About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifAbout That Song../images/Emo24.gif

בנוווווווווות! אני מתגעגעת רצח לכולן בפורום המדהים הזה! אני מקווה שאתן עדיין זוכרות אותי
אז כן לא הייתי כאן איזה חודש, כי סגרתי שבת שעברה.... והיה לי ממש כיף! התפקיד ממש סבבה והכרתי מלא חיילים וגם קרה משהו אבל אני לא ארחיב על זה פה כי זה ממש לא הפורום בשביל זה
בקיצווור אני ממש נהנית... ויש רק כמה בנות שהן ממש מגעילות שבא לי לשבור להן בקבוק על הראש אבל פסדר.. אני אבליג.. אז אני גם ממש אשמח אם תוכלו לעדכן אותי בכל מה שהיה, חדשות שירים חדשים וכאלה כי לעבור על כל העמודים שהיו פה בשבועיים האלה אני בחיים לא אספיק עד מחר בערב... לבנתיים: הנה המשחק החמודי שלי
שנעצר קצת בזמן האחרון... הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Going Through The Motions
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? מתגעגעת הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שיש בעולם
[ובחייאת אם סיוון לא עונה לי או מדברת איתי , אני מפוצצת אותה!!!! XD]

../images/Emo39.gif עונה ( :

מה דעתך על השיר?
שיר יפה :)
מהי השורה האהובה עלייך?
"Time to admit it, a man's gotta live it, Going through the motions"
למה בחרת אותה?
היא הראשונה שעלתה לי לראש .
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
האמ , זאת שלמעלה [ ? ]
מה דעתך על שם השיר?
מגנייייייב
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
לא הייתי :)
מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע?
כיפי & שמח
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
איי ט'ינק סו .
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
שומדבר . D:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
עובר לי בראש דברים שקורים לי . שהם קשורים לשיר . עזבו .D:
ציון לשיר 1-10?
8

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifעונה ../images/Emo6.gif

מיקי ברור שזוכרים אותך פה
שמחה שהיה לך כיף
מה דעתך על השיר? שהוא מהממם *-*
מהי השורה האהובה עלייך? האמ... אינלי ממש שורה אהובה
למה בחרת אותה? אינלי
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: גם פה אין ממש שורה שהתחברתי אליה
מה דעתך על שם השיר? אחלה שם , מאוד מתאים <:
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אל תהרסו משהו שהוא כבר מושלם !
מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע? כיפי , קופצני D=
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כ"כ
XD ~ סתם אינלי מושג :\ ~
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום =\
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דני צורח , הוורידים שלו יוצאים , ו...
ציון לשיר 1-10? 8

sweet shir

New member
עונה<:

מה דעתך על השיר? לא מתה עליו. השיר הכי גרוע באלבום חח מהי השורה האהובה עלייך? נראהלי שגואינג ת'רו ד'ה מושנז גו גו גו. למה בחרת אותה? כי אני אוהבת איך שזה נשמע חח שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: לא נראהלי שיש חח ואיןלי כוח להכנס לאתר לבדוקXD מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן? חח אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? - מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע? כיפי, שמח וקופצני חח שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
חחח מושנז מזכיר לי מיםXD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דני קטן (ממש בהתחלה של מקפליי) גולש כזה בים חחחחח ציון לשיר 1-10? 6.5? ממש לא אוהבת אותוXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיק התגעגעתי~!../images/Emo24.gif

מה דעתך על השיר?
לא עפתי ממנו בכלל, השיר הכי לא אהוב עליי מהאלבום הזה או בכלל. מהי השורה האהובה עלייך? 10 minutes later and finally i've got it up, oh yeah למה בחרת אותה? אני אוהבת איך שטום שר אותה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: My reflections crack And looking back its all recognisable מה דעתך על שם השיר? אממ לא הבנתי את הקשר שלו למילים ועל מה השיר מדבר בכלל XDD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Go Go Go מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע? כיפי וקופצני שכזה מתמייר להיות רוק שנות ה-80' שם השיר מתאים לתוכן שלו? כמו שאמרתי מקודם.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
כי זה הכי מזכיר לי Motion דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שהתבאסתי מהאלבום הזה בטירוף השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: שפעם ראשונה יש שיר באחד האלבומים שממש לא אהבתי עד כמה שניסיתי ציון לשיר 1-10? 4.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח 4. XD

