המצעד

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifהמצעד../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

שירי סלסה:
Rudy Victorino - Sangre Taina - אחלה שיר
Ricardo Ray Y Bobby Cruz - Sonido Bestial - אחד השירים שעשו לי את השבוע
יש בו קטעי פסנתר ממש יפים
Pochy Y Su Cocoband - Mira Mis Ojos - שיר ממש יפה.. גם פה יש קטעים ממש יפים אבל של גיטרה
Papo Cocote - Pa' Los Presos - שיר מהיר (יחסית) וחמוד
שירים אחרים:
Los Panchos Y Eydie Gorme - La Ultima Noche - זה לא השיר שכולם מכירים.. אומנם השם אותו שם אבל זה משהו אחר..
זה שיר ישן נושן ודיי מוכר שלפי דעתי הוא ממש יפה וצריך להתחיל להיזכר בו
Gypsy Kings - Bem, Bem, Maria - שיר ממש יפה.. שלא נדבר על הביצוע המדהים של ה-Gypsy Kings
וזהו לשבוע הזה
המשך פסח נעים עם הרבה סלסהההההה

Lechko

New member
טימבה

חזרתי מהקונגרס בכוחות מחודשים ואני אנסה להמשיך ולתת לכם את השירים הטובים ביותר שאני שומע. להקה שעדיין לא המלצתי עליה, מעולים, בשיר מתוך דיסק שבוצע יחד עם פדריטו קלבו Conexion Salsera - Por tu mala forma. מומלץ ביותר! (מי שיותר אוהב רומנטי, שיר יפיפה שלהם Conexion Salsera - Tu esta noche) Irakere - Solo Te Echaron Un Medio מהחדשים של קרלוס מנואל: Carlos Manuel - Tremenda parejita כחלק ממאמצי לגרום לכל הארץ להקשיב להם: Charanga Habanera - Quitate el disfraz. שיר עצום! לימונטה מספר שהוא כתב את השיר אחרי שבחורה התלהבה מההופעה של שרנגה כ"כ שהיא הורידה את כל הבגדים ורקדה כמו שהיא, אז תבינו את הכח של המוזיקה שלהם
Adalberto Alvarez y su Son - Hablando Como Extranjero Michel Maza y Su Tentacion - Como Yo פליט שרנגה בנרה שהקים להקה מעולה משלו.. שווה שמיעה ולסיום, המלצה על להקה, Team Cuba!!! כל דבר בביצוע שלהם שתמצאו, תקחו (אם אתם לא תרצו, אני אקח מכם) פשוט ענקיים... מי שרוצה לשמוע דוגמאות מההופעות שלהם http://www.timba.com/artists/index.asp?page=teamcuba_eng.htm רעיון מקורי של חואן פורמל (איך לא) ליצור את להקת החלומות של המוזיקה הקובנית, הוא מצא את כל האמנים הטובים ביותר ועשה מהם להקה שהסתובבה יחד והופיעה, שמות כמו: Isaac Delgado David Calzado משרנגה Manolin Jose Luis Cortes מNG La Banda Pedro Calvo מלוס ואן ואן Adalberto Alvarez Aramis Gallindo Paulito אני אפילו לא אתחיל.. פשוט כנסו לאתר שכתבתי... בתמונה, מההופעה שלהם: דלגדו, מנולין ופאוליטו... על במה אחת! תהנו
אלכס

גל אור

New member
טל ../images/Emo92.gif

יש אפשרות לרכז את כל ההודעות שלך ושל אלכס במקום אחד? עד שאני מגיעה למחשב, כבר יש לכם עוד 3 הודעות שבועיות כאלה ואני לא מצליחה לעמוד בקצב שלכם
אם אפשר, תכניס את כל ההודעות האלה למאמר אחד ואז מי שירצה המלצות על שירים לא יצטרך להתחיל לחפש בכל הפורום.
שלומית

Lechko

New member
היי!

אז ככה, כדי שאני לא אחזור על שירים פעמיים, אני כותב את השירים שאני וטל ממליצים בקובץ טקסט, בינתיים יש לי איזה שבועיים שלא כתבתי שם אבל הרוב שם. אני יכול לשלוח לך את הרשימה אם בא לך. אלכס

הבנתי..

לא נראה לי שתהיה בעיה
אני אתחיל לעשות לעשות כל סוף חודש מאמר שמרכז את כל 3-4 המצעדים שהיו בכל החודש... אז אני כבר אתחיל לעבוד על החודש הזה

אני ואלכס דיברנו והוא נתן רעיון

שאולי אני אעשה סיכום חודשי ואני אכניס לשם גם לינקים לכל המצעדים.. זה נראה לי יותר טוב לא
וכל הסיכומים החודשיים יהיו בדף הקישורים תחת קטגוריה: "סיכומים שבועיים" ובדף הקישורים יהיו לינקים לכל הסיכומים השבועיים

Big Red

New member
אבל אבל אבל...

טל ! זה לחכות חודש.. ואיך נחיה עד אז ? אה ? :) דרך אגב , לצ', באמת תהיתי כמה זמן יקח לך להמליץ על משהו של קונקסיון סלסרה.. :) אם לקחת בחשבון את האובססיה שלך לצ'רנגה (ש?) אז זה דיי מתבקש שתתחיל לשגע אותנו גם עם ק.סלסרה, אבל אני באופן אישי לא מתנגדת. ובאותה ההזדמנות אני גם אשאל אותך משהו - בזמנו (כשאודיו גלאקסי המנוחה איפשרה החלפת קבצים ) הורדתי איזה רמיקס קובני חמוד, קטע אחד של ואן ואן, אחד של צ'רנגה (ש..) והשלישי (שהיה בעצם הראשון ברצף) לא יודעת מה הוא.. אבל אני חושבת שהוא היה ק.סלסרה , יש שם פתיח כזה על קלידים,ואז הם שרים pero tu te fuiste i se te fuiste perdiste.. בלה בלה..יש לך מושג אם זה באמת שלהם ואם כן אז מה שמו של הקנסיון ?

Lechko

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

היי טי, אני יודע שיהיה לך קשה לחיות חודש בלעדי (ובלי טל
) אבל זה לא שאנחנו נעלמים, רק הסיכומים יהיה בסוף החודש, המצעדים עדיין יעלו. אני ממליץ על להקות as they come אז לקח לי קצת זמן, אבל אני אגיע לכולם
ובקשר למיקס שהורדת: לאחר השליחה באייסיקיו, כבר אמרתי לך את כל השירים אז זה די מיותר, אבל רק למען אלה שלא שמעו את זה, יש שם שירים מעולים, אז אני פשוט אכתוב אותם לפי הסדר: Manolin - La Bola (pero tu te fuiste i se te fuiste perdiste... yo no, no me quiere) Charanga habanera - Mi Amor Cuidate Usa Condon והאחרון: Los Van Van - La Negro Esta Cocinando כל השירים מעולים! אז תקשיבו :) אלכס

בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

המצעדים השבועיים ימשיכו לעלות והפורום יתפקד כרגיל
הסיכומים החודשיים רק יסכמו את כל מה שהפורום עבר בשביל כל אילו שלא בדיוק היו בפורום..(צבא
עבודה
משפחה
קאפיש
)

גל אור

New member
מתאים ביותר ../images/Emo45.gif

על זה בעצם חשבתי- שיהיה אפשר להגיע לכל המצעדים בקליק אחד ולא יהיה צורך לעשות חיפוש בפורום, שזה, כמו שאמרו חז"לנו- לחפש מחט בערימה של שחת... סחתי'ש על הרמת הכפפה וחג שמח!
שלומית

למעלה