I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU

SINFULLY SEXY

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU

בוקר טוב
חזרתי מטיול עם הכלב ואני עכשיו עם ה
והמוספים לשבת ומצאתי משו שמזה היזכיר לי אותכם נשמות
אז בלי הרבה בילבולי מוח אני יגש ישר לנושא אחרת סויה תמות לי פה מיפחד שאני חוזרת-והקדוש ביכלל יכנס לחרדות ויחשוב שאני עוד מאוהבת בו
בסוף חמוד תמתין כמו ילד טוב-כיף שפעם אחת אתה ממתין לי ולא אני ממתינה לך-תיזדיין בסבלנות מאמי
אז ככה-כתוב שחור על גבי עיתון-אז גנבתי מהגששים-שיתבעו אותי
כתוב שבכל ליל שבת בשעה עשר ישדרו פרק בסידרה חדשה בערוץ נשיונאל ג'יאוגרפיק-לסידרה קוראים "מיסתורי העל-טיבעי" וכתוב שהלילה יקרינו פרק על ביגפוט ברוסיה. חבל שתפספסו כזאת סידרה-נורא מתאימה לכם
קדוש שלי-זה עבר לי-לא חושבת ולא חולמת עוד חלומות שבהם אתה פיתאום דופק בדלת-לא מחכה שתיתקשר-יודעת שזה ניגמר ושלא היבטחתה שום דבר ולפחות בזה יצאתה בסדר ולא שיקרתה כמו אחרים.... אבל היכאבתה לי מאמי-היכאבתה המון-אפילו שזה היה לטובתי-גם לליידי היכאבתה-ליפעמים היא באה לבקר אותי-אני יודעת שאתה לא בקשר איתה-היא נוסעת להודו אחרי המיבחנים באוניברסיטה-החלטה שלך חמוד אם להיתקשר ולאחל לה דרך צלחה... זה עבר לי-אבל כשאני ממש לבד ומקשיבה ללאונרד כהן בורחות לי כמה דמעות כי קשה לי לא להיזכר בך... שמור על עצמך מיתגעגעת ליפעמים...

סויה 1

New member
המיתוס על ה-"ביג פוט"

שלום סקסי, מה שלומך?
כתבת שבכל מוצ"ש ישדרו פרק בסידרה על ה-ביג פוט הסתקרנתי, נברתי קצת ברשת וזה מה שמצאתי. במקומות רבים בעולם קיימים סיפורים אודות יצורים דמויי אדם.(טיבט,רוסיה -מונגוליה,סין ארה"ב ועוד...) לאמריקאים יש את ה-ביג פוט. רוב המאמינים סבורים שה-ביג פוט הוא בעל חיים דמוי אדם שעדיין לא התגלה למדע(או אולי שריד למין אנושי קדום). הדיווחים על דמוי אדם ענק ושעיר מתועדים כבר במאה ה-19 ,ומאז ממשיכים לחפש אחריו סקרנים והרפתקנים רבים. הביג פוט מעולם לא נראה ותועד ע"ימדענים ולכן נוטים להאמין שיש כאן שילוב של ממצאים מזוייפים ומפוברקים, אמונות טפלות ופרשנות מוטעית של ממצאים. קיומו של הביג פוט ימשיך להיות חידה עבור בני האדם עוד שנים רבות. הסידרה מומלצת לצפייה

TAINTED SAINT

New member
רק כמה הבהרות קלות....../images/Emo13.gif../images/Emo52.gif

הסדרה איננה על ה"ביג פוט" בלבד,הסדרה עוסקת בתעלומות שונות שחלקן משוייכות כביכול לתופעות על טבעיות כגון ערפדים,גרוש שדים,ועוד תופעות שונות.משום מה אינני מצליח להבין למה ג'ק המרטש נכלל בסדרה,משום שהוא מהווה תעלומה משטרתית,ואין שום דבר "על-טבעי" שאפשר לשייך לרוצח פרוצות סדרתי מסוף המאה ה19... ואם כבר נגענו בג'ק המרטש,הרציחות התרחשו במזרח לונדון ב1888,והחלו בסוף הקיץ,ומה לעשות וג'ק הוא אחד האובססיות הישנות שלי,והקיץ ימלאו 120 שנה לרציחות,אני משתעשע עם הרעיון לארגן מפגשון פורום קטן בתאריך שבו התבצע הרצח הראשון, עם בירה אנגלית וסרט אחד או שניים מהאוסף שלי...עוד חזון למועד,אנחנו מדברים על אוגוסט... חזרה לסדרה המדוברת,הסרטים בה צולמו ברמה סבירה בהחלט,והיא בהחלט שווה צפיה,אם כי איננה מחדשת הרבה בנושאים שהיא מציגה,סדרות כאלו נעשו כבר לפני 25 שנה,לפחות זאת הינה הפקה של נשיונל-ג'יאוגרפיק ולכן הרמה שלה טובה מרוב הסדרות האחרות בנושא. וסויה יקירתי,כן ישנן ראיות מדעיות בדבר קיומם של מספר בעלי חיים המהווים תעלומה למדע,על כך אין עוררין,אבל עד שלא תוצג גופה\שלד\סרט+ממצאים תומכים,הם ימשיכו להיות מסווגים כ CRYPTOZOOLOGY,להזכירך,כי עד לפני מאה שנים לערך,אף הגורילה נחשבה לאגדה בלבד,שלא להזכיר את האוקפי... בעלי חיים מסוימים,ביחוד אם הם חיים באזורים נדחים וחוששים ממגע עם האדם [ובצדק ! ! !],אין דרך קלה ופשוטה להוכיח את קיומם. אני מביא כאן מספר קישורים,לא אכנס כאן עכשיו להרצאה שלמה על דעתי האישית בנושא,רק תזכרו,שעל מפות עתיקות,טריטוריות בלתי מוכרות וממופות נשאו את האזהרה:עלולים להיות שם נמרים.... http://www.bfro.net/ http://theshadowlands.net/bf.htm בקישורים המצורפים יש לינקים פנימיים לסרטים ומאמרים רציניים על הנושא,שווה שעה מזמנכם עם סיגריה וכוס קפה...
TAINTED SAINT

למעלה