It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifIt's Friday I'm In Love../images/Emo79.gif

אחרי שדרורית השתלטה לי על הפינה הנה היום בזמן |הא| ואם כבר פינות מה דעתכם שאני אחזיר את התמונות והחוליה החלשה?
כן כן גם אני חושבת טוב אני אלך לפשפש בהיסטוריה כאן ולראות איפה הפסקתי
שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-

LeAnnDylan

Well-known member
$%&#%^&*%#%$&#*&

שיר חרישה של קרי- Inside Your Heaven
שיר חרישה לא של קרי- Sugarland - Tennessee, Martina McBride - Everybody Does
אלבום ישן שעשה קאמבק- Sugarland - Twice The Speed
אלבום חדש שגילתם- Martina McBride - Waking Up Laughing (טוב האמת ששמעתי אותו לפני הרבה זמן אבל רק איזה פעם או פעמים ולא יחסתי אליו חשיבות, השבוע הוא עבר חרישה וזכה להאזנה מלאה)
ציטוט השבוע שלכם- דרורית: "אני לא לסבית"
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אממ התחלתי לקרוא את הצהוב הזה של הרלן חן איך אמרת שקוראים לזה?
משהו הזדמנות אני רק בעמוד 20 אבל נראה מתי ישעמם לי מספיק כדי להמשיך;;
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- המפענחת
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםםםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- מרק? גלידה? אה סיני כןכן סיני!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נופ
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני מספרת לבת דודה שלי על הדואטים של בון ג'ובי עם ליאן ועם ג'ניפר משוגרלנד ושואלת אותה אם היא מכירה קיצר היא אומרת לי שלא אז אני מראה לה ביוטוב את הקליפים. (היא לא מכירה את שוגרלנד וליאן מבחינתה זאת "הלאסביט ששרה בחופשיות על הבר") *שמה את הקליפ של בון ג'ובי ושוגרלד קודם* אני: "טוב זה השיר עם שוגרלנד" בת דודה שלי: "וואי איך ליאן השתנתה
" טוב עכשיו זה לא מצחיק אבל הייתם צריכים להיות שם הייתה לנו אחרי זה איזה שיחה של 5 דקות שכאילו יש קיר בטון ביננו ששום דבר שאני אומרת לא נקלט אצלה והיא אומרת דברים לא קשורים או שהיא מגיבה לדברים שאמרתי אחרי 10 דקות בלי קשר למה שקורה בשיחה הנוכחית. טוב אותי זה הצחיק
איש השבוע שלכם בפורום- אף אחת כולכן לאסביות|הא|
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- טיילור סוויפט כפרעליה^^
מסר לאומה- פאקינג עקרב עקץ אותי
תמונת השבוע שלכם- כפרות^^
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 0
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
עזבי מאיפה היא רואה, מאיפה היא שומעת../images/Emo69.gif

symptoms

New member
המפענת זה ה קלוז'ר? ../images/Emo12.gif

כי אם כן אני איתך
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
*פרצוף אוטיסטי מהנהן של רעות*

הייתי חייבת
מה את עושה ערה כל כך מוקדם

West Doll

New member
היא צריכה ללכת לשרת את המדינה../images/Emo69.gif

*פרצוף אוטיסטי מהנהן של רעות* סתם כי רעות תוקעת אותו באמצע החיים אז גם לי מותר.

LeAnnDylan

Well-known member
לשרת את המדינה עלק

תגידי צריכה ללכת להכין קפה. היי קרלס, שתים סוכר בשבילי

West Doll

New member
אוי אני שמחה שטיילור יודעת באיזה דלת להכנס.

וההזדמנות האחרונה ;; לא האהוב עליי אבל הוא נחמד

חחחחחחחחחח מי השתלט פפ

אני אשמה שאת מחכה ליום שני כדי לפתוח
שיר חרישה של קרי-לסט ניימ שיר חרישה לא של קרי- לאב'ס לוקינג גוד אונ יו-ליידי אנטבלום סלואו דאונ סיסטר-" נבר אלונ-" לוקינג פור א גוד טיימ-" קנט טייק מיי אייז אופ יו-" אלבום ישן שעשה קאמבק-דבר אלבום חדש שגילתם-ליידי אנטבלום@$$$$$$ ציטוט השבוע שלכם-
דילן:"אני חכמה." ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-חחח אני צוחקת לי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-לא ראיתי שומדבר השבוע מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם וקר כי אני כה חולה משהו טוב שאכלתם השבוע-קורנפלקס הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-חחח טוב זה טיפשי אבל זה היחידי שיש לי,מישהי בכיתה שלי מתנדבת במד"א,אז כזה שיעור אחד היה מלא רעש כי חיברו את הכיתה ביחד מול מורה אחת מסכנה,אז המחנכת באה והיא רואה אותה מביאה מים לחברתה,אז המחנכת:"למה את קמה מהכיסא?" והיא:"כואב לה הראש הבאתי לה מים!" מחנכת:"זו לא סיבה להפריע למהלך השיעור!" היא:"מה מהלך השיעור כאב לה הראש!" מחנכת:"פה זה לא מד"א" וזה היה כלכך מצחיק איזה יציאות היה למורה הזאת ביום הזה איש השבוע שלכם בפורום-כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-כולן מסר לאומה-לאב לאב לאב איז לוקינג גוד גוד גוד אונ יו
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 6 וחצי אופ לא עשיתי סמיילי

LeAnnDylan

Well-known member
שקרנית לא אמרתי את זה../images/Emo12.gif

אני לא אומרת דברים מובנים מאליהם

MeItOsH

New member
../images/Emo214.gif

שיר חרישה של קרי-BHC ,I know you wont, Last Name שיר חרישה לא של קרי-Freakshow - Britney Spears SUBG-Kelly Clarkson I want you with me - LeAnn Rimes אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-המורה שלי לסוציולוגיה:"תלכו לבלוקבסטר הקרוב לביתכם ותחזירו את הסרט שאתם חיים בו" ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-והרי החדשות[סרט] מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קר משהו טוב שאכלתם השבוע-גלידת ריבת חלב וגלידת טירמיסו |יאמי| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא יודעת משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-המורה לסוציולוגיה. איש השבוע שלכם בפורום-מממ..לא יודעת..
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-המורה לסוציולוגיה
מסר לאומה-כולנו חיים בפאקינג סרט תמונת השבוע שלכם-נדלקתי על התמונה הזאת
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7.5

West Doll

New member
אוי איזה ציטוט. רעות צריכה לאמץ אותו!

זה המשפט שלה. היא כל הזמן אומרת לי שאני חיה בסרטים

למעלה