שירי השבוע-המצעד

giladsabach

New member
שרשור ריקודי שורות מומלצים..../images/Emo91.gif

Banda Eva- My Love Patchanka- Te Amar Preciso Grupo Cafune- Fissura Minhas Musicas Asa de guia - Danca da Manivela ao vivo Los Morenos- Sigame Follow The Leader Mc Pel- Namorar Pelado Beijo Na Boca Banda Beijo- Bate Lata Nossa Juventude- Dig Dig, Lambe Lambe Banda Cheiro De Amor- Vai Sacudir Vai Abalar Banda Beijo- Perae כל ההמלצות לשירים ו\או ריקודים אלו ניתנו ביחד ע"י גילי ופזית מהאתר ברזילוקה בכל שבוע תעלה הפינה ביום שני כאן בפורום סלסה בתפוז עם הסברים על השירים ויוצריהם ומדי פעם גם על הריקודים עצמם.

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשירי השבוע-המצעד../images/Emo124.gif

שירי סלסה:
Jimmy Sabater con Son Boricua - Cuando Cuando - ביצוע נוראאא נחמד לשיר המפורסם - קוואנדו קוואנדו. גרסה ממש ממש חמודה!!! charanga habanera - chan chan- כן כן, עוד גרסה לשיר אל צ'ן צ'ן המפורסם של בואנה ויסטה קלאב. גרסה יפה..! Banda Del Puerto - Havana Cola - רואדה Son Boricua - Volare - גרסת סלסה יפה (מאוד), לשיר המפורסם Volare Tito Puente - Flauta y Timbal - שיר טוב לשיינס ---> מהיר
שירים אחרים:
centerstage- Come baby come - מרנגה : ביצוע ממש יפה ומקפיץ
(איציק....:) enya - lazy days : אניה - זוהי זמרת אגדית (למי שלא יודע\מכיר) הרבה מהפסקולים לסרטים ההכי גדולים הם בעצם שירים שלה! (גלדיאטור,סהרורים ועוד..) moulin rouge - el tango de roxanne -טנגו: זהו שיר פורסם של סרט ששמו ברח לי כרגע מהראש
וזהו לשבוע הזה
תהנוווווו
ואל תשכחו לומר איך השירים
ד"א - איך היו השירים שבוע שעבר
מישהו בכלל הוריד אותם
חלק

Lechko

New member
מוזיקה קובנית :)

והפעם, כמה מפתיע... טימבה!!! :) והשירים לשבוע: אחד מהאהובים עלי, Danny Lozada Y Su Timba Cubana בשיר Alla va eso, אם הצליל נשמע לכם מוכר, נכון, הפריצה שלו הייתה בשרנגה בנרה, והצליל דומה מאוד. מה שמביא אותי לשיר הבא, עד עכשיו לא המלצתי עליהם, כי הם טעם נרכש לדעתי, אני מטורף עליהם, יש להם מוזיקה משוגעת לחלוטין, מקווה שתאהבו, Charanga Habanera גם לפני הפירוק שלהם ב97, וגם אחריו, בהנהגתו של David Calzado, קשה לי לבחור שירים, אבל אם בא לכם משהו מייצג: Hagamos Un Chen (Fiebre De Amor (me sube la fiebre והחדש יותר Quitate El Disfraz. למחפשי השירים המהירים: Cuban All Stars - Taurema שיר קצת יותר איטי ויפה מאוד: Tumbao Habana - La Fiesta ובהמלצתה של Reina: Que Bueno Baila Usted שיר שקיים בהרבה מאוד גרסאות, ואחת מהן, גרסא מעולה של Benny More האגדה הקובנית, יחד עם Oscar D'Leon הונצואלני, הסונרו בהא הידיעה. מומלץ ביותר. ו.. איך לא: Vocal Sampling - Montuno Sampling להקה של חברה מוכשרים בצורה מדהימה, כל מי שלא שמע, מפסיד. ואיך לא, נראה לי שזה הופך לפינת לוס ואן ואן :) והפעם השיר: Permisso Que llego Van Van שיר שמשתמשים בו לפעמים בתרגול והוא פשוט שיר מעולה, ללא שום ספק. אלכס

למעלה