It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

אין לי זמן לנשום
אבל הנה כדי שדרורית לא תבכה אני אשלח ואברח הייתי..
שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- מדגישומטיק

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר חרישה של קרי-BEC שיר חרישה לא של קרי-ממ מוניות אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-הכתבה על דנה לפידות ממעריב השבוע סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-חברים/תתעשר או תמות בדרך מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםםםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע-פיצה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-ככה משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-הו,יש מלא חחח איש השבוע שלכם בפורום-חן=] איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-ההורים שלי מסר לאומה-חייו,החיים...אממ יפים?
תמונת השבוע שלכם-תמונות חדשות של נלי..שאין לי כוח להוסיף כרגע:) ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 4 וחצי

יאייי למי יש חופשש

שיר חרישה של קרי-ג'סט א דרימ ,ממ שזה ממש מקרי שזה יוצר סינגל עכשיו,איי נואו יו וונט
שיר חרישה לא של קרי-איפ יור גרינר גראס טורנס בלו,שי דזנט אסק,ווט דו איי נואו וכו' וכו' של לינדה.
אלבום ישן שעשה קאמבק-לבדי-הראל מויאל
אלבום חדש שגילתם-ממ
ציטוט השבוע שלכם-"I had never even been outside the county line Unless you count the million times I left inside my mind"
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם-
סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-חסינת כאבבבב
האוס ופרוג'קט ראנוואיי
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם
משהו טוב שאכלתם השבוע-ספגטי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-חח ממש לא
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ממ היום קרה משהו טיפה מוזר.|מגלגל|. ילד אחד מהכיתה שאני שונאת מוות התחיל לקרוא לכריסטינה קוקסינלית ,בסדר פעם פעמיים ,אחרי זה נמאס לי והתחלתי לרדוף אחריו,חח והטמבל בורח וכזה הוא הגיע למסדרון אז אני יוצאת (ובינתיים היו כיתות שלמדו) ומתחילה לצעוק שם:"הו כןןן ברידג'ט(אמאשלו) כןןןן הוו כןןן" חחחחחחחחחח זה היה כלכך מצחיק.ועצוב.
איש השבוע שלכם בפורום-דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
...
מסר לאומה-האמנם?
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 1 פפ

LeAnnDylan

Well-known member
BiggestRebaFanNettles554

שיר חרישה של קרי- Lesson In Leaving, Everytime The Phone Ring
שיר חרישה לא של קרי- Keep You - Sugarland Why Should I Care - Sara Evans I Do - Jewel I Believe In You - LeAnn Rimes Somebody Like You - Miranda Lambert
אלבום ישן שעשה קאמבק- Greatest Hits - Sara Evans
אלבום חדש שגילתם- Three Chords And The Truth - Sara Evans
ציטוט השבוע שלכם- "Don't Want You to spend your time wasting, voting, on anyone else but us" (לפי המנגינה של וויסטד
ג'ניפר וקריסטאן שוב מנסים לשכנע אנשים להצביע להם הפעם הם מגייסים את קרי למשימה
)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- נסיכה אפריקאנית - רם אורן
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הטינה 2 (זאת רק אני או שלסרט הזה אין שום פואנטה?)
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- |חושב| הו אכלתי סלט הזוי אבל משהו בסט. אני חושבת שהצלחתי להכניס לשם את כל המקרר
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "כמה זמן אורכת שנת ברבור שאני אדע...."
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ג'ניפר
מסר לאומה- איים ספיצ'לס
תמונת השבוע שלכם- השרשרת שלי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 5
הודגש באמצעות מדגישומטיק

West Doll

New member
../images/Emo177.gif

שיר חרישה של קרי- האלבום SH. שיר חרישה לא של קרי- ג'ול ושוגרלנד ושוורצי. אלבום ישן שעשה קאמבק- לא היה. אלבום חדש שגילתם- Ushe - Here I Stand Jason Mraz - We Sing, We Dance, We Steal Things Sara Bareilles - Little Voice ציטוט השבוע שלכם- ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי את "הדייט שתקע אותי" ו"סמנת'ה מי".. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם. משהו טוב שאכלתם השבוע- סלט. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה- תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מינוס 100000000000000000001

המערכת החדשה מעצבנת$

שיר חרישה של קרי I Know You Won't שיר חרישה לא של קרי עברי לידר - רק תבקש אלבום השבוע Cut Copy - In Ghost Colours מדד טמפרטורות: היה חם או קר חם
איש השבוע שלכם בפורום מעין איש השבוע שלכם מחוץ לפורום החתולה שלי נחשבת?
תמונת השבוע שלכם צירפתי. ציון לשבוע 6.

Queenkiller

New member
עוד לא עניתי ../images/Emo67.gif

שיר חרישה של קרי- LN| LGOOTT שיר חרישה לא של קרי- Leona Lewis - Yesterday | Leona Lewis - Here I Am אלבום ישן שעשה קאמבק- לא יודעת אלבום חדש שגילתם- קולדפליי? ציטוט השבוע שלכם- ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם מאוד משהו טוב שאכלתם השבוע- אממ שווארמה ממש טובה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה- make love,not war תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8 הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה