שיר השבוע

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo40.gif שיר השבוע ../images/Emo40.gif ../images/Emo79.gif

להמשיך לפתוח את הפינה?
השיר להפעם הוא
The Taste Of Ink
הליריקס לנוחיותכם
http://www.plyrics.com/lyrics/used/thetasteofink.html
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:
התיפוף בשיר מ-1 עד 10:
הבס בשיר מ-1 עד 10:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת:
ציון לשיר מ1-10:

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif כן תמשיכי

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Couldn't take this town much longer Being half dead wasn't what I planned to be Now I'm ready to be free ושורה שממש מפריעה לכם? אין הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 7 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 7 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 8 הבס בשיר מ-1 עד 10: איפה לעזאזל יש בס? בחצי מהשירים שלהם לא שומעים אותו
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית יותר מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? אהמ לאדעת אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
[כאילו Free
] אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ג'רארד כאילו MCR ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? ריהאנה וsuch למי הייתם מקדישים את השיר? לאדעת אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? ready to be free או אולי So here I am השיר במילה אחת: אחלה ציון לשיר מ1-10: 8

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo22.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? האמת שאני ממש אוהבת את רוב אם לא כל המילים בשיר הזה ^^
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 10 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: 7 האמת שאני שומעת יותר את הגיטרות XD הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אקוסטית~
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? נאדה
? XD אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אולייייי TBS? טוב האמת שעדיף שרק דהיוזד ישירו את זה
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? אני
אבל אני לא אומן, אז כל השאר
למי הייתם מקדישים את השיר? לי ?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? here i am? השיר במילה אחת: מעולה
ציון לשיר מ1-10: 9

כשיהיה לי בחזרה את המחשב אני אשלח לך ../images/Emo11.gif

בגלל זה אני בקושי פה, נדפק משהו עם הכרטיס מסך

למה למה..עונים

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? At last it's finally over Couldn't take this town much longer Being half dead wasn't what I planned to be Now I'm ready to be free ובכלל, כל השיר הזה ממש מדבר אליי. ושורה שממש מפריעה לכם? כלום כלום הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10
מתה על הקול שלו שם הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: פחות בולטות.. 7-8 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 1000000 הבס בשיר מ-1 עד 10: אוהו.. הכי פחות בולט הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא! מושלם ככה מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? כלום..זה אחד מהשירים הכי ראשונים ששמעתי של היוזד.. נראה לי השני או השלישי.. איך ששמעתי אותו בMTV [אכן] התאהבתי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אוקיי חיפשתי..ואין חח אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? קשהקשה. אולי פראמור? חח ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? לא TBS! הם היו הופכים אותו למוזר כזה חח למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Ready To Be Free, ללא ספק השיר במילה אחת: מקסים ציון לשיר מ1-10: 10! 3>

Rose131

New member
אחד המעולים.

וואי, האמת שמתחברת לכל השיר אבל בערך כזה הכי הרבה לas long as you're alive and care i promise i will take you there we'll drink and dance the night away... כל השיר הזה מקבל 9.7 כי אין כזה דבר מושלם. והשיר הזה במילה אחת, או שתיים, הוא דה יוזד. הוא פשוט שיר דה יוזד. אין שם אחר, הייתי מקדישה אותו לכל בעלי החלומות בכל המקומות בעולם, אסור לאף אמן לבצע את השיר והוא גאוני.

בטח שלהמשיך לפתוח אותה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Is it worth that can you even hear me? In the sea of lonely the taste of ink is getting old Each day gets more and more like the last day This could be my chance to break out Here I am It's in my hands And I'll savor every moment of this ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 9 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 9 הבס בשיר מ-1 עד 10: 8 הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית יותר עם טיפה יותר סקרים מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? סקרים אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
כל אמן אחר פשוט יהרוס את השיר. זה השיר הכי דה ייוזדי שקיים וכל אמן פשוט יהרוס את זה. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? כל אחד. בעיקר פארמור או מכ"ר או כל מיני להקות פאקצות למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת: משומש
ציון לשיר מ1-10: 9

Because Of May

New member
בטח שתמשיכי!../images/Emo109.gif

אגב, השיר הספציפי הזה לא היה כבר?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? רוב השיר! הכי הכי אהובה?... אממ אולי each day get more and more like the last day. כן, השיגרה. ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 10!!! הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9.5 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 9 הבס בשיר מ-1 עד 10: 10! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, הוא כ"כ יוזדי ככה! מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? כלום
, כאילו טועם, טעם
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? MCR XDDD. אבל גם TBS
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? MM ><" למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שמחפש ריגושים XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Sea of lonely, או now I'm ready to be free השיר במילה אחת: מושלם
ציון לשיר מ1-10: 10!

למעלה