המועמדים נכון להיום
E EveryoneMustSuffer New member 10/3/05 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifהמועמדים נכון להיום../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif
E EveryoneMustSuffer New member 10/3/05 #2 אז מי לוקח את המקום הראשון לפי דעתכם? אני מאודדדדדדדד רוצה את אנטוני וקרי
I IrishKiss New member 10/3/05 #17 אנתוני הכי חמוד בעולם!! הוא כזה מושלם...הוא צריך לזכות! הוא מזכיר את קליי אייקן ויש לו קול מדהים ברמות! וקנסטנטין גם ממש חמוד! וגם בו...חח
אנתוני הכי חמוד בעולם!! הוא כזה מושלם...הוא צריך לזכות! הוא מזכיר את קליי אייקן ויש לו קול מדהים ברמות! וקנסטנטין גם ממש חמוד! וגם בו...חח
M MiZeGoogle New member 10/3/05 #19 גם אני לא 'מתה עליו אומנם הוא עולה מאוקראינה וזו סיבה מספיק טובה שיגלו איתו הזדהות בארץ, אבל, הוא פשוט לא כזה מוצלח לדעתי.
גם אני לא 'מתה עליו אומנם הוא עולה מאוקראינה וזו סיבה מספיק טובה שיגלו איתו הזדהות בארץ, אבל, הוא פשוט לא כזה מוצלח לדעתי.
F Fairywitch New member 11/3/05 #24 גם אני מאוהדי אנתוני. אבל הוא חייב להמשיך לשפר את הוופעות שלו. קול יש לו.
I IrishKiss New member 11/3/05 #26 מה רע בהופעות שלו? לדעתי הוא פשוט מקסים...מוכשר וחמוד ברמות! ממש אהבתי את ההופעות שלו...
I IrishKiss New member 11/3/05 #30 לא יודעת.. האחרונה היתה ממש ממש טובה! אבל אהבתי גם את השאר...הוא לא צריך לעשות הרבה חוץ מלשיר יש לו נוכחות טובה והוא פשוט מתוק
לא יודעת.. האחרונה היתה ממש ממש טובה! אבל אהבתי גם את השאר...הוא לא צריך לעשות הרבה חוץ מלשיר יש לו נוכחות טובה והוא פשוט מתוק
1 14מתן New member 10/3/05 #3 אני אוהב את... ג'סיקה אבל היא בחיים לא תזכה אחרי זה לינדזי היא הפייבוריט שלי ושלישית קארי
J Jinx007 New member 10/3/05 #4 לדעתי... הבחור האפרו אמריקאי עם הרסטות..ששכחתי את השם שלו... הוא שר את WHAT A WONDERFUL WORLD אתמול..
לדעתי... הבחור האפרו אמריקאי עם הרסטות..ששכחתי את השם שלו... הוא שר את WHAT A WONDERFUL WORLD אתמול..
C CiNdErElLa3887 New member 10/3/05 #7 ../images/Emo109.gifזה לא פייר../images/Emo10.gif אני רואה בערוץ 1 והם עדיין בשלב של האודישנים