Favorite Radio:ACTIVE Song

McFlyRoni

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifFavorite Radio:ACTIVE Song../images/Emo220.gif../images/Emo106.gif

טוב אז החלטתי לדלג על ROTTF, וונדרלנד ומושן, ולעבור היישר אל רדיואקטיב D: למה
כי בטח כבר נמאס לכן להצביע נגד אותם שירים כל הזמן...(הייתה את הפינה הזאת כמה פעמים בפורום) וגם כי מסקרן לדעת מה השיר הכי אהוב מהאלבום החדש
אולי אחרי שנסיים עם זה אני אמשיך עם האלבומים הקודמים, אבל לא בטוח ^^" טוב אז הנה רשימת השירים של האלבום Radio:ACTIVE Do Ya Falling In Love Everybody Knows Smile One For The Radio Point Of View Corrupted The Heart Never Lies Going Through The Motiong The Last Song אז בהודעה שלכן תכתבו
ולידו את שם השיר שאותו בחרתן להדיח. אני בטוחה שיהיו הרבה חילוקי דעות... XD בהצלחה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo128.gif The heart Never Lies

סתם כי אני לא יכולה לשמוע אותו יותר, וגם כי זאת הייתה די טעות מצידם לשים אותו באלבום הזה...

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חח סורי

הוא פשוט ממש לא מתאים עם שאר האלבום והוא גם באמצע אז עד שאני נכנסת ממש לטע של האלבום הוא ממש מבאס אותי.הוא כשלעצמו ממש טוב :) ועכשיו-למה לעזאזל כולם מעיפות את going through the motions?!?!!!?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifהההמממממ.....

תאמת הוא אחד האהובים עליי מהאלבום, אבל אני אתווכח כי זה הכל עניין של טעם <: ובאמת למה כולם מעיפים את GTTM *&^%$#$@#$^^& אני לאהוב אותווווו GO GO GO

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif קורפטד לא מתאים לשאר האלבום?!

חחחחחחחחח הוא כלכך כן. אם כבר אז GTTM הוא הכי רום/מושן בעולם XD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifבעברית זה לשניה נראה כמו קרפדהXDD

לאאאאאאאאאאאאא---! לא את GTTM אני אוהבת אותו
הוא כמו..... שילוב של.... סרפר בייב ו... פליז פליז

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני חשבתי שזה יותר סורפר בייב

עם ווי אר דה יאנג XDD

Shir Jones

New member
../images/Emo128.gif The Heart Never Lies

לא הבנתי למה הם שמו אותו באלבום...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo128.gifדה הארט בלה בלה בלה

אני כבר יודעת מי המועדף עליי... כאילו קורפטד ודו יא!

למעלה