It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(472) LeAnnDylan (382) West Doll (153) the whole shebang (85) Guncrazy (67) symptoms עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול מצעדים וביקורת מוזיקה פופ גלי - glee טלוויזיה ערוצי MTV ו-VH1 גלגלצ אירוויזיון עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מומלצים בפורומים בתפוז ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

West Doll

New member
עונה ;;

שיר חרישה בקאנטרי- Julianne Hough - Is That So Wrong Carrie Underwood - Undo It
שיר חרישה לא קאנטרי- סעמק אני אישית לא שמתי אותו אף פעם אבל כולם מסביבי שמו את הווקה ווקה של שאקירה
אלבום ישן שעשה קאמבק- נופ.
אלבום חדש שגילתם- Jaron And The Long Road To Love - Getting Dressed In The Dark
ציטוט השבוע שלכם- אני לחברה שלי: "בואנה קלטי את הדוחה הזה במרצדס שלו, יושב ומחטט באף ואז אוכל את האוצרות שלו!!" חברה שלי: "יא מגעילה! להזכיר לך שאנחנו בדרך לאכול ואנחנו נורא רעבות?"
קנית השבוע- הדיסקים החתיכים האלו
הייתי בסנטר ואז אני קולטת אותם! איסטון קורבין(סתם כי התלהבתי שמצאתי אותו שם
) ואז שתי הסלאטיות של הדיקסי סלאט! ואת ליידי איי באריזה האירופאית שלהם ;; כי יש לי רק את האמריקאית ואת לורה בל בנדי
ראיתי גם את פליי און של קרי אבל לא היה להם עוד דאם הארטס|הא|
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- המאחורה של הכיפלי. כוסאמא של המונוסודיום גלוטומט
סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האנטומיה של גריי(בהתחלה יצא לי קריי
), קוגר טאון וזהו.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה חצי חם וחצי נעים.
משהו טוב שאכלתם השבוע- וואי אני ממש מנסה להזכר מה אכלתי...אכלתי יום אחד שווארמה שזה לא היה משהו אה ושלשום אכלתי את הסלט הכי טעים בעולם עם חלומי
כן כן זה בהחלט היה הסלט הכי טעים אבר. וזה היה עוד במרינה אז זה ממש באווירה ;;
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- קיינדה
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- שיקרתי לחברה שלי שאני יודעת לאן אני נוסעת(היינו צריכות להגיע לנמל ת"א מאיזשהו חור שאין לי מושג מה שמו) קיצר אני מסתובבות איזה שעה ואני מדברת איתה כאילו אני יודעת איפה אני ובפנים אני כולי בלחץ של "שיט איפה אני לעזאזל" פתאום אני קולטת שלט "למרינה הרצליה פנה שמאלה" ואז אני כזה "איי איזה קטע! תמיד רציתי לשבת איתך במרינה!" קיצר עכשיו שאני קוראת את זה זה לא מצחיק
אבל זה היה מצחיק.
איש השבוע שלכם בפורום- צליל.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מלא אנשים
מסר לאומה- שבת שלום!
תמונת השבוע שלכם- הדיסקים החתיכים שלי ;;
המלצת השבוע- אני ממליצה לשתות הרבה בסופ"ש הזה.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9

West Doll

New member
דאם הארטס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו כאילו סאם הארטס

מהההההההההההההה

למה לעזאזל יש לורה בל בארץ!?!???? איזה הזוי!! למה את רוצה עוד סאמ הרטס?
ואיכ שאקירה, אנטישמית|הא| ובאמת כוסאמא של המונוסודיום גלוטמאט.

West Doll

New member
חח בדיסק סנטר יש מלא קאנטרי

ואני צריכה עוד סאם הארטס אחד שיהיה לי שלוש מכל אחד(הכל בגלל קרניבל רייד
) ושאקירה מזה לא אנטישמית |הא|

אבל זו ממש מותרות

בכסף הזה אפשר לקנות עוד דברים, ממש חבל
ושאקירה הכי אנטישמית.

West Doll

New member
מה מותרות../images/Emo69.gif זה כולה 60 שקל לדיסק

ודיסק סנטר זה בדיזנגוף סנטר

LeAnnDylan

Well-known member
גמני רוצה ליידי איי אירופאי../images/Emo23.gif

ואת הלאסביוט של הדיקסי
זה מזכיר לי שאני מזה לא מחכה לך יותר והיום אני שומעת לבד. תשמעי את כשתרצי!

