Shania Top 10

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifShania Top 10../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

אני לא זוכרת כרגע את הסדר של השירים- אבל אני לא מאמינה שהם שמו את TDIMM במקום ראשון
! אומנם זה הקליפ שפירסם אותה באירופה אבל זה לא הקליפ ה-כי יפה שלה! לדעתי KA-CHING עולה על הקליפ פי 2! האמת- הרבה זמן לא ראיתי את הקליפ ועוד הרבה ותר זמן לא ראיתי את כולו (תהרגו אותי אבל כל הזמן הייתי מעבירה כשהיה אותו) והיום הגעתי למסקנה- היא נראת שם זוועה
. הצבע של השיער לא יפה לה בכלל והיא נראת שם ממש מבוגרת. נו, טוב. זאת שאנייה. אפילו בימים הגרועים שלה היא נראת יפיפיפיפה...אז הגזמתי טיפה. אבל אני בטוחה שאתם מבינים את הכוונה שלי. את הקליפ של DBS כ"כ נהנתי לראות... כבר שכחתי שיש לזה קליפ! תמיד אהבתי אותו. רק הפריע לי שהם תמיד שמים את הקליפים הידועיים שלה. למה שלא ישימו את IF U NOT IN HERE FOR LOVE???? או את ANY MAN OF MINE???? אלה קליפים ה-רבה יותר יפים מTDIMM! זהו, זאת דעתי. אם למישהו בא- תכתבו את השירים לפי הסדר (10-1) שVH1 שידרו. טוב? ואם לא, אז מקסימום אני אעשה את זה כשאני אחזור...

Katherine

New member
זה היה ברור

שישימו את השירים המפורסמים וTDIMM באמת לא היה צריך להיות מקום ראשון, והשיער שלה פשוט זוהר משום מה
אבל כל עוד משדרים לנו יום שאנייה אין לנו מה לבכות.
יום נפלא לכולכם

Caeser

New member
הערות...

TOP 10:SHANIA 10-dance with the one that brought you (מאיפה הם נזכרו בזה?!) 9- from this moment( שלפי דעתי היה צריך להיות במקום יותר גבוה) 8- WHEN (אני חייב לציין שאף פעם לא ראיתי את הקליפ כי הוא לא היה באוסף קליפים שלה והקליפ ממש לא משהו) 7- נדמה לי you're still the one 6- נדמה לי fafa (מבחינת הקליפ מגיע לו יותר גבוה, מבחינת השיר, פחות) 5- KA ching (שכבר נמאס...) 4- Im gonna getch (השיר הזה אף פעם לא ימאס עלי!) 3- dont be stupid 2- man! I feel like a woman 1- that dont impress...(גם אני חושב שלא מגיע לו מקום ראשון והיא גם נראית לא משהו שם) משום מה הם לא שמו שום קליפ מthe woman in me שזה די מוזר כי יש שם הרבה קליפים טובים...

Eilleen

New member
**

10. פספסתי - באסה (בעצם לא ממש כי אני לא אוהבת את השיר ו/או את הקליפ) 9.From this moment - גם אתם נקרעים כל פעם מחדש כשהיא מוציאה את הידית של הדלת??? 8. When - אני חושבת שכולכם יודעים שאני לא הכי אוהבת את הקליפ/השיר... 7. Forever and for always - מודה שהתחלתי לאהוב אותו רק אחרי הקליפ, הקליפ מטורף השיר חמוד. 6. You're still the one - מושלם. !NEXT 5. !Ka-Ching - אני חולה על השיר, הקליפ נחמד אבל לא-מי-יודע-מה ברור לי מה הולך שם(אני לא כל כך חכמה...) וד"א מישהו ראה את הקליפ לגירסה הכחולה..? הורדתי מקאזה גירסה ששודרה באיזה ערוץ, כל הקליפ זה מס' קטעים של משהו כמו 40 שניות שניגזרו מהקליפ המקורי והם חוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.... 4. IGGG - ושוב...קליפ לא ברור (האם כבר ציינתי שאני לא כל כך חכמה...?) 3. Don't be stupid - בהתחלה לא כל כך אהבתי את הקליפ (על השיר תמיד הייתי חולללה) אבל עכשיו אני מאדדד אוהבת אותו... 2. Man! I feel like a woman - שיר וקליפ שולטים 1. That don't impress me much - מחשש לחיי אני מעדיפה לשתוק.

ההערות שלי

שני המקומות הראשונים היו שקופים, כי אלה הקליפים שלה שVH-1 הכי אוהב. לדעתי You're Still The One היה צריך להיות ראשון, אבל זו רק דעתי. נהניתי מאוד לראות את When (כבר הזכרתי שאני מאוד אוהב אותו ולו רק בגלל שהוא שונה). אני חושב שלא הייתה גירסה כחולה רשמית לקליפ של קה-צ'ינג. ולמה אף פעם לא שמים ב-TOP 10 של שנאייה את גירסת הדאנס של Don't Be Stupid? אני אוהב אותה יותר (למרות שעשו שם מיקס חובבני בלבד).

m L m

New member
רגע, אתה מתכוון לגירסה שבה

רואים את שאנייה בשקוף כזה??? כי אם כן- אני ממש לא אוהבת את הגירסה הזאת! אני לא זוכרת מה בדיוק אני לא אוהבת בקליפ..אבל אני יודעת שאני לא אוהבת אותו ואת הקליפ ששידרו אתמול - אותו אני אוהבת

הקליפ הוא אותו קליפ

רק גירסת האודיו שלו שונה - יש לה beat שונה לגמרי ומקצב דאנס. זהו ה-Dance Mix ששוחרר כגירסת הסינגל הרשמית בבריטניה ובשאר אירופה (וגם פה אצלנו) ל-Don't Be Stupid (ואפילו יש לי את הסינגל בבית).

Gery_Roif

New member
בסוף היה רק שעה עם שאנייה

ראיתי רק בערב שידור חוזר מקליפ מספר 5. אני אוהב את כל השירים שלה שווה בשווה, אין לי שיר שאני הכי אוהב אבל רוב הסיכויים לא השמיעו/הראו שירים ישנים שלה עוד מימי COUNTRY.

למעלה