רציני זו פעם ראשונה?
כל פעם שאני שומעת לונלי אני רוצה לדפוק ת'ראש בקיר חח אחד השירים הנוראיים. וגם סאטרדיי נייט לא אוהבת בכללל. ממש מוזרO:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברור שאני לא אוהבת בטירוף כל שיר

שלהם יש כאלה שאני אוהבת יותר ויש כאלה שפחות. למשל במשך תקופה ארוכה לא סבלתי את PP אבל בעיקרון יש שירים שאני עוד מסוגלת לשמוע מפעם לפעם אבל את השיר הזה אני באמת לא אהבתי חחח

sweet shir

New member
חח השירים שכתבתי אני לא מסוגלת לשמוע.

וגם שכחתי את דונט וייק מי אפ. ג'יזס חברות שלי ממש אוהבות אותו ועושות לי דווקא איתו. XD

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifעונה DD:

מה דעתך על השיר? ממשממשממש יפה
מהי השורה האהובה עלייך?I've opened up my closet, the skeletons are catching up
למה בחרת אותה? כי היא מפגרת
ואני אוהבת איך שדני שר אותה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:I know without a doubt that I want out, But there's not a chance in hell כל כך
מה דעתך על שם השיר? מתאים
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Leave It (?)
מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\\קופצני\\דיכאוני\\עצוב\\שמח\\קליל\\רגוע? מאוד כיפי, מאוד קופצני ומאוד שמח
כששומעים אותו בא להשתגע, או שזאת רק אני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
לא יודעת, זה רגש..
דבר מצחיק\\\\\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שמתי על פול ווליום כשאפחד לא היה בבית וקלטתי שדני אומר בהתחלה "Sorry mate I over slept" או משהו כזה
אני הייתי כזה מה?!?! מה הוא אמר?!? והתחלתי להריץ אחורה מלא פעמים. גיליתי שזה גם רק בגירסה של המייל און סאנדיי, אין את זה בדלוקס..
השיר מזכיר לי\\\\\\\\מה עובר לי בראש: דני רוקד כמו מפגר ב-DVD ושהוא אומר: "I thought I'd poped my eye balls" חחחחחחחחח
ציון לשיר 1-10? 10 !! אני ממש אוהבת אותו :)

יאללה, GTTM... דה שיזלדיזל3>

מה דעתך על השיר? אחד השירים האהובים עליי, כשאני מצברוח ממש מסריח הוא מעודד אותי, כשאני במצברוח טוב - הוא סתם רועש:) מהי השורה האהובה עלייך? I've opend up my closet the skeletons are catching up I'm waiting for my chance to bail get on the goddamned ship and sail! I know without a doubt that I want out but there's not a chance in hell למה בחרת אותה? כי היא מצחיקה, ולפעמים אני מזדהה איתה3> שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: So what's the point in aiming tall, when you're gauranteed to fall? מה דעתך על שם השיר? נחמד, מתאר אותו בצורה טובה! מה הסגנון של השיר לדעתך? איך פייר מSP אומר? ליריקס דכאוניים בשילוב מוזיקה עליזה ומשעשעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? לגמרי... מתאר את התחושה המתסכלת ביותר של גאוינג ת'רו דה מושנס... במיוחד בקטע של הרצון לברוח מהכל. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אוקיי, הייתה לי תקופת בחינות ממש מתסכלת לפני סמסטר וחצי בערך, ובאמת הרגשתי שאין לי כוחות וכל מה שבא לי לעשות זה לברוח למרותש לא היה כל סיכוי שאעשה זאת. הבית הראשון של השיר תיאר אותי בדיוק מוחלט. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: תסכול, ייאוש, דני! טומסי3> ציון לשיר 1-10? איט'ס גוטה בי 9.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif3>

אני לא מבינה מה יש לאנשים נגד השיר הזה
Tiiiime to admit it, a man's got a limiiiiit

למעלה