It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifIt's Friday I'm In Love../images/Emo79.gif

טוב אז זה כבר לא פריידי ואני לא ממש מאוהבת, אבל החל מהיום זאת הפינה השבועית שלנו שכדי להצדיק את שמה אני אפתח אותה ביום שישי והיא תסכם את מאורעות השבוע שלכם מי שלא ישתף פעולה יקבל מכות וחן תחסום אותו גם אם היא לא רוצה
שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-

להלהלה

שיר חרישה של קרי- Wheel Of The World
שיר חרישה לא של קרי- Pretty Things - LeAnn
אלבום ישן שעשה קאמבק- Gretchen Wilson - Here For The Party נזכרתי בו שלשום אז שמעתי שוב ונזכרתי כמה הוא מעולה, חבל שהשנים האחרים שלה לא טובים כמו הראשון
אלבום חדש שגילתם- אלבום הדואטים של ריבה, דווקא לא רע בכלל.
ציטוט השבוע שלכם- "שלום אפשר להזמין פיצה" דילן, תחדשי!
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- בובות מתחלפות
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האנטומיה של גריי, התחלתי להשלים פערים
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים דווקא
משהו טוב שאכלתם השבוע- חזה עוף עם אננס, זה נשמע נוראי אבל זה מעולה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אמממ לא משהו שאני זוכרת
איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ביל קלינטון
מסר לאומה- נטעתם עצים?
תמונת השבוע שלכם- תמונה מטרידה שדילן שלחה לי
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 9
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חחח איזה תירוץ

זה אומר שאחרי 7 שנים האדמה צריכה לנוח וצריך לקטוף את היבול,כמו שנת שבתון כזה לאדמה,לתת לה לנוח בשקט אתם מוזמנים לתקן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

וחזה עוף עם אננס זה טעים רק כשדודה כנרת עושה
ואני סו מחדשת! תאשלי את רעות וחן, מהן אני מבקשת גם פסטה וצ'יפנדיילז
וגרטשן באמת מעולה וזה לא תמונה שלי
זאת אירה המפחידה שמה פה

symptoms

New member
../images/Emo6.gif סו מחדשת

היא באמת מבקשת פסטה וכו', לא יודעת אבל אם הייתי קוראת לזה חידוש
. רעות

West Doll

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

כל היום היא משגעת אותי עם זה ומזכירה לי אוכל ברגעי החולשה שלי

עונה../images/Emo199.gif

שיר חרישה של קרי- אול אמריקן גירל שיר חרישה לא של קרי- איןלי מושג
אלבום ישן שעשה קאמבק-אלבום תמונות נחמד של אחותי חח איזה מצחיקה היא אלבום חדש שגיליתם-כלום אני חורשת על אותם דברים שוב ושוב ציטוט השבוע שלכם- "יס יס איי נואו..." (אינטליגנט!)."-יש בזה משהו משעשע ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא זוכרת סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- למה אני לא זוכרת
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר קר מאוד משהו טוב שאכלתם השבוע-במבה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-חחח ממש לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-איי וויפ יו א בוחן איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-כריסטינה מסר לאומה-לילה טוב,המדפסת דלוקה למה היא דלוקה תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 6

West Doll

New member
../images/Emo192.gif

שיר חרישה של קרי- ממ BHC, SS, FOTF, SH, AAG ו-SYL שיר חרישה לא של קרי- לא כזה שמעתי שירים השבוע
רק מה שהיה באוטו... אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם- Paul Oakenfold - Greatest Hits And Remixes [לא כזה חדש, אבל שיהיה]. ציטוט השבוע שלכם- אנערף. יש לי זיכרון מעפן... ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את "הסחת דעת" של הנינג מנקל. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אמריקן איידול, היה משעשע. ומגרש ביתי ופריזן ברייק אההה וצ'אק
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה נעים. משהו טוב שאכלתם השבוע- חזה עוף מוקפץ עם ירקות ופתיתים [זה מה שהכנתי ביום חמישי
]. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אני לא מתכננת...זה בא טבעי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אנערף. בטח משו שדילן אמרה
איש השבוע שלכם בפורום- רעות
וגם Ms. D
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- לא יודעת
אולי אחותי הגדולה... מסר לאומה- עזבו אותי! תמונת השבוע שלכם- ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- אני לא זוכרת מה היה השבוע

