טוב אז אני ראשונה.. מסתבר...
שיר חרישה בקאנטרי- Jennette McCurdy - Not That Far Away Blake Shelton - Hillbilly Bone SHeDAISY - 360 Of You SHeDAISY - Keep Me SHeDAISY - I'm Lit The Band Perry - If I Die Young
שיר חרישה לא קאנטרי- Idina Menzel - I Stand Idina Menzel - Poker Face (Glee Version)
אלבום ישן שעשה קאמבק- SHeDAISY - Knock On The Sky אני לא יודעת למה טוענים שזה האלבום הכי גרוע שלהן. טוב שזה לא לייק האלבום הכי טוב שלהן
בנוסף באיזה התקף נוסטלגי אתמול, בגלל המצעד שירי אהבה נכנסתי מזה למוד שרה אוונס וחרשתי על כל השירים שלה עד שנרדמתי ב-3 בלילה
יומיים לפניי זה הה לי התקף לי אן וומאק. אסור לי לעשות מצעדים כאלה
עד שהתגברתי עליהן
אלבום חדש שגילתם- The Higgins - Dreamers Like Us
ציטוט השבוע שלכם- "נו תדחפי כמה תחבושות לחור שלך!
" (אני מציעה עזרה בזמן שחן מדממת למוות
ולא ממחזור
) ~~~~~~ חן מסכמת את פעילותי בפורום: "תביאי לי את הסיסמה שלך אני אגיב בשמך;; זה יהיה כזה : "כולכן מזה גרועים
ליאן הכוסית
מירנדה תעשי לי חולצה ;; חן את זבל
" וכו' וכו'
קנית השבוע- קניתי הרבה דברים שאני לא אנקוב בהם כי חן תרביץ לי
אבל הנה השרשראות החתיכות שלי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- דקסטר אין דה דארק
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars, הפרק השבוע לא היה הכי מענין אבל חן תשמח
וסיימתי את עונה 6 של עקרות בית נואשות |הללויה|
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- ממ לא חושבת שאכלתי משהו ממש מענין השבוע. אבל אני יכולה להגיד לכם מה המשהו טוב שאני אוכל ביום ראשון בערב D:: ולא, זה לא כולל משמשים
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- תכננתי לסיים את המצעד לאב סונגס הזה שעשה לי רע בלב וסיימתי איתו ואני אפילו די מרוצה ממנו אז כן. בהחלט.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- וואי תקשיבו אני מזה בבלאק אאוט. אני לא זוכרת כלום
למרות שכל קטעי האייטלי או בא לי תפוח עדין מצחיקים אותי. אני לא באמת זוכרת משהו נוסף. אולי אם אני אזכר אח"כ אני אוסיף. איפה המחברת דרורית שלי כשאני זקוקה לה
מה שכן היה את הקטע עם מיץ פטל;; התחלתי להקריא לילדים בגן את הסיפור "הבית של מיץ פטל עמד בקצה החורשה. היו לו ווילונות צהובים, חלונות ירוקים ותריסים אדומים. החיות בחורשה שאלו מי הוא מיץ פטל אבל אף חיה לא ידעה..." עכשיו אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל כל הספר הזה צבוע בצבעים הכי ערבשים שיש איך שסיימתי לקרוא את זה פתאום מזה נקרעתי מצחוק. לא הייתי מסוגלת להמשיך לקרוא. פתאום הגננת ואחת הסייעות נכנסות לחדר ושואלות מה קרה לי. אני מתחילה להקריא להן את המשפט הזה ואיך שאני מסיימת פתאום שלושתינו בתיאום מוחלט צועקות "הוא ערבש!!" ויש לנו איזה עובדת דרוזית אחת בגן שכל הזמן אנחנו קוראים לה ערבשית (נו היא ערבשית
) והיא בדיוק הסתכלה עלינו ולא הייתי מסוגלת להפסיק לצחוק
זה היה קורע. אח"כ שרשמתי בסטטוס בפייסבוק לא היה לי נעים לכתוב ערבש אז כתבתי גרוזיני., כדי שאמהות מהגן שיש לי בפייסבוק לא יחשבו שאנחנו שונאות אותה
אנחנו לא באמת שונאות אותה. כאילו אני מצידי לפחות שונאת את כולן באותה מידה. לא בגלל שהיא ערבשית
איש השבוע שלכם בפורום- צ'ין צ'ן צ'ונג. או בשמה בישראל- צ'אנג אה לינג (חול תיפול תיפול)
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מיכל אמדורסקי D:
מסר לאומה- אנשים, תפסיקו לשאול אותי אם אני מעריצה של גאנז אנד רוזס. אין לי שושנים בשרשרת! גט אובר יורסלף
תמונת השבוע שלכם- השרשראות שלי. לא היה לי כוח להשקיע בתמונה נורמלית. תתמודדו.
המלצת השבוע- טוב לא המלצה אבל פשוט בא לי לדחוף את זה לאנשהו. אתמול בגן הייתה יומולדת לזוג תאומים ואבא שלהם הביא מצלמה כדי לצלם אותם וכשהיה קטעים שגם הוא היה צריך להשתתף ולא רק לעמוד מאחורי המצלמה הוא נתן לי את המצלמה כדי שאני אצלם. תקשיבו. אני מאוהבת ואני חייבת להשיג לעצמי מצלמה כזאת
זו מצלמה מקצועית כזאת של צלמים והאיכות תמונה שם לא מהעולם הזה ואת פשוט לוחצת מיליון לחיצות על הכפתור שמצלם וזה מצלם בשניה ואין השהיה בין תמונה לתמונה וככה תופסים את כל הרגעים המרגשים של הילדים
חן! הטיול שלנו לנאשוויל יאלץ לחכות! אני חייבת מצלמה כזאת
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0