../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifShania Top 10../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif
אני לא זוכרת כרגע את הסדר של השירים- אבל אני לא מאמינה שהם שמו את TDIMM במקום ראשון
! אומנם זה הקליפ שפירסם אותה באירופה אבל זה לא הקליפ ה-כי יפה שלה! לדעתי KA-CHING עולה על הקליפ פי 2! האמת- הרבה זמן לא ראיתי את הקליפ ועוד הרבה ותר זמן לא ראיתי את כולו (תהרגו אותי אבל כל הזמן הייתי מעבירה כשהיה אותו) והיום הגעתי למסקנה- היא נראת שם זוועה
. הצבע של השיער לא יפה לה בכלל והיא נראת שם ממש מבוגרת. נו, טוב. זאת שאנייה. אפילו בימים הגרועים שלה היא נראת יפיפיפיפה...אז הגזמתי טיפה. אבל אני בטוחה שאתם מבינים את הכוונה שלי. את הקליפ של DBS כ"כ נהנתי לראות... כבר שכחתי שיש לזה קליפ! תמיד אהבתי אותו. רק הפריע לי שהם תמיד שמים את הקליפים הידועיים שלה. למה שלא ישימו את IF U NOT IN HERE FOR LOVE???? או את ANY MAN OF MINE???? אלה קליפים ה-רבה יותר יפים מTDIMM! זהו, זאת דעתי. אם למישהו בא- תכתבו את השירים לפי הסדר (10-1) שVH1 שידרו. טוב? ואם לא, אז מקסימום אני אעשה את זה כשאני אחזור...
אני לא זוכרת כרגע את הסדר של השירים- אבל אני לא מאמינה שהם שמו את TDIMM במקום ראשון