Artist Of The Week

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif Artist Of The Week ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

מירנדה למברט
מירנדה מתפקדת על תקן אחת הזמרות החדשות והמבטיחות וגם אהובה לא קטנה של חברות הפורום אין ספק שמגיע לה להיות אמנית השבוע שלנו
ביוגרפיה קצרה
מירנדה נולדה ב-10 לנובמבר, 1983 בלונגוויו, טקסס אך גדלה בלינדייל. את האהבה שלה למוזיקה ירשה מאביה, ריק שהיה גם זה שלימד אותה לנגן בגיטרה בגיל 16 לאחר שהחלה להופיע ב"ג'וני היי קאנטרי מיוזיק ריוויו" (סדרת מופעים שגם ליאן ריימס בתחילת דרכה עברה בה) וקיבלה חוזה תקליטים די במהירות אך שנאה את הסאונד הפופי שכפו עליה לשיר ורצתה לכתוב ולבצע את השירים שלה. את הפריצה הגדולה שלה עשתה בשנת 2003 כשהופיעה בעונתה הראשונה של התוכנית "נאשוויל סטאר" (אמריקן איידול של מוזיקת הקאנטרי) וסיימה במקום השלישי (אך הפכה לאמנית המוכרת ביותר שיצאה מהתוכנית בכל עונותיה). חברת התקליטים אפיק רקורדס ראתה את הפוטנציאל שבה ומיהרה להחתים אותה. פחות משנה לאחר מכן שיחררה מירנדה את Me and Charlie Talking כסינגל הבכורה מהאלבום.
דיסקוגרפיה
Miranda Lambert – 2001 Kerosene – 2005 Crazy E Girlfriend – 2007 Revolution – 2009
למה מגיע לה להיות אמנית השבוע שלנו
כי היא מאורסת לבלייק שלטון כי החנות און ליין שלה זה הדבר הכי מגניב בעולם! כי הפאן קלאב שלה זה הדבר השני הכי מגניב בעולם! (איפה עוד תקבלו כוסיות לשוטים ופותחנים לבקבוקי בירה?) כי בנוסף להיותה הבן אדם הכי מגניב שעולם הקאנטרי חווה היא גם שרה לא רע והשירים שלה שולטים
וידאוים נבחרים
Kerosene Famous In A Small Town New Strings לסיכום:
בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למירנדה?
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מירנדה?
יש לכם אלבום/אלבומים של מירנדה בבית? אם כן, איזה?

LeAnnDylan

Well-known member
עם גרטשן ווילסון

כמה הייתי משלמת להיות בהופעה הזו

תודה לך על ההשקעה!

בחורה מדהימה, מוכשרת מאוד. בין הזמרות העדכניות של הקאנטרי היחידות שמשלבות אלמנטים של אולד קאנטרי. בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למירנדה? 9 מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מירנדה? דד פלווארס יש לכם אלבום/אלבומים של מירנדה בבית? אם כן, איזה?

MiriOrit

New member
חמודה הגברת..

מחר אמשיך לראות את הקליפים.. איזה כיף לגלות עולם שלם שמסתובב בחוץ

מירנדה מירנדה מירנדה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

הכי מדהימה בעולם! כמובן שאתן לה ציון 10! השיר האהוב עליי הוא I Wanna Die יחד עם Mama I'm Alright יש עוד מלא אבל אלה בעיקר. כמובן שאני אוהבת מאוד גם את Crazy Ex Girlfriend שנכתב עליי
יש לי את כל האלבומים שלה
הכי אוהבת את Kerosene

West Doll

New member
יא כפרות../images/Emo99.gif

בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למירנדה? ברור ש-10
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מירנדה? שיואו זה מזה קשה...בטח שיר ההתאבדויות שלי ושל צליל, קרייזי אקס-גירלפרינד, גאנפאודר אנד ליד ו-Kerosene יש לכם אלבום/אלבומים של מירנדה בבית? אם כן, איזה? יש לי את כולם חוץ מאת המירנדה למברט שיש לי במחשב(תודות לצליל אי שם בעבר)

symptoms

New member
יאיי מירנדה,

באמת תהיתי איך לקח כה הרבה זמן. ולשאלות? הייתי נותנת לה 9 (או 9.5, אבל זה תלוי מצב רוח) השיר האהוב עלי הוא greyhound bound for nowhere
ויש לי את כולם במחשב, אך למרבה הבושה אף אחד אמיתי רעות

LeAnnDylan

Well-known member
ורק אני עדין לא עניתי../images/Emo2.gif

אז קודם כל תצוגת אייקונים פאקצית לכבודה של מירנדה
בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו למירנדה? 100!!@$!# מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של מירנדה? כל כך קשה לבחור אחד אז אבחר לי מכל אלבום! מהאלבום מירנדה למברט - Jack Daniels, Wichita Falls, Somebody Else מהאלבום קרוסין - Kerosene, Me And Charlie Talking, New Stings, I Wanna Die, Mama I'm Alright, What About Georgia מהאלבום קרייזי אקס גירלפרינד- Gunpowder and Lead, Famous In A Small Town, Crazy Ex Girlfriend, Guilty In Here, Take It Out On Me, Girl Like Me מהאלבום רבולושן- Only Prettier, Dead Flowers, Me and Your Cigarettes, Time To Get A Gun, Heart Like Mine, That's The Way The World Goes Round ומהקרוס-קאנטרי עם ג'ק אינגרם אני הכי אוהבת את Wherever You Are ומנאשוויל סטאר אני הכי אוהבת את California
טוב שיקרתי אני כן יכולה לבחור שיר אחד- אני הכי אוהבת את קרוסין אבל יש לה מלא שירים טובים שהייתי חייבת לציין לפחות חצי מהם! יש לכם אלבום/אלבומים של מירנדה בבית? אם כן, איזה?
את כולם

Colfax

New member
!hold it למירנדה למברט אין ערך בויקיפדיה

העברית. שוד ושבר! אני התחלתי לכתוב ערכים בויקיפדיה אחרי שנחרדתי לגלות שאין ערך שם על הזמר שאני הכי אוהב בעולם. בכלל, לרוב זמרי הקאנטרי אין ערכים בויקיפדיה העברית. יש לתקן את המעוות. אני בעברי כתבתי את הערך על שאנייה טוויין.

למעלה