סקר- קאנטרי ומגדר הזמרים

../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifסקר- קאנטרי ומגדר הזמרים../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

שאלה לי אליכם. אני באופן אישי מעדיפה בהרבה לשמוע מוזיקת קאנטרי מפי אישה מאשר מפי גבר. מה ההעדפה, זמר או זמרת קאנטרי? האם שניהם? מי יותר ומי פחות? למה? ציינו, פרטו והסבירו. בתשובתכם תוכלו להתייחס לתהודת הקול, מבטא, איך הנשים מתייחסים למוזיקת הקאנטרי ותוכן השירים שלהן וכך להפך אצל הגברים. האם הגברים "משמרים" את הקאנטרי ופחות מעבירים אותו לז'אנר פופ?, והאם הנשים נוטות לשיר קאנטרי פופולרי יותר? יאללה,תחפרו

מתחילה../images/Emo164.gif

אני מעדיפה נשים. הן יפות, הן סקסיות( חח משעשע), הן רגישות והן יודעות להביא את זה בביצוע. כנראה, בגלל שאני נקבה גם כן, קל לי הרבה יותר להזדהות עם תוכן השיר. אני באופן אישי, לא שומעת בכלל קאנטרי גברים( טוב, למעט רסקל פלאטס המהממים
). אני חושבת שהם חתיכים, גבריים ועם מבטא וקול שפשוט למות עליו, אבל אני חושבת שזה נורא "כבד" לי באוזן. הם די מיושנים לטעמי, ולא- אין לי בעיה עם קאנטרי במקור( עובדה, אני מאוד אוהבת את ריבה- השירים הישנים שלה, לינדה ודולי פרטון) אך במקרה זה לא. רסקל פלאטס הם מאוד חדשניים בתכנים שלהם ובמוזיקה ולמרות זאת עדיין מתהדרים בתואר של קאנטרי, גם צ'ארלס קלי מליידי אנטבלום אני מאוד אוהבת לשמוע אותו, כך גם הזמרים בליטל ביג טאון. מה הקטע של הזמרים האחרים? אין לי מושג, אולי הבעיה היא אצלי. לדעתי לנשים בתחום זה יש נטייה מאוד לחדש את הקאנטרי, לדוגמת קרי אנדרווד או טיילור סוויפט וג'ניפר נטלס( ממ קריסטיאן נחשב?
) ובאמת אפשר להנות ממנו גם אנשים שלא מי יודע מה מתים על המוזיקה. המבטא של טיילור למשל,( גילוי נאות- לא אוהבת ) ממש עלום לעומת המבטא של ריבה או ג'ו די ואני חושבת שזה די גורע, כי אני בעד שימור הקאנטרי. שוב, אני לא נגד חידושים, עובדה- תסתכלו על שם הפורום.

LeAnnDylan

Well-known member
עונה

כמובן שאני מעדיפה נשים. תמיד. אין לי במחשב אלבומים שלמים של גברים שאני נוהגת לשמוע על בסיס קבוע. יש כל מיני שירים כאלה פה ושם שאני יכולה לחרוש עליהם אבל אף פעם לא אלבום שלם ואף פעם לא לאורך זמן. בלהקות שמכילות בנים+בנות אין לי בעיה לשמוע שירים שרק הבנים שרים בגלל הידיעה שהבנות ישירו בשירים אחרים. להקת הבנים היחידה שאני מאזינה לה היא ראסקל פלאטס וגם הם באים לי בתקופות ואף פעם לא אהבתי אלבום שלם שלהם אז אני מניחה שאולי בעתיד אני אלמד לאהוב ולהעריך אלבומי זכרים שלמים אבל כרגע זה לא נראה מציאותי. אני לא חושבת שלתוכן יש קשר כי לפעמים אני מאוד אוהבת את התכנים אבל הקול מעצבן אותי. אין לי בעיה שלרוב הם נחשבים יותר "קאנטריים" מהנשים, להיפך זה דווקא מה שגורם לי לחבב אותם ברוב המקרים אבל קול נשי תמיד ערב יותר לאוזן. מה גם שלרוב (האלבומים שאני שמעתי לפחות) האלבומים הגבריים יש תמיד קו מנחה שהאלבום לא סוטה ממנו. ז"א רוב האלבום הוא די מונוטוני שמצד אחד זה אחלה אם את אוהבת שיר אחד וכל שאר האלבום נשמע זהה מצד שני זה קצת מתסכל. לעומת זאת אצל הנשים יש נטיה לגוון וגם אם יש שירים שאני ממש ממש שונאת תמיד יש שירים שאני ממש ממש אוהבת והקיצוניות הזו היא מה שכיף באלבומים. לדעתי לפחות. ככה גם יש שירים שמתאימים לך בתקופות ואז האלבום הוא יותר "נצחי".

blah blah story

New member
../images/Emo68.gif

אין לי מה להגיד מעבר... פשוט לא אוהבת זמרים בנים...קאנטרי או לא קאנטרי מאוד נדיר לשמוע אותי שומעת מוזיקה "גברית"

נשים ברור

גאש אנחנו כזה פורום של לאסביינז
גברים בדרך כלל שרים על דברים לא מעניינים אלא אם כן הם בלייק שלטון וגם אז הרבה פעמים הוא שר על דברים לא מעניינים. לכן אני אוהבת שירים מעניינים של גברים אבל בגדול הם לא כאלה מעניינים. וזה לא שהקול שלהם כזה מדהים שגם אם הם שרים טיי אה ילו ריבון ראונד דה אול אוק טרי זה עדין יהיה טוב.

למעלה