ס22ית

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

איזה שיררר עכשיו בגלגל"צ.......... הלוואי בבוא היום ידעו כולם קצת על תום ועל אמת פה בעולם על אדון מרום שוכן שמיים על אהבה בשניים הלוואי בבוא היום ידעו כולם על תום וצדק בעולם
מורה לחיים - עמיר בניון. זהו..חזרה לעבודה

veredvered

New member
החלטתי לנצל את זמן ההבטלה בצורה הטובה ביותר

אז אחרי שאתמול ניסיתי ללמוד לרכב על אופניים ולא ממש הלך
היום החלטתי לנצל את היום להציק לסלקום שיורידו לי מחירים. הייתה לי תוכנית מעולה ואיזה נציג בטעות ביטל אותה והסתבר שאי אפשר להחזיר אותה ומאז אני משלמת סכומים שבחיים לא חלמתי עליהם! יש לכם טיפים? או שללכת על הקו הפשוט והשכיח "אני רוצה להתנתק"

veredvered

New member
יוווווווווווו אני בשוק!!!

הנציגה לא הייתה מוכנה להעביר אותי לשימור לקוחות ושלחה אותי לנתק את המכשיר בסניף שלהם! ככה הם שומרים על לקוחות?? עלאק כדי שתהיי מרוצה אני יכולה לתת לך כל חודש במשך שנה החזר של 30 שקל לא צריכה טובות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשמעי, לכי לסניף, שימי להם את המכשירים על השולחן, תספרי מה עשתה הנציגה [תזכרי את השם שלה] תגידי להם שעם ייחס כזה אחרי שאת משלמת להם כ"כ הרבה את לא רוצה אותם [תלכי עם זה עד הסוף] בסוף זה ישתלם לך!

veredvered

New member
לזכור את השם שלה?../images/Emo191.gif

אני לא מקשיבה לפרטי מידע כאלה בשיחות
אני יודעת מראש שאני לא אצליח לזכור אז למה לנסות?
אגב, גם כשאני קוראת ספרים אני ככה, אני פשוט מתעלמת אוטומטית מהשמות של האנשים

וואו,לי יש תוכנית מעולה!

בכל אופן לי היא טובה... אני משלמת 335 ש"ח קבוע ואני יכולה לדבר ב900 דק' לכל היעדים...ש450 דק' זה סלקום והשאר זה בזק ואחרים. יש לי גם 250 הודעות SMS בכמעט חינם. וזה יוצא לי הרבה יותר זול מהחשבוניות שלי בחודש שעבר היתה לי תוכנית בשם "סלקום כדאי" אבל לי היא לא הייתה כדאי..תנסי אחת מהשתיים. בהצלחה

וואלה? בנתיים עוד לא עברתי...

היום בדקתי ואני אפילו לא בחצי של הניצול (בחצי של הסלקום,לעומת זאת לא נשאר לי הרבה בחצי של החברות האחרות) ובSMS יצא לי החודש כולה 170 הודעות נשארו לי עוד 80 בערך. נראה לי שזאת אחת התוכניות היותר טובות לדברנים

לא ממש

יותר טובה התוכנית של של השניה. אגב שלי משהו בסגנון שלך. אני משלמת 500 ש"ח ויש לי 1300 דק שיחה חצי לסלקום וחצי לרשתות אחרים. אם עברתי את סלקום ולא את הרשתות האחרים אני יכולה להמשיך לדבר כי סלקום נכנס ברשתות אחרים עם עברתי רשתות אחרים אני מתחילה לשלם על כל דקה... בקשר לsmsהם העלו את המחיר ל50 שח כל חודש ב250 הודעות , תבדקי את זה! תמיד יוצא לי לשלם יותר גם על הדקות וגם על הsms
מתה לעבור תוכנית כבר!

500 ש"ח?? וואו,לא רוצה להגיע לסכומים כאלה עוד

הספיק לי. העלו את המחיר? לי תמיד היה 50 ש"ח 250 הודעות

הלווווווווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo124.gif

יש מישהו בבית? נמאס לי לרענן שעתיים ולא לראות א'פחד

למעלה