דלכש דלכש דלכש כל האלבומים של דלכש לכבוד חברת הפורום ששם משפחתה : דלכש
פ פרויז1 New member 19/1/09 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo125.gif דלכש דלכש דלכש כל האלבומים של דלכש לכבוד חברת הפורום ששם משפחתה : דלכש
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo125.gif דלכש דלכש דלכש כל האלבומים של דלכש לכבוד חברת הפורום ששם משפחתה : דלכש
פ פרויז1 New member 19/1/09 #2 ../images/Emo13.gifשלום לכולם/ן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif צטער שנעדרתי . עשיתם חַיל ! פתרתם הרבה. החמישיה של אתמול - טבלה חלקית עוד תקועה לי על השולחן בבית. רואה שפתרתם ויותר מזה. נשוב ונשדר בקרוב.
../images/Emo13.gifשלום לכולם/ן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif צטער שנעדרתי . עשיתם חַיל ! פתרתם הרבה. החמישיה של אתמול - טבלה חלקית עוד תקועה לי על השולחן בבית. רואה שפתרתם ויותר מזה. נשוב ונשדר בקרוב.
J JMac New member 20/1/09 #4 רק ע"מ להעמיד דברים על דיוקם DELKASH הוא אכן שם המשפחה המקורי אך כל האחים של סבא שלי שינו את השם ורק הוא נשאר עם וורסיה המזכירה משהו את המקור, אותה אני מעדיפה לא לחשוף.
רק ע"מ להעמיד דברים על דיוקם DELKASH הוא אכן שם המשפחה המקורי אך כל האחים של סבא שלי שינו את השם ורק הוא נשאר עם וורסיה המזכירה משהו את המקור, אותה אני מעדיפה לא לחשוף.
מ מלכה411 New member 21/1/09 #5 פרויז דסת דרד נקונה פרויז חאן זנדה באד ,על שאתה נובר מוצא ומביא לנו את הקצפת בזמר הפרסי נעים גם לגלוש וגם לשמוע. תודה על הרעון
פרויז דסת דרד נקונה פרויז חאן זנדה באד ,על שאתה נובר מוצא ומביא לנו את הקצפת בזמר הפרסי נעים גם לגלוש וגם לשמוע. תודה על הרעון
פ פרויז1 New member 21/1/09 #6 סרה שומה דרד נכונה חנום ג'אן !!! עכשיו שוחרי השפה הפרסית שיחפשו לדעת מה זה :