שירי השבוע-המצעד

Lechko

New member
המוזיקה הקובנית לשבוע :)

כמובן שבפורים צריך לשמוח, ואיך אפשר לשמוח כמו שצריך אם לא עם איזה כמה שירים מעולים מתנגנים ברקע, אז גם הפעם אני ממליץ לכם על השירים שעשו לי את השבוע: Caravana Cubana - Wam Pan חובה!!! פרוייקט קובני מעולה שנוצר לראשונה בשנת 2000 והתאחד לאלבום מעולה שוב, שמות כמו Chucho Vladez, Orlando "Maraca ורבים אחרים וטובים עוד שיר מעולה של מנוליטו: Manolito y su Trabuco - Mujeres Chiquitas מי שאהב את השירים שלו שהמלצתי עד עכשיו לא יתאכזב גם מזה
Manolin - Jaque Mate הוא לעולם לא מחטיא.. עוד שיר מעולה של הרופא :) Osvaldo Chacon - Conmigo O Con El סולן לשעבר של להקת במבולאו, בהחלט שווה השמעה. Carlos Manuel y su Clan - La Pistola שיר מעולה מזמר מעולה, תנסו ותגידו לי מה דעתכם ואם כבר נפוץ במועדוני הסלסה עניין הראפ, שיר של אחד מהרכבי הראפ המוכרים ביותר שיצאו מקובה: ? Orishas - Que Pasa תהנו :) אלכס

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשירי השבוע-המצעד../images/Emo124.gif

שלום לכם
נהנים בפורים
ממסיבה למסיבה
ולמצעד השבועי:
שירי סלסה:
Celia Cruz y Willy Colon - Usted abuso - אחד השירים שעשו לי את השבוע
מומלץ בחום
Spanish Harlem Orchestra - Mama Guela - שיר פ33ה..
Tito Nieves - Un Amor Asi - מוזר אבל זה שיר שנוטה לפופ סלסה של Tito Nieves!
india-seduceme - שיר שיצא לא מזמן מהתנור..
אני אישית ממש אהבתי אותו
שירים אחרים:
Basilio - Vivir lo nuestro - גרסת ואלס לשיר המפורסם של אינדיה ומרק אנטוני: Vivir lo nuestro
Fania All Stars, Cheo Feliciano y Jorge Santana - El Raton - עוד גרסה מאודדד יפה לשיר אל צ'אן צ'אן של הבואנה ויסטה קלאב. אחד המשתתפים בגרסה הזו - חבר בלהקה בואנה ויסטה
Cheo Feliciano Orchestra Baobab - Hommage A Tonton Ferrer - שיר ממש יפה
אל ראטון - שיר ישן, קלאסיקה נהדרת וסקסית באופן משגע.
תודה לדינה על המלצת שני השירים האחרונים
שירים ממש יפים
וכל מה שנותר לי להגיד:
ENJOY!

reina1

New member
חולה על ORISHAS!!!

יש לי לא רק את que pasa, יש לי ממש כמעט כל שיר שהם הוציאו משני האלבומים האחרונים שלהם (Orishas Llego ו- Emigrante), פלוס כמה ישנים יותר מאלבום הבכורה.

למעלה