אבל תודה
J JULI4561 New member 9/3/06 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifהמודחת היומית-טיפאני../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif
ה הטופ מודל הבא New member 11/3/06 #75 אחד המייקאוברים המוצלחים מכל העונות לקחו יצורה מכוערת ועשו אותה פצצה
B broken heart1 New member 11/3/06 #78 לגעתי לפני המייקובר היא הייתה יותר יפה.. כאילו לא יפה לדעתי היא יצורה בכל מצב אבל פשוט לפני המייקובר היא ניראית יותר צעירה ורעננה כזאת וכשהוסיפה לה ת'יער היא התחילה להזכיר לי קצת זקנה.. או שזה רק אני :/
לגעתי לפני המייקובר היא הייתה יותר יפה.. כאילו לא יפה לדעתי היא יצורה בכל מצב אבל פשוט לפני המייקובר היא ניראית יותר צעירה ורעננה כזאת וכשהוסיפה לה ת'יער היא התחילה להזכיר לי קצת זקנה.. או שזה רק אני :/
N N o N 123 New member 12/3/06 #80 אממ אולי יש קצת משו אבל לפני המייקאובר היא הייתה נראית מסוממת כזאת..BUG EYES.. ופה היא יותר עדינה כזו... ואולי באמת טיפה יותר זקנה אבל עדיין.. טוב עדיין זו רק דעתי..
אממ אולי יש קצת משו אבל לפני המייקאובר היא הייתה נראית מסוממת כזאת..BUG EYES.. ופה היא יותר עדינה כזו... ואולי באמת טיפה יותר זקנה אבל עדיין.. טוב עדיין זו רק דעתי..