It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
/
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
/
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
/
/
/
/
איש השבוע שלכם בפורום-
/
/
/
/
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
/
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 כדי שדרורית לא תרביץ לי

LeAnnDylan

Well-known member
לא היה מקום לכל ה../images/Emo226.gif../images/Emo59.gif ../images/Emo7.gif

שיר חרישה של קרי- ווייסז קרי
שיר חרישה לא של קרי- Home - Blake Shelton I've Been Lonely - Blake Shelton XXL - Keith Anderson Sober - Kelly Clarkson Fightin' Side Of Me - Miranda Lambert You're The Reason Why God Made Oklahoma - Blake Shelton & Miranda Lambert When I'm Gone - Simple Plan Six Feet Under - No Doubt Ex Girlfriend - No Doubt Love Song - Sara Bareilles Fall Into Me - Sugarland Steve Earl - Sugarland Everyday America - Sugarland Keep Me - SHeDAISY |מתבייש|
אלבום ישן שעשה קאמבק- Return Of Saturn - No Doubt Walk Of Life - Billie Piper Thankful - Kelly Clarkson
אלבום חדש שגילתם- False Smiles - Amy Studt Three Chord Country And American Rock And Roll - Keith Anderson Greatest Hits - Keith Urban
ציטוט השבוע שלכם- Steve It Rains In My House EVERY Day
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אממ קראתי את הספר של התיאוריה אם זה נחשב
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ורוניקה מארס וגוסיפ גירל |רץלהתחבא|
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- ספגטי שמנת פטריות |ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- קיינדה
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ~דרורית מודאגת מגילוי מרעיש שגילתה לאחרונה~ דרורית: הגוף שלנו מפריש אמוניה בשתן, שזה גם רכיב עיקרי בצבע לשיער אני: זתומרת שאם אני אשתין על השיער שלי, לא יהיה לי שיער לבן?
איש השבוע שלכם בפורום- דרורית שנשארה כל לילה לבדר אותי אפילו שנטשתי אותה כל פעם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בלייק שלטון ההורס|ריר|
מסר לאומה- I'm a lean, mean, love machine that likes to be held, Ooh, Brr, baby I'm a double XL!
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8
הודגש באמצעות מדגישומטיק

symptoms

New member
אני מרוצה מהשיר חרישה שלך

ומסדרת השבוע ורוניקה
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
טוב נו זה באמת שיר מעולה |מסמיק|

שמעתי אותו בריפיט איזה 3 שעות

West Doll

New member
וואי כמה אייקונים עשית../images/Emo122.gif

שיר חרישה של קרי- WOTW, BHC ו-TWII. שיר חרישה לא של קרי- כל מיני שירים שאני שומעת בעבודה אבל אני לא יודעת מה שמם. אלבום ישן שעשה קאמבק- האחרון של הדיקסי צ'יקס? למרות שהוא לא כזה ישן...אה וגם Goodbye Alice In Wonderland של ג'ול. אלבום חדש שגילתם- אממ כל מיני אלבומים של אמנים ישראלים אז לא חשוב...
ציטוט השבוע שלכם- "רעות מכירות של 8 אלף, סה"כ 2.435" נו אין לי רעיונות
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- מי קרא סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אמא שלי חופרת לי עם האולימפיאדה המשעממת הזאת
אבל חוץ מזה ראיתי גם את האו.סי וכסף דרלינג ועוד כמה סדרות שלא היה לי כוח להעביר ערוץ. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה סבבה לגמרי. משהו טוב שאכלתם השבוע- אממ פופקורן נראה לי. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
פספסתי הופעה ביום חמישי כי עבדתי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני לא צוחקת, אני קשוחה. איש השבוע שלכם בפורום- אני נאלצת להגיד שדילן כי רק איתה דיברתי השבוע[היא אפילו העירה אותי משינה |הא|]. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כל מיני. מסר לאומה- שלום. תמונת השבוע שלכם- יו כמה שנים שלא ראיתי את שוורצי שלי
הכל בגלל העבודה הזאת
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6.

