שיר השבוע

../images/Emo79.gif ../images/Emo40.gif שיר השבוע ../images/Emo40.gif ../images/Emo79.gif

האלווD::: חזרתי להציק לכם עם הפינה!
השיר להפעם הוא
I Caught Fire (In Your Eyes)
הליריקס לנוחיותכם
http://plyrics.com/lyrics/used/icaughtfireinyoureyes.html
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:
התיפוף בשיר מ-1 עד 10:
הבס בשיר מ-1 עד 10:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת:
ציון לשיר מ1-10:

../images/Emo79.gif עונה לעצמי ^^

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? וואי, האמת שאני אוהבת הכל
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10! הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 10! התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10! הבס בשיר מ-1 עד 10: 10! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אקוסטית~ לכל שיר אני רוצה גרסה אקוסטית
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? שום כלום
,
,
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? TRJA.. מכ"ר O: נו להקות בסגנון הזה~ ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? להקות מטאל <: למי הייתם מקדישים את השיר? למה שאני אקדיש? שמישהו יקדיש לי
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Like my first time
השיר במילה אחת: מעולה!
ציון לשיר מ1-10: 9 :)

ווווווואו איזה שיר ../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Kiss me like you did My heart stopped beating Such a softer sin I'm melting in your eyes ושורה שממש מפריעה לכם? האמת שאין. הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: 100000000000000 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נופ, הכי יפה ככה. מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? יותר גיטרות מייבי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מיי כמיכל רומנס היה יכול להיות מגניב. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? זהבה בן? למי הייתם מקדישים את השיר? לאקס? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Melting חחח לול השיר במילה אחת: מדהים
ציון לשיר מ1-10: 10

../images/Emo79.gif חחח אשכרה ../images/Emo111.gif ../images/Emo6.gif

אבל לא רציתי לשים את זה כי אני חינוכית
*שורקתבתמימות* זהבה בן XD

איזה שיר333>

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? You could stay and watch me fall And of course I'll ask for help Just stay with me now We could take our heads off stay in bed just make love that's all Just stay with me now או let's sleep til the sun burns out ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 10 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 9 הבס בשיר מ-1 עד 10: לא שומעת בס הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא! השיר מושלם ככה מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? כלום. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? let's sleep till the
burns out? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אפחד נו. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? כל מישהו שהוא לא היוזד.חח למי הייתם מקדישים את השיר? בשלב מסויים אני בטוחה שאני אקדיש אותו למישהו שאני אוהב
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? in your eyes השיר במילה אחת: רומנטיD: ציון לשיר מ1-10: 1000

dashaYO

New member
נכידגעדגכעלךגכ

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Trust these words are stones why cuts aren't healing & You could stay and watch me fall And of course I'll ask for help Just stay with me now וגם הקטע של ה I'm melting (I'm melting) כי הוא יפה כזה. קיצר חפרתי ושורה שממש מפריעה לכם? :D הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 10 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: 10 [עשיתי הכל 10 כי אין לי כוח לשמוע ת'שיר ולהחליט אניווייי הכל בטח מושלם |:] הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? להלה מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? רמיקסים כוסעמו!~ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
תמיד נראה לי נמס אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? Sugarcult .-. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? מישו גיי למי הייתם מקדישים את השיר? לאפחד ;; אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? .-. השיר במילה אחת: יפה? XD ציון לשיר מ1-10: 10 שיהיה

Because Of May

New member
ס'שיר חמוד^^../images/Emo109.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "So kiss me like you did My heart stopped beating" "Every second I'm without you I'm a mess" "why cuts aren't healing Learning how to love" וכל הקטע הזה
: "You could stay and watch me fall And of course I'll ask for help Just stay with me now We could take our heads off stay in bed just make love that's all"
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10, as usual
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 10
התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 XD
הבס בשיר מ-1 עד 10: לא ששומעים אותה, אבל נגיד, 10 D:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אקוסטית
! דמיינו לעצמכם את ברט יושב על כיסא, עם מקרופון ביד, קווין לידו (גם הוא יושב), עם גיטרה אקוסטית... אין, זה פשוט מושלם!
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? נופ
,
,
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? MCR... גם 30STM היה יכול להיות ממש מעניין. פארמור היה יכול להיות מדהים
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? מרילין מנסון XDDDD
למי הייתם מקדישים את השיר? לחבר שלי
, כי זה פשוט שיר אהבה כ"כ חמוד, ואני חושבת שבכל שורה ובלחן אפשר לראות את האופטימיות שלו ואת ההתאהבות שברט מנסה להעביר. פשוט מקסים
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Learning how to love או A Softer Sin. גם מתאים לשיר, וגם נשמע קליט
השיר במילה אחת:אופטימיות!
ציון לשיר מ1-10: 10
אחד השירים הכי אהובים עליי D:

בטח ששמעים תבס זה כזה

פםפם פםפםפם פםפםפםפםפם פםפם פםפםפםפםפם פםפם פםפםפםפם משהו כזה :|

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

הבאס דווקא ממש יפה בשיר הזה, כייפי כזה D:

למעלה