Artist Of The Week

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif Artist Of The Week ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

שידייזי - SHeDAISY
השבוע החלטנו לקחת ספיישל רקיווסט ולעשות פינה שבועית במחווה לאחת הבנות החביבות של הפורום. אז דרורית, הפעם, הפינה מוקדשת לך
ביוגרפיה קצרה
הלהקה שהוקמה ב-1980 וכוללת את שלוש האחיות לבית אוסבורן- קסידי (ברונטית), קלסי (ג'ינג'ית) וקריסטין (בלונדינית) נקראה בראשית דרכה "The Osborn Sisters" והקליטה אלבום אחד שמעולם לא שוחרר. ב-1999 האחיות החליטו לשנות את שם הלהקה ל-SHeDAISY (תרגום: אחותי הקטנה) והוחתמו ע"י חברת התקליטים ליריק סטריט רקורדס ושיחררו את אלבומן הראשון – The Whole Shebang (מצלצל לכם מוכר?
) האלבום נחל הצלחה והגיע למעמד פלטינה והניב מתוכו להיטים כמו Little God-Byes, Lucky 4 You (Tonight I'm Just Me), I Will… But. שנה לאחר מכן שיחררו האחיות אלבום כריסטמס (Brand New Year) ושנתיים לאחר מכן שיחררו אלבום סטודיו נוסף Knock on the Sky שהניב מתוכו את הלהיטים – Mine All Mine ו- Get Over Yourself. ב-2006 לאחר ששיחררו את אלבום האולפן הרביעי שלהן - Fortuneteller's Melody, יצאה קלסי לחופשת לידה בזמן שאחיותיה היו בסיבוב הופעות. את מקומה החליפה אחותן הקטנה של הבנות – קרלי. ועל זה נאמר – הכל נשאר במשפחה. ב-2008 שיחררה הלהקה אלבום אוסף ומאז לא שמענו מהן יותר מידי.
דיסקוגרפיה
1999 – The Whole SHeBANG 2000 – Brand New Year 2001 – The Whole SHeBANG: All Mixed Up 2002 – Knock On The Sky 2004 – Sweet Right Here 2006 – Fortuneteller's Melody 2008 – The Best of SHeDAISY
למה מגיע להן להיות אמניות השבוע שלנו
כי דרורית אוהבת אותן, רק תסתכלו על הניק שלה
יש להן אחלה שירים ואם אתם לא מכירים אותן -לעובדה שהן לא שיחררו חומר מקורי כבר די הרבה זמן אין באמת חשיבות- רוצו להאזין להן! חוץ מזה שבזמן האחרון הן מסרבות לתת לחשבון הטוויטר שלהן מנוחה ומאיימות באלבום חדש. לנו רק נותר להגיד – I Dare You
וידאוים נבחרים
Lucky 4 You (Tonight I'm Just Me) I Will… But I Dare You לסיכום:
בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לשידייזי?
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של שידייזי?
יש לכם אלבום/אלבומים של שידייזי בבית/במחשב? אם כן, איזה?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

יטס דה פורצ'נטלרס מלודי, יטס האו יו מייק מי

פיל.. איי סיי הו הווווו איי גטה גווו הו הו הווו היי היי אונ מיי וויי 23 דייז גונ ביי- וויי קנט איגלס פליי???

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יא דלילה
( מה אני אעשה, את לא אוהבת שאני קוראת לך בשמך|שפם) תודה רבה!!!
אין עלייך מושלמת! בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לשידייזי? מלייאנתלפים מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של שידייזי? קשה קשה, אחד הבולטים אבל זה borrowed home. ובכלל אין שיר שלהן שאני לא אוהבת, לא חושבת שקיימת מוטציה שכזאת. יש לכם אלבום/אלבומים של שידייזי בבית/במחשב? אם כן, איזה? כל שיר ושיר חבוי במחבוא הדיסקים הצרובים שלי
כי הדיסקים שלהם( אני לא מזמינה באינטרנט, רק כשהייתי באנגליה קניתי אוסף מכובד של קאנטי) נורא נורא נורא יקרים
זה איזה 18 פאונד לדיסק!! יש לי גם את כל הבונוס טראקס ממקורות;;

היא הייתה הכי אהובה עליי

ואז היא נכנסה להריון ועזבה|הא| מאז שנאתי אותה|חי| אבל היא חזרה אך בכל זאת הלהבה לא תידלק יותר..ממ.

למעלה