שיר השבוע

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo40.gif שיר השבוע ../images/Emo40.gif ../images/Emo79.gif

אתם בקושי עונים אז אני לא יודעת אם לפתוח >< השיר להפעם הוא
Slit Your Own Throat
הליריקס לנוחיותכם
http://www.plyrics.com/lyrics/used/slityourownthroat.html
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:
התיפוף בשיר מ-1 עד 10:
הבס בשיר מ-1 עד 10:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת:
ציון לשיר מ1-10:

Rose131

New member
יאללה, היענות!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?Not gonna take this שזה כזה חצי שיר. ושורה שממש מפריעה לכם? אין ממש הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לאלא אוהבים את הקול של ג'רארד בשיר?אני מניחה שזה ברט, ומאוד! משהו שהייתם מוסיפים לשיר?איזה סולו גיטרה עצבני כזה אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?הזה העצבני, לא זוכרת איך עושים אותו אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?X ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? הרובXD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? I HATE YOU למי הייתם מקדישים את השיר? לאקס היקר שלי
ציון לשיר 1-10? 8 וחצי כזה

אני פשוט אוהבת את הפינה הזאת, לאיודעת למה:O

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Go slit your own throat
ושורה שממש מפריעה לכם? כמעט כולן :O הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 8 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: 9 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, אחלה ככה
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? מממ משנה קצת את הליריקה :O אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? Blessthefall או Bring me ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? פארמור, אוונסנס, פלייליף וכאלה :O למי הייתם מקדישים את השיר? לאקס D:D: אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Not gonna take this השיר במילה אחת: מלחיץ ציון לשיר מ1-10: 8

למעלה