שירי השבוע-המצעד

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשירי השבוע-המצעד../images/Emo124.gif

שלום לכולם
מה שלומכם? מהשבוע הזה, קטגוריית הסמבה\ריקודי שורות וכל השירים והריקודים הברזילאיים, עברו לידי פזית כנפי (מברזילוקה) כי זה בעצם התחום שלה והיא הסכימה לקחת את זה על עצמה. ו..היא תרשום את הפינה הזאתי כל שבוע. אז לפעמים, הקטגורייה הזאת תהיה מופיעה בתוך ההודעה שלי של שירי השבוע כי היא לא נמצאת כל יום במחשב אז לפעמים היא תשלח לי את החומר לפני.. אז אל תתבלבלו
זו היא רושמת את הפינה
(כמובן שאני ארשום שזו היא רושמת את זה..) ועם זאת אני רוצה להגיד לה תודה רבה על העזרה
ועוד משהו - מהשבוע הזה אני ארשום עוד קטגורייה "שירים אחרים" שבפינה הזאת אני אמליץ על כל השירים שרק אפשר אבל רק לא סלסה.. לפעמים זה גם יהיה משהו יותר לטיני: בוסה נובה, צ'ה צ'ה צ'ה, רומבה ועוד.. ואני גם אמליץ על כל מיני שירים מאוד מפורסמים (לא סלסה) ש..אפשר להגיד שאין אותם בכל מחשב. אז זו ההזדמנות להוריד אותם
אז לפינה שלנו
סלסה:
Ruben Blades - Pedro Navaja live - שיר איטי, שיר טוב לתרגול. Willie Colon y Ruben Blades - Sin poderte hablar - שיר ממש טוב
Salsa Con Candela - Karamba - אוקיי תראו, אני מתכוון לשיר Salsa Con Candela וזה של miguel yamba וקוראים לדיסק Karamba פשוט לא ניתן למצוא את השיר בשם אחר (מה שנתתי) רק בשם הזה אפשר למצוא אותו.. La Sonora Bonita - Mambo Y Pachanga - שיר מעולה לשיינס ובסה"כ זה ממש אחלה של שיר!
שירים אחרים:
Tito Puente - Cha Cha Cha - זהו שיר צ'ה צ'ה צ'ה של טיטו פואנטה, זה יותר נעימה.. אבל מאוד מאוד יפה! DLG & Huey Dubar - Yo Si Me Enamore - בצ'אטה מדהימה
אז... תהנוווו
ושיהיה לכם שבוע לטיני

Lechko

New member
שירי השבוע :)

ושוב שלום לכולכם. השבוע הייתה לי דילמה רצינית יותר מאי פעם אילו שירים לבחור (אני לא יכול להתחיל פה רשימות של עשרות שירים) וכשתשמעו את השירים האלה תבינו למה, כל בנאדם שאוהב טימבה לא יוכל לשבת על הכסא עם זה (אני לא יכלתי) אבל הנה זה בא: שיר השבוע שלי: Chispa y los complices - Se van mi suenos אותה להקה מעולה שהביאה את Que le pasa a mi negra? שיר מעולה לכל הדעות. Karamba - Maguy לא ממש ממש קובני, מבוצע ע"י נגנים אפריקנים ונשמע מאוד בסגנון של המוזיקה הקובנית (מי מכם שמכיר ואוהב את Africando האפריקנים יאהב גם אותם). עוד שיר אדיר של Klimax בשם Yo no quiero que mi novia sea religiosa אחד מהשירים הטובים ביותר ששמעתי לאחרונה. לאלה מכם שאהבו את השיר Timbanton, עוד שיר מעולה של Bakuyele בשם Amor del bueno... חובה! ולסיום, אני לא יכול להמנע גם הפעם משיר של לוס ואן ואן, שמעתי את האלבום החדש שלהם "en el malecon de la habana", חבל מאוד שאין בו כ"כ הרבה דברים חדשים כמו שהייתי מצפה אבל יש עיבודים יפים לשירים ישנים כמו Timba temba tumba, Soy Todo, Te pone La Cabeza Mala. והשיר שעליו רציתי להמליץ: En sol Natural שיר יפה מאוד עם האלמנטים שאהבתם (או לא אהבתם) בtim-pop אבל הרבה יותר עדין. תהנו :) אלכס

Lechko

New member
טל :)

לא חיכיתי שתשים את ההודעה שלך ויצא שבזמן שכתבתי את שלי שמת את שלך :) לא עקרוני אני מניח. בכל מקרה יצא נחמד ששנינו רשמנו שיר של Karamba שכחתי לגמרי שאמרת לי שתרשום את זה :) בכל מקרה, מי שרוצה לדעת, חקרתי טיפה והאלבום Karamba נעשה ע"י הלהקה Karamba שנאספה מתוך אפריקה ע"י Miguel Yamba ובניצוחו הקליטו כמה דברים לא רעים כלל, כדאי מאוד לשמוע. אלכס

אלכס..

בקשר להסבר שנתת עכשיו.. (בהודעה האחרונה) אז אם תשים
גם אני רשמתי הסבר דומה ליד השיר (תסתכל..)

למעלה