עונה מהר

שיר חרישה בקאנטרי- איז דאט סו וורונג של ג'וליאן האפ והאו פאר של מרטינה שיר חרישה לא קאנטרי- אין לי מושג אלבום ישן שעשה קאמבק- כנ"ל אלבום חדש שגילתם-כנ"ל ציטוט השבוע שלכם- אם אזכור אוסיף קנית השבוע- דברי יצירה ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- משהו על גרפולוגיה סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- UP!!!!
שווההה! והתחלתי לראות קצת פרייז'ר
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם. מאוד. משהו טוב שאכלתם השבוע- כלום, אולי עוגה של עלית עם נגיעות שוקולד
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- סתם היה קטע מצחיק שערבייה שהייתה איתי במחוייבות אישית שנה שעברה פתאום שוחחה איתי בפייס. והיא כזה:" אני מתגעגעת אלייך!" ואני כזה אוקיי
אז למה אף פעם לא דיברת איתי
איש השבוע שלכם בפורום- כולן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- עדי
מסר לאומה- הצוואר שלי תפוס מכף רגל ועד ראש
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- תראו UP. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7

LeAnnDylan

Well-known member
האו פאאר דו איי האב טו גו טו מייק יו אנדרסטנד

איי וונה מייק דיס וורק סו מאץ' איט הורטס באט איי ג'סט קאנט קיפ און גיבינג, גו און ליבינג וויט דה וויי ט'ינגס אר סו איים גונה ווק אוואי אנד איטס אפ טו יו טו סיי האו פאר

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה חן יש לך איזה 100 הודעות להשלים../images/Emo3.gif

שיר חרישה בקאנטרי- Swingin' - LeAnn Rimes Hillbilly Bone - Blake Shelton I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson Pray For You - Jaron & The Long Road To Love Follow Me Down - Ladies Of The Canyon Lonely Enough - Little Big Town
I Think About Us - Jo Dee Messina Not That Far Away - Jennette McCurdy I'm In - Keith Urban While You're Still Young - Montgomery Gentry Just Fine - Bomshel Is That So Wrong - Jullianne Hough
שיר חרישה לא קאנטרי- According To You - Orianthi Suffocated - Orianthi Think Like A Man - Orianthi
אלבום ישן שעשה קאמבק- A Place To Land - Little Big Town
אלבום חדש שגילתם- I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson Welder - Elizabeth Cook Solid Ground - Liv Marit Wedvik Haunted Woman - Ladies Of The Canyon Unmistakable Love - Jo Dee Messina
ציטוט השבוע שלכם-
ג'יימס- דרורה מקסימה!
אגב היא עדיין דלוקה עליי קצת?
אני- מתי היא הייתה דלוקה עליך?
ג'יימס- לא אמרת לי פעם שהיא דלוקה עלי או שזו הייתה מישהי אחרת שהיא רצתה לדעת אם אני גיי או סטרייט נווווו לא יכול להיות שאני הוזה את זה
אני- חחחח סביר להניח שזו הייתי אני ועוד יותר סביר להניח שעבדתי עליך
ג'יימס- כלבה!!!!!!
אני- חשבתי שכבר הבנת אותי
ג'יימס- אני תמים |מתבייש|
אני- נו היא לאסביט! למה שהיא תהיה דלוקה עליך
ג'יימס- אוף כבר בניתי על זה.....
אני- אבל היא כן שאלה אם אתה סטרייט אבל סתם כי היא צריכה לדעת הכל
את השאר המצאתי לבד..
ג'יימס- לא יודע. למה שלא תהיה? אני כזה חמוד!!!
אני- אם בא לך עליה אפשר לסדר לך אבל ;;
ג'יימס- אויש לכי תכתבי ספר סקס ודיי!
קנית השבוע- קניתי מצלמה וורודה ומהממת של קנון. ההורים בגן אמרו שזו מצלמה של כוסיות
קניתי סוף סוף כפכפים ואני לא צריכה לגנוב את של אחי יותר. חבל רק שקניתי כאלה שגדולות עליי ב-3 [!!] מידות
והן עלו לי 190 ש"ח
והן לא כאלה נוחות. אבל הן כן כוסיות אז בסדר אני מרשה להן! קניתי גם קרם פנים ובושם :)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- מממ התכוונתי לקרוא את הרלן, זה נחשב? אפילו הכנסתי אותו לתיק והייתה לי כוונה מלאה לקרוא אותו בבייביסיטר! אבל אז העדפתי לראות איי קרלי
אבל נו, העיקר הכוונה!
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars
התחלתי לראות בגלל שהולי מארי קומבס מהממת אבל הסדרה עצמה גם מהממת אז המשכתי ועכשיו אני במתח ואין לי עוד פרק
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת בראוניז עם שוקולד צ'יפס לבן. וגם עוף בתנור די מוצלח שאני הכנתי. הייתי גאה בעצמי.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כפי שאתם מכירים אותי- לא. אבל פירסמתי את הפאשן פוליס סוף סוף אז זה הישג נכבד. לא האמנתי לעצמי שזה יצא לפועל. חייבת להודות שקצת התאכזבתי מהתוצאה הסופית אבל בשלב הזה כבר לא היה אכפת לי אז לא השקעתי יותר מידי. אני חושבת שזה ניכר.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "אני מרימה כוסית: לחיים,לממון ושנזיין המון!"
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה המהממת!
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בת דודה שלי המהממת!
מסר לאומה- חם לי!
תמונת השבוע שלכם- חתיך שלי!
המלצת השבוע- Pretty Little Liars ואם עוד לא שמעתם את האלבום של גרטשן, למה אתם מחכים??
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

