שיר השבוע

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo40.gif שיר השבוע ../images/Emo40.gif ../images/Emo79.gif

חזרתייייי
אז השיר להפעם הוא
Sick Hearts
מדגישומטיק
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10:
הגיטרות בשיר מ-1 עד 10:
התיפוף בשיר מ-1 עד 10:
הבס בשיר מ-1 עד 10:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
השיר במילה אחת:
ציון לשיר מ1-10:

:)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "Call this a mask, call me strong; Call me a mess, call me wrong" בכלל, לכל השיר הזה. ושורה שממש מפריעה לכם?
הקול של ברט בשיר מ-1 עד 10: 9 הגיטרות בשיר מ-1 עד 10: 9 התיפוף בשיר מ-1 עד 10: 10 הבס בשיר מ-1 עד 10: ?! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא..הוא טוב ככה חח מה הייתם משנים/מוסיפים לשיר? אה..הייתי עושה אותו טיפה יותר עוצמתי.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
! אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? טייקינג בק סאנדיי ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר, לדעתכם? חחח סימפל פלאן למי הייתם מקדישים את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Shut My Eyes השיר במילה אחת: מקסים.חח ציון לשיר מ1-10: 8

Rose131

New member
ממ

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?I'd rather shut my eyes. ושורה שממש מפריעה לכם?אין ממש דילגתי על המון שאלות כי הן מסובכות לי מדי! למי הייתם מקדישים את השיר?לכל העולם בערך אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?FU או משהו השיר במילה אחת:אחלה! ציון לשיר מ1-10:8 כזה

שירלי66

New member
אומנם באיחור אבל גם לי בא לענות ^^'

* שורה מהשיר: call me mess, call me wrong *הקול של ברט: המממ חחח לא יודעת ניתן לו 6 ? (:) *הגיטרות+הבס: 8 *גרסה: אם זה היה איטי יותר זה היה יכול להיות מושלם *_* *מוסיפים: הייתי מוסיפה סקרימו ועושה את זה איטי יותר.. *אומן שהיה מבצע את השיר: אם רוני מאסקייפ דה פייט היה עושה את זה, זה היה כ"כ מושלם *_* *הקדשה: מישהו שלא מוכן לדבר איתי.. כבר שלושה חודשים כמעט. תודה על האיזכור >< *שם אחר לשיר: call me mess, call me wrong *השיר במילה אחת: חמוד *ציון לשיר: 6 כ"כ הרבה זמן לא שמעתי את השיר הזה XD

למעלה