סופ"ש פרוע

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo79.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo79.gif

*כי ענבלירון ביקשה* שיר השבוע של HIM : שיר השבוע לא של HIM : קליפ השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תהנו.

crazy cottage

New member
שבוע טווווב

שיר השבוע של HIM : Poison Girl שיר השבוע לא של HIM : Foo Fighters - Best of you קליפ השבוע: Foo Fighters - Best of you ציטוט השבוע: "אתה כריש..קאפיש?" ואחד ממש טוב:"נרניה זו דקטטורה יש בה את כל 5 המאפיינים"
תמונת השבוע: --->

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM : Buried Alive By Love שיר השבוע לא של HIM : McFly - Easy Way Out Lifehouse - Blind קליפ השבוע: HIM - The Funeral of Hearts ציטוט השבוע: "הניפו כבר דגל כניעה ג'וקים מסוממים שכמותכם" [משודדי הקאריבים. אנלא זוכרת איך הלך המשפט באנגלית
] תמונת השבוע:

Elpar

New member
:)

שיר השבוע של HIM : When Love and Death Embrace שיר השבוע לא של הים: People = Shit של סליפנוט, אני שומ אותו כל הזמןןן קליפ השבוע: When I'm Gone של אמינם (הקליםפ הכי טוב אי פעם לדעתי!) ציטוט השבוע: People = Shit אבל יש לי עוד אחד: עקב המשבר הכלכלי הגדול יכובה לאלתר האור שבקצה המנהרה, בתודה אלוהים. תמונת השבוע: Twilly החמוד והמתוק P: יפה לא?

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif גםאני. ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: vampire heart
שיר השבוע לא של HIM: guns n' roses
קליפ השבוע: המממ. אין.
ציטוט השבוע: " You know where you are? You`re in the jungle baby You`re gonna die"
תמונת השבוע:

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אופסי ../images/Emo67.gif

* guns n' roses - welcome to the jungle

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif שני טיפשה ../images/Emo122.gif

שמתי לב רק אחרי ששמתי, דמט

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif זה בסדר,

הנחתי שזה קרה בטעות. את הרי בתפוז לא מעט זמן.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif

תקנון הפורום: זכויות יוצרים וקבצים בלתי חוקיים: אסור להעלות מילים לשירים,כתבות,תמונות סרוקות וקישורים לקבציי אודיו [MP3 וכו`] מכיוון שזאת הפרת זכויות יוצרים, שאסורה עפ"י התקנון הכללי של תפוז אנשים. הודעות בעלות תוכן כזה - ימחקו. ולכן ביקשתי לקרוא את התקנון גם ממי שכתב בקומונה, כי בפורומים החוקים אחרים.

Tashkin

New member
תורי =)

שיר השבוע של HIM : salt in our wounds שיר השבוע לא של HIM : The Strokes-Juicebox קליפ השבוע:The Strokes-Juicebox הקליפ משעשע ביותר חחח תמונת השבוע:

נממ נממ

שיר השבוע של HIM : pretanding שיר השבוע לא של HIM : inkubus sukkubus - dark mother קליפ השבוע: לא יצא לי לראות קליפים... ציטוט השבוע: "חבל מאוד שאסור לו לשוטה לדבר בחכמה על מה שעושים החכמים בטיפשותם" נועה מושפעת משייקספיר.
תמונת השבוע:

YaAr0nEt

New member
אני!

שיר השבוע של HIM : Right Here in My Arms שיר השבוע לא של HIM : אין.. לא שמעתי השבוע משהו אחר... קליפ השבוע: גם אין :-S ציטוט השבוע: "איזה מקורי זה לצייר בלונים על בלונים" "גמאני מנפחת דגים!!!" ^^" תמונת השבוע:

איפה קארין ../images/Emo2.gif

שיר השבוע של HIM : לה לה לה kiling loneliness שיר השבוע לא של HIM :טום טום טום sonata arctica- mary lue קליפ השבוע: אין ציטוט השבוע: just cuz you're having a nice day, doesn't mean you can get it out on me!! תמונת השבוע:יותר מאוחר. מבטיחה.

למעלה