מי אמר מוסיקה ולא קיבל?

Tami661

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifמי אמר מוסיקה ולא קיבל?

אז לשאלתי מלפני יומיים על "מה אומר לכם המושג: המאה העשרים ואחת" לא ממש עניתם, טוב... זו באמת שאלה קשה למי שרגיל לראות ת'מספר הזה על ה- F11 על הF6 או על הF(uck)
אז הקישור ישלח אתכם ל"פתרון החידה במהופך" ומקווה שתיהנו
למי ששאל אם כל הקבצים הללו גם מגיעים על CD אחד בגירסאות המפורטות... אז כן! הם באים...
קליק ימיני... שתדע שהכל התחיל ממך
אז תגיד שתי תודות: 1. לגנב שפרץ לך לאוטו 2. לטלי (talis2) המקסימה שסרקה לי את הקבצים כדי שהעלאתם תתאפשר וזאת לאחר שמערכת המאמרים של
מיאנה לאפשר לי להעלות את הפורמט היותר fancy (אבל זה יתוקן בימים הקרובים).

Tami661

New member
רגע... רגע... אולי הצלחתי לצמצם

את הקיבולת שלו כדי שיהיה אפשר להעלות גם מכאן... לנסות זה לא מזיק

beeyourself

New member
מעולה! איזו רשימה כייפית!../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

תודה רבה

איזה יופי

אני הגעתי לזה קודם כל מהשורה הרצה ואז רק שמתי לב להודעה פה. הורדתי את הקובץ. השאלה היא האם להתחיל להוריד את זה בטירוף או שבמקרה יש לך את זה על דיסק? (קליק מתחזר, כמו שנאמר "עם הטראקים בא התאבון") ד"א : אני אשמח להגיד לגנב תודה (וזאת לאחר שאקצוץ לו כמה אצבעות).

Tami661

New member
אם היית קורא עד הסוף את ההודעה...

היית מגלה את השורה של: "ו... כן! לכל מי ששאל... יש את זה על דיסק" אז ב-9/12? או שאין לך סבלנות לחכות?
(אגב, על ה-CD יש את הכל ועוד הרבה "הפתעות")

חשבתי שרק אפשר להכניס את זה

לדיסק. לא ידעתי שזה נעשה בפועל (אולי קראתי את ההודעה מהר מדי.. תרוצים תרוצים). הממ, את רוצה שאני אצרוב לך חומר משלי? לא נעים לי לבוא בידיים ריקות :) אין לי סבלנות לחכות אבל בטח את מהמרכז, כך שה9/12 נשמע לי תאריך מספק :). תודדדדדדדדדדדה.

תזכרו שאנחנו מחליפים בינינו דיסקים

כל מדריך יביא עימו 4-5 דיסקים ויחליף עם מדריכים אחרים.

רעיון יפה, השאלה היא

איך זה מתנהל טכנית ? (בטעות גם שלחתי את זה אלייך בתור מסר). הרי זה לא שכל אחד מכין 3-4 עותקים ל30 אנשים (סתם הנחה שרירותית לגבי מספר המשתתפים), וגם לא נראה לי שיהיו שם צורבים למקרה שמשהו מוצא חן בעינייך. ושוב תודה לתמי :)

Tami661

New member
אני גם מודיעה למדריכים שאני מכירה

להביא איתם כמה דיסקים ומערכי שיעור... זה יהיה משהו כמו "כל הקודם זוכה" כי הרי לא ממש ריאלי להפיץ אותו דיסק בין 30 מדריכים

למעלה