלול"- אני מניחה שאת יודעת במה מדובר, תוכנית ריאליטי על מעצבים מתחילים שעוברים בכל פרק משימות, ובסוף מגיעים רק שלושה לשבוע האופנה בניו יורק, שם הם מציגים קולקציות שלהם, ולבסוף- אחד מהם זוכה :). אני לא אתחיל בכלל עם "שנות ה-70" כי זה לא יגמר D:.

NoAmItA ChAn

New member
יש באמצע 3: (דם אמיתי)

אני חושבת שהעלילה בתכלס נחמדה, אבל שזה קצת מטריד. אבל בכללי זה דיי חביב D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ראיתי כמה פרקים של הפמליה ושנות ה70

אחלה סדרות
אני באמת צריכה לראות דם אמיתי חח

סאות'פארק ואמריקן דאד.

כי זה פשוט גאוני. חוץ מזה, אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, רק תחקירים מסויימים בערוץ המדע ויצא לי להתעניין ב"18" שיש אחרי האח הגדול בימי רביעי.

../images/Emo216.gifבקצרה מאוד..הקבועים שלי הם

האנטומיה של גריי על טבעי הפמליה נשות קבע איך פגשתי את אמא מגרש ביתי על קצה יומני הערפדים. רואה את כולם,כל פרק,כל עונה. מ-כ-ו-ר-ה.

למעלה