Artist Of The Week

West Doll

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifArtist Of The Week../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

בראד פייזלי
וול, תכלס השבוע זה תורה של צליל לככב בפינת אמן השבוע אבל בגלל שאני יודעת שעובר עליה שבוע מטורף החלטתי לבחור אמן(בכל זאת, אני לא אגנוב לה את רן
) ולפתוח את הפינה בעצמי. ולכן, גבירותיי ו....גבירותיי, אני מציגה לכם את פינת אמן השבוע שלנו שתעסוק בכל מה שקשור לחתיך, לסקס המהלך ולאגדת הגיטרה בעצמו בראד פייזלי הרגשתי שפעמיים בנות ואז גבר זה מהלך טוב
ביוגרפיה קצרה
בראד דאגלס פייזלי נולד ב-28 לאוקטובר, 1972(בן 37) בגלן דייל, ווסט וירג'יניה. בגיל 8 קיבל את הגיטרה הראשונה שלו מסבו שגם לימד אותו לנגן עליה. בגיל 12 בראד כתב את השיר הראשון שלו ובגיל 13 כבר כיכב כמופע פתיחה של מספר אמנים. בשנת 1999 שחרר את אלבום הבכורה שלו ומאז ההצלחה לא מפסיקה. הוא נשוי אגב לקימברלי וויליאמס שלראשונה ראה אותה על מסך הקולנוע ומיד שם עליה עין...לאחר מכן היא גם הופיעה באחד הוידאו קליפים שלו והם התחילו לצאת וזמן מה לאחר מכן התארסו והתחתנו. יש להם בן אחד שעונה לשם וויליאם האקלברי, אבל כולם בעצם קוראים לו "האק", ועוד בן שעונה לשם ג'אספר וורן, ששמו אגב הוא על שם סבא של בראד(ההוא שהביא לו את הגיטרה הראשונה). אז מה יש לנו כאן? אינספור פרסים שהוא זכה בהם(מעל 40) 10 סיבובי הופעות(ביניהם סיבובי הופעות עם קרי אנדרווד, מירנדה למברט, ברוקס אנד דן, שרה אוונס, משמש מקנטייר, שוגרלנד, טיילור סוויפט, פיקי, ג'וליאן הוג'/האף, ג'ול ו....בעצם כל מי שאתם מכירים יאללה) להקה שכוללת עוד 7 אנשים חוץ מבראד. 26 סינגלים(ש-17 מהם נכנסו למקום הראשון). 24 וידאו קליפים. אלבום כריסטמס אחד. אלבום אוספים אחד. ו-7 אלבומי סטודיו.
דיסקוגרפיה
1999 – Who Needs Pictures 2001 – Part II 2003 – Mud on the Tires 2005 – Time Well Wasted 2006 – Brad Paisley Christmas 2007 – 5th Gear 2008 – Play 2009 – Playlist: The Very Best of Brad Paisley 2009 – American Saturday Night
למה מגיע לו להיות אמן השבוע שלנו
הוא כזה חאתיך, הוא בעל נאמן ואבא מסור, יש לו מלא אלבומים שווים, מליוני גיטרות גרוזיניות, הוא מת על קרי אנדרווד
והוא הופיע עם פאקינג כל מוזיקת הקאנטרי כולל המשמשים והמקומטים! זה וואחד הישג. אה וגם כי הוא גבר. שלא יחשבו שכל הפורום הזה הוא פורום המשכיות ללאסביוט וגאווה
וידאוים נבחרים
Start A Band (עם קית' אורבן) Im Gonna Miss Her (אשתו מופיעה בקליפ) Online (משעשע)
לסיכום
בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לבראד? מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של בראד? יש לכם אלבום/אלבומים של בראד בבית? אם כן, איזה?

LeAnnDylan

Well-known member
בהתחלה חששתי קצת שאת צינית

ומתכוונת לשים איזה תמונת משמש
אבל קרי
זה בסדר

West Doll

New member
ואחרונה...

גם ככה כל התמונות שלו הן כמעט אותו הדבר. פשוט תחליפו את החולצה וזהו.

LeAnnDylan

Well-known member
כפרות עליך!../images/Emo23.gif../images/Emo226.gif

בראדי כזה שווה
ומזל שאת עשית עליו כי אומנם הוא שווה אבל אני לא רואה את עצמי מביאה את עצמי לכתיבת סיכום עליו
היה משהו עילג במשפט אבל אין לי כוח לתקן אז בר וויט מי בכל אופן ציון- 8 שיר אהוב- Then כמובן
אלבומים- אין לי אלבומים ויזואלים אבל יש לי שלושה אלבומים שלו על המחשב: פליי אמריקן סאטרדי נייט והגרייטסט היטס

symptoms

New member
כפרות על בראד

ועליך. הכרתי את בראד (כמה מפתיע) דרך קרי בזכות הדואט שהם עשו באלבום שלו (וגם זה שהיא פתחה את הטור שלו) ואני ממש אוהבת אותו (יחסית כמובן לזה שהוא זמר). הייתי נותנת לו 7 אולי 7.5 השיר האהוב עלי זה ט'ן וויסקי לאלביי ויש לי את האוסף על המחשב. האמת שתהיתי אם תצליחו לשמור על הפינה הזאת רק עם זמרות, אבל הפתעת אותי
רעות

West Doll

New member
Yalla

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לבראד? 9. תאמינו לי שהייתי נותנת לו פחות אם לא הייתי הולכת להופעה שלו...אבל זה בלתי נשכח! והיה כ"כ מעולה
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של בראד? לא יודעת למה, אבל ממש אהבתי את Waitin On A Woman וכמובן איך אפשר בלי הכוכבת
(רעות, אני עדיין סוגדת לך על האודיו של ההופעה הזאת
) אה ו(מבטיחה שזה אחרון) Then
יש לכם אלבום/אלבומים של בראד בבית? אם כן, איזה? לא
רציתי לקנות אלבומים שלו כשהייתי בארה"ב אבל כבר לא היה לי מקום בתיק! אוף. אבל ביום מן הימים יהיו לי את כולם
ויש לי את כל האלבומים באייפוד ובמחשב.

symptoms

New member
אוי שכחתי את

Waitin On A Woman אני גם אוהבת אותו, וגם את הקליפ רעות

חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לבראד? הוא שר טוב, 7 מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של בראד?אמ................. יש לכם אלבום/אלבומים של בראד בבית? אם כן, איזה?
עוד משהו? האמת שיש לו אישה ממש יפה.

Guncrazy

New member
בראד../images/Emo23.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לבראד? 8 מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של בראד? Online, Then, Welcome To The Future יש לכם אלבום/אלבומים של בראד בבית? אם כן, איזה? American Saturday Night

למעלה