תגלית השנה

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifמקפיצה בשבילכם../images/Emo41.gif

כי פשוט כיף לי אבל אני חייבת לזוז מהמחשב,אז לפחות אתם תיהנו...
לא לפספס!

Chocoholic

New member
הספיישל

הוא כל יום, לא? ניתן לבחור שם עוד הרבה "תחנות".

Miss CB

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo15.gif מקהההההה!!!

מקה = מקרטני אהבתי את החתימה... חחח...
לקח לי זמן אבל מגניב!!!!!!!

Another Girl

New member
אתה יכול יותר...

מה השטויות האלה של let it be-האלבום? מה עם Lady Madonna?Love me do? ומה זה Another day? אתה לא מתכוון ל-Another girl? חוץ מזה הרעיון נחמד.

תשובות למענותייך

love me do מהווה הוכחה שפול מת לפי הרמה שלו... ו-lady maddonna לא ידעתי בוודאות שהוא של פול... another day הוא בוודאות של פול, ולכן הכנסתי אותו, מה עוד (בלי להעליב את כבוד מנהלת הפורום) ש-another girl מצטרף ברגע זה לרשימת השירים הלא אהובים עליי הידועים לפורום.

ערןלוי

New member
אם הכלל שלך...

הוא שהשירים חייבים להיות של פול, אתה צריך להוציא את polythene pam ואת dig it (שניהם של ג'ון). לגבי every little thing יש מחלוקת והוא כנראה נכתב ע"י שניהם במידה שווה, ו drive my car גם היה שיתוף פעולה מובהק ביניהם, למרות שפול תרם יותר... ואם אתה כולל גם שירים מקריירת הסולו (כמו another day) אני בטוח שלא תהיה לך בעיה למצוא שיר שמתחיל ב L....

אז ככה

dig it ו-polythene pam של ג'ון???!!!! אבל חוץ מזה, יש מעט מאד שירים ב-p: אחד מהם הוא please please me... אבל אין לי מושג אם הוא של פול. מתוך הנחה (לא מבוססת) שג'ון כתב את dig a pony, אין שירים אחרים ב-d. תזכיר לי בבקשה את השיר ב-l מקריירת הסולו של פול?

ערןלוי

New member
אותיות

"dig it ו-polythene pam של ג'ון???!!!! " - ודאי. מצטער לאכזב אותך.
please please me הוא בעיקר של ג'ון. סתם מהראש כרגע - שירים ב P של מקרטני מתקופת הביטלס (שוב, מתקופת הסולו יש עוד המון): ps i love you paperback writer penny lane לגבי שירים ב l מתקופת הסולו של פול - שוב, יש הרבה. כרגע מה שקופץ לי לראש זה live and let die london town listen to what the man said יש עוד.

שכחתי באמת

את live and let die. גם את penny lane (איכשהו) שכחתי... תודה. התיקונים יוכנסו.

מאור 87

New member
../images/Emo46.gif

הלינק לא עבד טוב.. אפשר פשוט להעתיק את הכתובת המלאה..

Shinobi

New member
אני ראיתי את התוכנית לדעתי הם היו

צריכים לפרט יותר על החיים שלו...

למעלה