חג שמח
שיר חרישה בקאנטרי- He Better Be Dead
שיר חרישה לא קאנטרי- Bimbo
אלבום ישן שעשה קאמבק- H & Claire - Another You Another Me
אלבום חדש שגילתם- הורדתי את הגרייטסט היטס של ארבעת העשורים האחרונים בנתיים האזנתי רק לזה של הניינטיז שתמיד הייתי בטוחה שאני מכירה את רוב השירים המוכרים שלו אבל נוכחתי לדעת שמתוך 8 אלבומים רק איזה 7 שירים מוכרים לי |פייל|
ציטוט השבוע שלכם- התחילה לעבוד איתנו איזה אחת חדשה וכבר בשבוע הראשון היא זכתה להכיר את כינויה החדש שידבוק בה לעד (לאסביט) קיצר רשמתי לה איזה יום אחד בפייסבוק "מה קורה לאסביט" אבל אז הייתי צריכה ללכת אז שכחתי מזה בכלל קיצר היום בבבוקר בעבודה היא עושה לי כזה: "ראיתי ששלחת לי מה קורה לסבית עם שגיאות כתיב כמו איזה עילגת" אני: "מה פתאום שגיאות כתיב, ככה כותבים!! הנה בואי תראי, נשאל את דקלה" (דקלה זו הגננת) |פונה לדקלה| "דקלה, איך מאייתים לאסביט?" דקלה: "למ"ד, אל"ף, בי"ת.." |אני מזכירה לה שחסרה לה סמ"ך והיא מתחילה מחדש| "למ"ד, אל"ף, סמ"ך, בי"ת, יו"ד, טי"ת סופית" יואו אין לכם מושג כמה צחקנו אחרי זה על הט' סופית
קנית השבוע- החלטתי שאין לי בגדים לחורף גם בגלל שהחודש יש לי יומולדת, יש לי הנחה ומבצעים שווים בכל החנויות שיש לי בהן חבר מועדון אז נכנסתי לגולף, פוקס, H&O, קרייזליין, טאג וומן ו-TNT וקניתי לי מלתחה שלמה לחורף (זאת אומרת מלתחה שתספק אותי בשבוע הראשון של החורף...) חסר למישהאם לא הולך להיות קר בחורף הזה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני עדין בספר של צ'לסי. כן אני קוראת לאט
אבל היא קורעת והספר הזה שווה את כל הזמן הפנוי שאין לי שאני שורפת עליו!
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי אתמול את הפרק הלפני אחרון של קוברט אפיירס. אין לי לב להתחיל לצפות בפרק האחרון ולדעת שלא יהיה לי עוד פרק ב8 חודשים הקרובים
איזה רוע זה לעשות סדרה שנמשכת רק 11 פרקים
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- וואי חם אשש
משהו טוב שאכלתם השבוע- ממ הייתה את ארוחת החג הנחמדת (מה יש רק היומולדת יכולה להיות בעלת חגיגה נחמדת??) ומישהי מהעבודה הביאה עוגת מקופלת ממש טעימה לגן אז גם זה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- האמת שלא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש איזה ילד אחד בגן מזה פשוש ואמא שלו גם חמודה אבל אבא שלו קצת עב"ם אז איזה יום אחד ישבתי בחוץ עם אחת המטפלות והילד ישב איתנו ואז היא אמרה איזה משהו על אמא שלו שהיא נחמדה וזה אז אמרתי לה "כן היא ממש נחמדה רק חבל שאבא שלו עב"ם" ואז הילד (בן שנה וחודשיים) התחיל להגיד עב"ם בטון מצחיק כזה ונקרעתי עליו מצחוק אז המטפלת התחילה לצעוק עליי ש"תראי מה את מלמדת את הילדים" אבל מי שמכיר ילדים יודע שברגע שהם רואים שמישהו מתלהב או בכלל מגיב למשהו שהם אומרים הם חוזרים עליו מיליון פעם בתקווה לקבל את אותה תגובה אז במשך איזה רבע שעה הוא ישב לידי ומלמל לעצמו "עב"ם... עב"ם... עב"ם..."
הייתם צריכים לשמוע אותו
וספיקינג אוף ילדי תוכי. אני ואחי הקטן שיחקנו עם יהונתני כדורסל. אחי עומד איזה מטר ורבע מהסל ושואל אותי אם הוא קולע עניתי לו שלא רק שהוא לא קולע אלא שהוא גם לא פוגע בטבעת. קיצר הוא זרק וכפי שצפיתי הוא גם לא פגע בלוח
אז אני עושה לו כזה "איזה עקום אתה" ויהונתן החליט שזה מאוד מצחיק אז אחרי כל זריקה של אחי הוא אומר לו "בואנה איזה עקום אתה"
אבל כנראה שהוא לא בדיוק הבין את משמעות המשפט כי גם כשהוא זרק לסל (ואפילו קלע) הוא המשיך להגיד איזה עקום אתה לעצמו
איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני החיימשלי!
מסר לאומה- אם אין לחם, יותר טוב! פחות קלוריות.
תמונת השבוע שלכם- חייימשלי!
המלצת השבוע- טוב אני לא זוכרת אם זה היה השבוע או שבוע שעבר אבל הסרט של דרו שראיתי עם חן היה ממש מוצלח אף על פי שסבלתי מכאבי בטן נוראיים (שפגמו ביכולות ההנאה שלי) ברובו הצלחתי להסיק שהוא מוצלח
אז אם לא ראיתם עדין, למה אתם מחכים??
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0