סופ"ש פרוע.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif סופ"ש פרוע. ../images/Emo79.gif

קארין עדיין לא חזרה..
אז ענבלירון כפרעליה ביקשה ממני לפתוח אז הנה
:
שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM:
קליפ השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
סוף שבוע מצויין!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif

שיר השבוע של HIM:
הממ, כל LM נראה לי. במיוחד על The Funeral Of Hearts, Beyond Rademption, Sweet Pandemonium
שיר השבוע לא של HIM:
שמעתי עוד משהו חוץ מ-HIM?
לא נראה לי X: טוב שיהיה Scorpions - Wind Of Change
קליפ השבוע:
HIM - The Funeral Of Hearts
ציטוט השבוע:
"מה מתחיל באות ב'? -פרפר!"
תמונת השבוע:

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif וזה לא הודגש באמצעות

מדגישומטיק.
שלא תגידו שלא השקעתי

../images/Emo6.gifהיה לי מורה מחליף לפיזיקה,

שלימד אותנו אנרגיית תנועה, ואז שאלו אותו: "ואיך מסמנים Energy?" "ב-Q!"

תשובתי: ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של Sweet Pandemonium: HIM שיר השבוע לא של Blink 182- Violence :HIM קליפ השבוע: לא ראיתי
ציטוט השבוע: לא מצליחה לחשוב על משו... תמונת השבוע:----->

לללללללחייייייייייעעעעעעעע../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: Pretending שיר השבוע לא של HIM: Tears Don't Fall-Bullet For My Valentine קליפ השבוע:איןS: ציטוט השבוע:"מרגמות לפיטמות, לֵבנים לפנים"
תמונת השבוע:-->

אניייייי

שיר השבוע שלbury me deep inside your heart HIM: שיר השבוע לא של HIM: קליפ השבוע:הופעה של bury me deep inside your heart שמעתי הרבה ת'שיר הזה השבוע... ציטוט השבוע:אין לי מושג תמונת השבוע: התמונה הראשונה של HIM שראיתייי

Sim§ MaN

New member
:> ../images/Emo189.gif

שיר השבוע של הימ:please don´t let it go שיר השבוע לא של הימ:My Immortal של אוונסנס, נחרש השבוע. קליפ השבוע:סטופיד גירל של פינק. שיר לא משהו, קליפ משעשע. ציטוט השבוע:שחכתי נו.המשפט הזה שהיה בתמונת צג שלך ענבל.
תמונת השבוע: *.*

inbal287

New member
../images/Emo18.gif תמונה סרוקה.

נו, לא סתם שמתי אותה בשרשור תחת "סריקות ממגזינים שונים"
.

Sim§ MaN

New member
לא ידעתי. ../images/Emo10.gif

פשוט פשוט.. שמרתי אותה בתקייה.. יש הרבה תמונות.. ולא זכרתי שהיא סרוקה.. X=

נממ

שיר השבוע של HIM: gone with the sin בגרסה המגניבה הזאת ששמעתי אצל עידן
שיר השבוע לא של HIM: nightwish - the phantom of the opera לשמוע את זה במועדון זה אחד הדברים השווים
קליפ השבוע: אין. ציטוט השבוע: "אין דבר כזה פאוור מטאל, זאת המצאה ישראלית! אתם רק משלים את עצמכם!"

מיין ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של HIM: פור יו
שיר השבוע לא של HIM: מממ.. מיי אינמורטל של אוונאסנס, והשיר החדש של אביב (מחר? :\)
קליפ השבוע: מממ.. קילינג לונלינס
ציטוט השבוע: חברה שלי:"מי זונה? אני זונה?! את זונה יא בתזונה!" אני:"לאלאלא! זה לא ככה! זה- מי זונה?! אני זונה?! את זונה יא בת זונה!" חברה שלי:"מפגרת זה מה שאמרתי!!" אני:
אופס.. חברה שלי: "SHUT UP AND GIVE ME SOME LOVE" אני: "אעע אונס במזכרת בתיה!"
תמונת השבוע:
סורי על החפירה לא הצלחתי לחשוב על ציטוט אחר

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: Lose You Tonight שיר השבוע לא של HIM: Simple Plan - Crazy קליפ השבוע: Weezer - Beverly Hills ציטוט השבוע: "אני דומה לאוסטין פאוורס" XD אל תשאלו מה עבר עלי חחחח תמונת השבוע:

CrazyFairy

New member
עונה ../images/Emo140.gif../images/Emo210.gif../images/Emo203.gif

שיר השבוע של HIM: דארק לייט, ולאב מטאל (התמכרתי) שיר השבוע לא של HIM: אממ... נווה מדבר? (השבט) קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים השבוע :X תסקלו אותי ציטוט השבוע: מתוך ה"דוגמ(נ)יות: "כי עוף זה ציפור ופרה זו חיה" תמונת השבוע: אני לא במחשב שלי כרגע ... התחנלתי על הלפטופ של אבא

למעלה