It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifIt's Friday I'm In Love../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- מדגישומטיק לנערות שלא עושות גבות

symptoms

New member
מסכמ"שת

אבטיחשיר חרישה של קרי-סו סמול, יו וונט פיינד, צ'יקוטה, נובמבר ריין, וגט אאוט אוף דיס טאון. אבטיחשיר חרישה לא של קרי- Miranda Lambert - New Strings Mama, I'm Alright I Can't Be Bothered Leann Rimes - Probably Wouldn't Be This Way we can Sheryl Crow - No One Said It Would Be Easy אבטיחאלבום ישן שעשה קאמבק-אלבום שלם? לא נראה לי אבטיחאלבום חדש שגילתם-לא גיליתי אבטיחספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-לא משהו שזכור לי במיוחד אבטיחסרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-מה ראיתי השבוע? דה קלוזר אבטיחמדד טמפרטורות: היה חם או קר-חמים אבטיחמשהו טוב שאכלתם השבוע-אייס קפה אבטיחהספקתם כל מה שתכננתם השבוע-פחות או יותר, יותר פחות מיותר. אבטיחאיש השבוע שלכם מחוץ לפורום-החלטתי שבמקום לבחור את איש השבוע, אני אבחר את מי שהרס לי את השבוע, את הכבוד הפעם מקבלים כל אלה שהמציאו את הקומבינטוריקה. אבטיחמסר לאומה-אני גם רוצה חופש גדול אבטיחתמונת השבוע שלכם-אין לי מאיפה לקחת תמונה כרגע. תדמיינו? אבטיחולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10-אממ, 5? רעות

symptoms

New member
וואי, אני ממש גרועה בקטע של האייקונים../images/Emo122.gif

לכי תראי סדרות של לסביות../images/Emo69.gif

שיר חרישה של קרי- סו סמול
שיר חרישה לא של קרי- דטס סונג אינ מיי הד&הלו-ג'וליאן הו יו שולדב סייד נו-טיילור סוויפט איי וונט טו וויד יו-ליאן ריימס דאז הי לאב יו-הילרי סקוט וריבה,לינדה וריבה,מרטינה והילרי
אלבום ישן שעשה קאמבק-אין אחד ספציפי
אלבום חדש שגילתם-כנ"ל
ציטוט השבוע שלכם- משהו עם ברביקיו
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרוייקט מסלול,הם הלכו להרשיז. והאוס שהיה קצת הזוי. וסיאסיי מיאמי.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם
משהו טוב שאכלתם השבוע-מאיפה לי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-חחח אוף שכחתי
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-ליאן.לא לשאול למה.ממ.
מסר לאומה- מים.
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 4

LeAnnDylan

Well-known member
נו נו אמרת שתשלחי לי את השיר עם הילרי../images/Emo10.gif

MeItOsH

New member
Happy 4th of July!

שיר חרישה של קרי- I aint in checotah anymore some hearts wasted we're young and beautiful last name שיר חרישה לא של קרי-Outta my head Little Miss Obsessive Ragdoll Boys Bittersweet world של אשלי סימפסון אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-BitterSweet World של אשלי סימפסון ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-התחלתי לקרוא את "נשיא מעל לחוק" של דיוויד באלדאצ'י סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-סטפ אפ 2
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-אכן כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-דרורית היקרה שכותבת בלנפ עם ק. [כן כן.אני אזכור לך אתזה.] איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-מזל טוב לארה"ב תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8

LeAnnDylan

Well-known member
It's Independence Day I'm Tree../images/Emo6.gif

שיר חרישה של קרי- סו סמול
ואיי קנואו יו וונט
שיר חרישה לא של קרי- Hold On - Miranda Lambert & Jack Ingram Jennifer Nettles - The Night The Lights Went Out In Georgia A Place To Land - Little Big Town Fine Line - Little Big Town I'm With The Band - Little Big Town Lonely Enough - Little Big Town
Novocaine - Little Big Town Only What You Make Of It - Little Big Town That's Where I'll Be - Little Big Town Julianne Hough - Hello Jewel - I Do Sara Evans - Otis Redding
אלבום ישן שעשה קאמבק- אממ לא שמעתי את ליטל ביג טאון איזה שבועיים, זה הכי "קאמבק" שהיה לי
אלבום חדש שגילתם- Sara Evans - Real Fine Place
ציטוט השבוע שלכם- אם אתה מחייך גם כשהמצב גרוע סימן שמצאת את מי להאשים
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- שם הצופן: מבצר דיגיטלי - דן בראון
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האנטומיה של גריי
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- פסטה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- זה ארוך וזה גם לא יצחיק אתכם אז לא משנה
איש השבוע שלכם בפורום- רעות
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חנגל
מסר לאומה- תשמעו עיר קטנה גדולה
תמונת השבוע שלכם- בילי שלי