symptoms

New member
טוב, למרות שזה נורא מסובך ../images/Emo10.gif

שיר חרישה של קרי- sometimes you leave וזו חתיכת חרישה אגב. שיר חרישה לא של קרי- stupid boy של קית'
אלבום ישן שעשה קאמבק-ג'אגד של אלאניס אלבום חדש שגילתם-אין ציטוט השבוע שלכם-"מה לעזאזל הם רוצים ממני?" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-אממ, השבוע קראתי את "מהרי הביתה" אז אני מניחה שזה מה שאני אכתוב? סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-הדברים היחידים שראיתי השבוע היו הרצאות באלגברה, אני לא חושבת שזה נחשב סדרה?
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קררררררררר משהו טוב שאכלתם השבוע-פתיתים
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כאילו זה אי פעם קורה. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-הצפרדע? אני לא זוכרת שממש צחקתי השבוע
איש השבוע שלכם בפורום-היית חייבת לשים כזו שאלה אה? 2DH בזכות הקליפ, ששיפר לי את המצב רוח
. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-האחיינית שלי. מסר לאומה-יום אחד גם לי יהיה פוני תמונת השבוע שלכם-שיט, עכשיו אני צריכה למצוא תמונה
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8.5 התחיל לא משהו, ואיכשהוא הסתיים באופטימיות ללא גבולות. רעות

עונה../images/Emo3.gif

שיר חרישה של קרי- Just A Dream. אני מקווה שהוא ייצא כסינגל
שיר חרישה לא של קרי- בדרך כלל אני בוחר לפחות עשרה
אבל הפעם אני אבחר שניים עיקריים: "היינו גדולים" של ריטה ו"שבי לרגע" של שירי מימון. אלבום ישן שעשה קאמבק- שמעתי השבוע רק אלבום אחד והוא לא עשה קאמבק
הוא מתנגן אצלי כבר כמה שבועות. אלבום חדש שגילתם- "Tical" של מטוד מן. הוא די ישן אבל הכרתי אותו רק לאחרונה. ציטוט השבוע שלכם- "הלילה נגמר אבל היום ארוך" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי פעם נוספת את הספר "נער החידות ממומביי". היה לי משעמם וזה ספר שכיף להעביר איתו את הזמן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- "הישרדות", סדרה ממכרת ברמות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר מאוד
משהו טוב שאכלתם השבוע- כל מה שאימא שלי מכינה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אני לא מתכנן, אבל אני חושב שהספקתי הרבה דברים. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום- חן, לא רק בגלל שהיא היחידה שאני מכיר
היא פשוט מדהימה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם- ריטה בהופעה בירושלים בתחילת השבוע
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7

LeAnnDylan

Well-known member
|עונה לעצמי|

שיר חרישה של קרי- Sometimes You Leave Romeo Boy So Small Just A Dream Lesson In Leaving
שיר חרישה לא של קרי- H & Claire - Another You Another Me Martina McBride - How Far Miranda Lambert - Jack Daniels Kristen McNamara - Tonight Is Goodbye LeAnn Rimes - Doesn't Everybody Delta Goodrem - I Can't Break It To My Heart
אלבום ישן שעשה קאמבק- H & Claire - Another You Another Me
אלבום חדש שגילתם- אממ האמת שכלום
ציטוט השבוע שלכם- "איך לסבית יכולה להיות לא בתולה?! מה עם האצבע?" (דרור מפגינה בקיאות)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי את המאחורה של הברנפלקס, משהו מטורף.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- העיניים של אנג'לה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היו ימים קפואים אבל רוב הזמן היה סבבה
משהו טוב שאכלתם השבוע- קובה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא תיכננתי כלום כי אני עצלנית ואני יודעת שאני לא אעמוד בדרישות של עצמי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני זוכרת שאלוהים שאל אותי "מה בא לך, להיות יפה או חכמה?" בסוף בחרתי בשניהם ואז הוא שרף אותי
איש השבוע שלכם בפורום- רעות
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ברק אובמה
מסר לאומה- תאכל מרק תהיה חזק
תמונת השבוע שלכם- להלהלה
מטריד!
ולבסוף, תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 5
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מכל התמונות שיש לכם שמה,דווקא את זה?../images/Emo2.gif

את זה מצאתי אתמול בפורום המוזר

LeAnnDylan

Well-known member
אמג מה זה X_X