למי יש יומולדת

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo213.gif למי יש יומולדת ../images/Emo35.gif ../images/Emo212.gif ../images/Emo41.gif

לאלמווווג D:
אני מאחלת לך הרבה אושר ועושר, בריאות ואהבה
שתדעי לבחור את הדרכים הנכונות בחיים ולהצליח בהן!
הגשמת כל משאלותייך [לא אלמוג, להיות עם ברט לא ממש יתגשם XD] ושתהיי בהופעות של להקות שאת אוהבת וזה..
וחסר לך שאת תמותי שתפגשי את דה יוזד, כי אם תמותי אנחנו נהרוג אותך.
מזל טוב ויומולדת שמח!!1

Rose131

New member
שיואוווווווווו מזלטובבבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif!

Because Of May

New member
אלמווווווווווג!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

+
ילדה מהממת שכמותך, אני מאחלת לך באמת את כל הטוב שבעולם! אושר, עושר, כושר, יושר, בריאות, הצלחה, מזל ואהבה, בייב!
ולזה תמיד יש לך אותי |גבגבות|. בכלמקרה! שתהיה לך אחלה יומולדת ושתקבלי המון מתנות, ושתאכלי עוגה כושית כי זה שיא הטעים!, ושתראי את היוזד בהופעה, כמובן, ואת כל שאר 847823578 הלהקות שאת אוהבת XD, וזהו, נראה לי... אוהבת אותך הכי, אחי (
), מאי D:

אני לא אוהבת עוגות כושיות ../images/Emo11.gif

אני גזענית :O אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךך הכי שיש תודה 33>

קשוחההההה../images/Emo55.gif

מזל טוב ילדה יפה!!! עד 120! אל תנטשי אותנו כי בלעדייך עמודים יתחלפו בפורום רק כל חודשיים ;; 33333333333333333333>

אלמוג!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב!3> עד 120
שתזכי לפגוש את היוזד ומי שבא לך. וכמובן אל תנטשי את הפורום
3333> יומהולדת שמח!

מזל טוב אלמוגי! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo23.gif

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif מזל טוווווב ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

אומייגד זכרתן! ../images/Emo99.gif

תודה לכולכן אני מתה עליכןןןן הכי בעולםםם הזה
וכן אני כן אהיה עם ברט בסופו של דבר
ואם אני אמות אז אתן לא תוכלו להרוג אותי
כי אני כבר אהיה מתה

אמגש!!! אלמוג?! אלמוג המהממת?!../images/Emo99.gif

יפתיייייייייייייייייי
שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב!! הרבה עושר, הצלחה, בריאות ואושר!
שתמיד תהיה אנרגטית ומצחיקה כמו שאת היום.
היה לי כלכך כיף לפגוש אותך, ואני מקווה שניפגש בעוד מפגשים! אוהבת המון. D:

למעלה