שיר השבוע

../images/Emo79.gif ../images/Emo40.gif שיר השבוע ../images/Emo40.gif ../images/Emo79.gif

היי אנשות, חזרתי להציק לכן D::: שבוע שעבר היה את השיר Maybe Memories, לא הייתה ממש היענות
[נתעלם מהעובדה שאני בעצמי שכחתי לענות
] אז הפעם אם לא תהייה היענות, אני אתן לכן מכות
השיר להפעם
Earthquake
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:
התיפוף בשיר מ-1 עד 10:
הבס בשיר מ-1 עד 10:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת:
ציון לשיר מ1-10:

דךדךלסבל!!!!!!!!!!!!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Let me save us I've slaughtered us, I've murdered our love I can taste it, This blood in my mouth This knife in my lungs Have I murdered our love? Have I mudered our love? ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 9 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 9 הבס בשיר מ-1 עד 10: 7 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? היה נחמד לשמוע אותו באקוסטית מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? הייתי מורידה את הקולות רקע. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אל תשאלו
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? פארמור... ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? שרית חדד DD: למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Please be all mine? :X השיר במילה אחת: קול ציון לשיר מ1-10: 8

dashaYO

New member
^-^

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Let me save us I've slaughtered us, I've murdered our love I can taste it, this blood in my mouth This knife in my lungs have I murdered our love? have I murdered our love? 3333333333333333333> ושורה שממש מפריעה לכם? הממ טוב נו שיהיה Cause baby I'm not alright when you go I'm not fine כי זה ממש מעפן אבל ברט שר את זה אז זה יפה[?] הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 8 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: 9 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לאדעת מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? הייתי עושה לו רמיקס D::: אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
כי כשפילים רצים האדמה רועדת D::::::::::::::::::::::::: אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? קיל האנה |: לא יודעת למה XD ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? פאניק אט דה דיסקו? .-. הם עליזים מידי בישבילו למי הייתם מקדישים את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מושלם, הוא מוסיף לאהבה שלי לשיר XD השיר במילה אחת: אעה ציון לשיר מ1-10: 10

D:

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? cause i am all yours, so please be all mine ושורה שממש מפריעה לכם? אין.. הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 9 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 8 הבס בשיר מ-1 עד 10: מי שומע אותו חחח הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אממ..איטית אולי.. מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? חח כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
?XD אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אלמוג גרמה לי לחשוב על פראמור, אז כן, פראמור. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? אגב אלמוג - פיני חדד XDDD. למי הייתם מקדישים את השיר? כרגע? אפחד חח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין.. ארת'קוויק מושלם חח השיר במילה אחת: מהמם3> ציון לשיר מ1-10: 9

|טרהלהלי|../images/Emo219.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
בית שלם>> Let me save us I've slaughtered us, I've murdered our love I can taste it, this blood in my mouth This knife in my lungs have I murdered our love? have I murdered our love? ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10:9. הבס בשיר מ-1 עד 10:לא יודעת,לא שמתי לב לבס ממש. ._." הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא,אני ממש אוהבת אותו ככה,ובגרסה של דה יוזד. מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?משום מה,נראה לי ש|טיפה|. [אין את זה,נכון? זה של החורף או משו] אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?-- ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?-- למי הייתם מקדישים את השיר?-- אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא יודעת,לא מקורית. השיר במילה אחת:ארט'קווייק?
לא יודעת,מהממוש. ציון לשיר מ1-10:כנראה ש9-10.

Rose131

New member
זה שיר נורא יפה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?She had an earthquake on her mind I almost heard her cry out as I left her far behind and knew the world was crashing down around her אבל תכלס כל השיר... ושורה שממש מפריעה לכם?X הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 9 כזה? הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:מיוחדות. 9? התיפוף בשיר מ-1 עד 10:לא שמתי לב אליו ממש.
הבס בשיר מ-1 עד 10:כנלXD הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?אולי איטית יותר, אקוסטי כזה... מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?כלום
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אוונסנס?
או MCR. אהא. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?אנערף למי הייתם מקדישים את השיר?לאקס, כשרבנו. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? ממ.. Together?
חחח השיר במילה אחת:קיטשיעדהקאהאבלנוראיפה! ציון לשיר מ1-10:9 נו!

למעלה