MeItOsH

New member
:]

שיר חרישה של קרי-JTTW,WYR שיר חרישה לא של קרי-לא יודעת
היו הרבה ואין לי כוח לכתוב
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-"ומי תגלם את גלי?" "איימי ווינהאוס" [מתוך חשופים.] ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
/סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-פארסקייפ
/מדד טמפרטורות: היה חם או קר-נחמד שכזה. משהו טוב שאכלתם השבוע-ממ..אין משהו מיוחד. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-נדמה לי שכן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-פרקים 43-55 של חשופים [עשיתי הרבה השלמות] איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-אני עייפה. תמונת השבוע שלכם-צבעתי לנחושת:) /ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 6

MeItOsH

New member
35 דקות נראה לי..

שבועיים לא ראיתי ועשיתי השלמות.. היה קשה..

חחחחחחחחחח

שיר חרישה של קרי- ג'סט א דרים ופלאט אונ דה פלור.
שיר חרישה לא של קרי- חח אוי לא יודעת. קיפ מי-שידייזי
קיפ יו-שוגרלנד
יוד מייד מי פיינד מייסלף-ליאן ריימס.
אלבום ישן שעשה קאמבק-נוק אונ דה סקיי-שידייזי
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-sorry 'bout your neck baby
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם-משהו על הסרט החדש של תיקים.
/סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-עב"נ,חחחח פרוייקט מסלול היה אדיר,דארמה וגרג.
/מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם וקר
משהו טוב שאכלתם השבוע- אורז
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- שחר חסון בצחוק מעבודה. והיה גם קטע שכשהוא עבד בבית קפה,אז הוא היה ליד שולחן שהיו שם חבורת בנות,לקח לאחת מהן את הקפה,וצעקו עליו שהיא לא סיימה ,והוא:"נו אבל בסדר אני עובד פה מהבוקר מגיע לי כוס קפה@##!@"
////איש השבוע שלכם בפורום-צליל
////איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חחחח דילן זוכרת את ההיא שפגשה את כל העולם שצריכה להחנק? אז היא נחמדה סתם הוצאנו לשון הרע.
מסר לאומה- חם לי
תמונת השבוע שלכם-
/ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 106

West Doll

New member
דרורית תנוחי כבר עם כל הקשישות שלך../images/Emo69.gif

כל פעם שדילן מספרת לי על הזקנה התורנית שלך אני רוצה להרביץ לך

LeAnnDylan

Well-known member
לאלאלא שתיחנק../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

גם ליאן גם רן וגם שוגרלנד
היא צריכה למות ביסורים קשים! |הא|

symptoms

New member
קצת ריק, ובכל זאת

|עייף|שיר חרישה של קרי-voices carry, ונראה לי שזהו
|עייף|שיר חרישה לא של קרי-קני צ'סני - דונט בלינק ודאט סונג אין מיי הד |עייף|אלבום ישן שעשה קאמבק-לא קיים |עייף|אלבום חדש שגילתם-לא קיים גם |עייף|ציטוט השבוע שלכם-dunno? |עייף|ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-שפת הסימטריה |עייף|סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-ראיתי קצת אולמפיאדה |עייף|מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם
|עייף|משהו טוב שאכלתם השבוע-|חושב| פיצה |עייף|הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-ממש לא, אבל לא נראה לי שזה יקרה עד ספטמבר |עייף|משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-למה יש לי הרגשה שאם אני אספר לכם את הבדיחות שהצחיקו אותי לא תצחקו? |עייף|איש השבוע שלכם בפורום-חן
שלא תגיד שאני לא אוהבת אותה. |עייף|איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-אחותי |עייף|מסר לאומה-אני צריכה עוד איזה 3 -4 שעות ביום, למישהו יש להלוות לי? |עייף|תמונת השבוע שלכם- |עייף|ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 103 (וכן, אני יודעת שלא קיים אייקון כזה, ובכל זאת) רעות

למעלה