../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifArtist Of The Week../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif
דירקס בנטלי - Dierks Bentley
אז כן, אני תמיד אביא לכם את הצד הגברי של פינתנו הקטנה גם כי צליל לא מוכנה לקחת שום גבר תחת חסותה וגם כי אני רוצה שתכירו יותר גברברים
אז התכנסנו כאן היום כדי ללמוד עוד טיפה על זמר הקאנטרי הסקסי ביותר- דירקס בנטלי. אנג'וי
ביוגרפיה קצרה
דירקס בנטלי נולד ב-20 לנובמבר,1975 (בן 32) בפיניקס, אריזונה. בגיל 13 הוא לימד את עצמו לנגן על גיטרה והוא ניגן בעיקר שירי רוק שהוא וחבריו נהגו לשמוע, עד שחבר שלו השמיע לו שיר של האנק וויליאמס ג'וניור שנקרא "Man To Man" ומאז דירקס נשבה במוזיקת הקאנטרי. בגיל 19 הוא עבר לגור בנאשוויל שם הוא התחיל לעבודבתור מסקר הופעות קאנטרי ובלילות היה מנגן בכל רחבי העיר. הוא הקליט דמו שזיכה אותו בעבודה בתור כותב שירים. בשנת 2003 החתימו אותו בחברת תקליטים ואז הוא שחרר את אלבום הבכורה שלו שנשא את הלהיט "What Was I Thinkin". האלבום מכר למעלה ממליון עותקים וזיכה את דירקס בפלטינה הראשונה שלו. בשנת 2005 הוא שחרר את אלבומו השני שהיווה הצלחה גם הוא וזיכה אותו בעוד פלטינה. באותה שנה הוא גם זכה ב-CMA בפרס האמן החדש הטוב ביותר והזמינו אותו להיות חבר באופרי. ב-2006 שוחרר אלבומו השלישי. דירקס היה עסוק נורא בהופעות כך שלא היה מפתיע שהוא שחרר גם די.וי.די בשנת 2007. ובעקבות כל הלהיטים שלו גם אלבום אוסף להיטים היה בהחלט צפוי לבוא ודירקס אף נתן למעריצים לבחור את שם האלבום ששוחרר בשנת 2008. על אף היותו עסוק בלעשות מוזיקה טובה דירקס נשוי באושר לקסידי ובתחילת אוקטובר של שנת 2008 הם בורכו בבת ראשונה, אוולין דיי בנטלי. ב-2009 דירקס שחרר את אלבומו החמישי ולאחר מכן יצא לסיבוב הופעות עם בראד פייזלי. וכבר ב-2010 שחרר אלבום נוסף שהסינגל הראשון והנוכחי ממנו הוא "Up On The Ridge".
דיסקוגרפיה
2001 – Don't Leave Me in Love (הדמו שלא שוחרר רשמית) 2003 – Dierks Bentley 2005 – Modern Day Drifter 2006 – Long Trip Alone 2008 – Greatest Hits/Every Mile a Memory 2003-2008 2009 – Feel That Fire 2010 – Up on the Ridge
למה מגיע לו להיות אמן השבוע שלנו
תסתכלו למעלה על הדיסקוגרפיה שלו ותבינו לבד. הבחור הוא אחד הפעילים במוזיקת הקאנטרי ואני מרגישה שלא מכבדים אותו מספיק(כאן ובכלל). אז החלטנו שהוא יהיה אמן השבוע שלנו כי בתכלס, כשהוא מקבל כבוד מאיתנו הוא יכול למות בשקט כי אנחנו לייק הכי שווים
אה וגם כי הוא סקסי בטירוף
זאת בהחלט סיבה מספיק טובה.
וידאוים נבחרים
What Was I Thinkin Come A Little Closer Sideways לסיכום:
בסולם של 1-10 איזה ציון תתנו לדירקס?
מהו השיר האהוב ביותר עליכם, של דירקס?
יש לכם אלבום/אלבומים של דירקס בבית/במחשב? אם כן, איזה?