שיר השבוע

../images/Emo79.gif ../images/Emo40.gif שיר השבוע ../images/Emo40.gif ../images/Emo79.gif

שלום D: מה קורה?
באתי להציק לכם עם הפינה
[אגב, הוספתי עוד כמה שאלות, כי עדי עושה את אותה הפינה במכ"ר
] השיר להפעם הוא
Maybe Memoris
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:
התיפוף בשיר מ-1 עד 10:
הבס בשיר מ-1 עד 10:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת:
ציון לשיר מ1-10: תענו

יאיאיאיא! ../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? I know I'm stronger now Who's looking south? Not me I'm not looking back Done denying the truth to anyone Cause I'm alive. ושורה שממש מפריעה לכם? אף שורה. הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: צןשלם, לא הייתי משנה כלום. כל כך מיוחד, והמעבר החד בין צרחה לשירה..
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: 10 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא. מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? חחח מה שהייתי רוצה להוסיף לשיר הם הוסיפו לשיר בהופעה בBerth
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מריה קרי, אוי זה יהיה גדול! ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? פיני חדד? למי הייתם מקדישים את השיר? מממ לא יודעת... למורה שלי למתמטיקה? :| אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Not going to look back? סתם נו, מייבי ממוריז ממש מתאים לשיר. השיר במילה אחת: נוסטלגי ציון לשיר מ1-10: 10

[:

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? i'm not going to look back ושורה שממש מפריעה לכם? לא ממש מפריעה אבל White it out like glittering wax butterflies..WTF חח הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: ☺10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 9 הבס בשיר מ-1 עד 10: בכלל לא שומעים הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית יותר.. מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? לאדעת. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אין חח אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? טייקינג בק סאנדיי ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? זמרות פופ וכאלה למי הייתם מקדישים את השיר? אפחד אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
מייבי ממוריז שם מספיק טוב חח השיר במילה אחת: סבבה. XD ציון לשיר מ1-10: 8

בטח ששומעים את הבס ! |בוכה|

והוא מעולהההההההההההההההההההה אם טייקינג בק סאנדיי ישירו תשיר זה יהיה דיי מעניין

Broken sound

New member
וואו הוא מושלם

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם?כלום.הוא מושלם. הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:10 התיפוף בשיר מ-1 עד 10:10 הבס בשיר מ-1 עד 10:10 [אין לי יעזור,אני מאוהבבבת בשיר הזה] הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?אממ אקוסטי יכול להיות מאגניב מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?חחח ממממ אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?לאדעת ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?לדעתי הוא מושלם עכשיו,אז די כל אחד יהרוס אותו למי הייתם מקדישים את השיר?לחברהשלי,זה השיר שלנו חח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השיר במילה אחת: ציון לשיר מ1-10:10!!!!!!!111111111111

dashaYO

New member
מוחעחע

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? As we trudge along through the mud And we tried to call it home But we weren't alright, not at all Not for one for one for one second ושורה שממש מפריעה לכם? איןD: הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 10 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 9? הבס בשיר מ-1 עד 10: 10 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? שמתי את זה עכשיו בפאסט מושן כדי לבדוק אם הייתי רוצה לשמוע את זה XD זה מצחיק מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? לא יודעת |: אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
סתם לא יודעת אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? פאריס הילטון D: ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? פאריס הילטון |: למי הייתם מקדישים את השיר? לאפחדP: אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? |: השיר במילה אחת: קשוח ציון לשיר מ1-10: 9

למעלה