MiriOrit

New member
יו...גם אני רואה Pretty Little Liars

איזו סידרה מותחת. מי את חושבת ששולחת אליהן את כל ההודעות? יש לי הרגשה שזו מונה... דמות דיי שולית שדווקא הזכירו הרבה. בטח בסוף יתברר שהיא הייתה אובססיבית וצוטטה להן או משהו כזה.... אני דווקא לא חושבת שג'נה קשורה לזה. מעניין, מה יהיה אחרי העונה הראשונה?~! איך ימשיכו לעונה שנייה?

LeAnnDylan

Well-known member
וואי אין לי מושג. אני גרועה בהעלאת תיאוריות

אבל לדעתי זה יותר מדמות אחת ששולחת את ההודעות. אם זו מונה בטוח יש לה שותף ידעת שזו סדרה שמבוססת על סדרת ספרים? אני חושבת שלא תהיה בעיה להמשיך לעונות אחרות

MiriOrit

New member
כבר עבר שבוע? זה היה מהר...

שיר חרישה בקאנטרי- בגלל שאני דיי חדשה..זה בטח שיר שישמע לכן ישן אבל - all i want to do - Sugarland שיר חרישה לא קאנטרי- Owl City - Fireflies אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- שוב, בטח בשבילכן זה ישן.. Lady Antebellum - Need You Now ציטוט השבוע שלכם- מישהי שאנחנו עובדים איתה ביקשה מאחת הבנות אצלי רשימת מכשירים שנתמכים בתוכנה שלנו אבל אין לנו רשימה כזו ולא הצלחתי להסביר להן את זה...אז בסופו של דבר זה יצא ככה "אין לנו את הרשימה הזו - כי אין לנו את הרשימה הזו!" נכון שזה הגיוני?? כי אני עדיין טוענת שזה מסביר את הכל. קנית השבוע- ואללה, אני לא זוכרת אם קניתי משהו השבוע ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- קשה לזפזפ כשלא רואים טלווזיה..אבל התוכנית שאני בדר"כ זו אלן. היא כ"כ מצחיקה אותי. (כמובן שזה לא כולל את הצפייה במחשב...אבל במחשב אי אפשר לזפזפ
) מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם! משהו טוב שאכלתם השבוע- הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איכשהו כן. משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אז ככה, יש לי 2 כלבים. אחד בן 13 שקוראים לו snow ושנייה בת 4 שקוראים לה כפרה. יום אחד סנו היה קשור בחוץ ורציתי להכניס אותו הבייתה ולקשור את כפרה בחוץ במקומו אז סגרתי את הדלת כמעט עד הסוף ובדר"כ כשהוא נכנס הוא פותח את הדלת ואז כפרה יוצאת. אבל הפעם כפרה התיישבה ממש מאחורי הדלת וכשסנו ניסה להיכנס היא עשתה קול כמו "בו" והוא ממש נבהל ולא הסכים להיכנס הבייתה. כמה שאני צחקתי
. בכלל, היא מאוד אוהבת להציק לו - הוא מפחד מהמדרגות בבית והיא מתיישבת באמצע בשביל שהוא לא יוכל לרדת/לעלות... הם ממש כמו מציקים כמו אחים
איש השבוע שלכם בפורום- דילן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- עדיין המדריכה שאני עובדת איתה.. מסר לאומה- אני עייפה! תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תשתו מים. חם בחוץ
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 קרו דברים טובים שמקדמים את העתיד. אז 9
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר מותר לשים גם שירים/אלבומים ישנים

שרק עכשיו גילית. אני גיליתי רק השבוע את האלבום של איינטי. היא נהדרת בעיניי. הכלבה שלך נשמעת מרושעת

למעלה