It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(619) LeAnnDylan (411) West Doll (290) the whole shebang (208) And It Feels Like (185) Guncrazy עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול כוכב נולד רוק מוזיקה עברית ישנה וחדשה הורים לפעוטות סאונד והפקה מוזיקה שחורה מטאל האח הגדול רגאיי ודאנסהול ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

West Doll

New member
אמאלה אני מתה לישון../images/Emo122.gif

שיר חרישה בקאנטרי- וועו וועו סטאק לייק גלו הילבילי בון בון בון בון בון בון איי וואנה אה אה אה אה אה אנדו איט
שיר חרישה לא קאנטרי- וואקה וואקה אה אה קליפורניה גירלז אר אנפורגטבל קן ווי פרטנד דאט איירפליין אין דה נייט סקיי לייק שוטינג סטארס
אלבום ישן שעשה קאמבק- ביטלסמאניה.
אלבום חדש שגילתם- תלכו לשרשור של האמנים החדשים שגיליתי.
ציטוט השבוע שלכם- היום היו ממש ציטוטים מצחיקים של חברה שלי אבל אני הייתי שיכורה מדי מכדי לזכור אותם וגם הם לא מתאימים לפורום שלא מוגבל בגיל. אה וכמה ציטוטים של צליל באחת מועידות המסן עם דאבליו
על בחורה מסויימת אחת ופדחנית ;;
קנית השבוע- לא קניתי השבוע אבל החבילה שלי הגיעה עם הדברים שהזמנתי באמזון ;;
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כל שיחת מסן עם דאבליו. כל יום מגלים מילים מפתיעות.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הלכתי עם אחיין שלי לצעצוע של סיפור 3. וראיתי סטארטרק
וקחי אותי לגיהנום
מתה על הסרטים האלו ;; אה ובסדרות כרגיל, טרו בלאד ופריטי ליטל ליירס.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם רבאק.
משהו טוב שאכלתם השבוע- מקדונלדס.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- וואי היום צחקתי כ"כ הרבה!! מזה!! השותף של חברה שלי הרג אותי. ישבנו במרפסת ושמענו את השיר של שאקירה ואז הוא סתם התחיל לרקוד אז אמרתי לו שהוא חייב לצלם את הסרטון כי התנועות גוף שלו פשוט מלחיצות אז הוא צילם את עצמו ועשה את זה בספיד ;; יואו היו לי דמעות צחוק
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה כפרות ;;
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברה שלי מת"א
מסר לאומה- זדייייייייייייייייינו לי מהפרצוף.
תמונת השבוע שלכם- אני מזה עייפה מדי בשביל זה
המלצת השבוע- טרו בלאד!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6 (השבוע התחיל חרא ורק היום השתפר).

West Doll

New member
אבל זה לא הוסיף לי ../images/Emo46.gif

משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- וואי היום צחקתי כ"כ הרבה!! מזה!! השותף של חברה שלי הרג אותי. ישבנו במרפסת ושמענו את השיר של שאקירה ואז הוא סתם התחיל לרקוד אז אמרתי לו שהוא חייב לצלם את הסרטון כי התנועות גוף שלו פשוט מלחיצות אז הוא צילם את עצמו ועשה את זה בספיד ;; יואו היו לי דמעות צחוק

LeAnnDylan

Well-known member
טוב זה מזה לא מצחיק

כאילו אין ספק שהבחור יודע לרקוד אם כי בחירת התנועות שלו קצת משונה אבל לא יודעת אם הייתי קוראת לזה קורע מצחוק. נראה לי את צריכה יום אחד בגן שלנו כדי להבין מזה ריקוד מצחיק
אני ארקוד לך בשבת;; וואי יש איזה אחת שכל פעם מביאה דיסק של מוזיקה מזרחית ושמה לילדים וכיוון שכל הילדים שלנו זה זן חדש של אשכנזים צפונים ערסים הם מתים על כל בני משפחת פרץ לדורותיהם... לראות אותם בצירוף של הסייעת הרוסיה מתה שלה רודקים לצלילי משה/קובי פרץ זה אחד הקורעים

אמג איירפליינס../images/Emo122.gif

חבל שלא פרסמו את החלק של היילי וויליאמס וזהו
תתחדשי על הדברים מאמאזון

LeAnnDylan

Well-known member
נהיה פה שקט..

שיר חרישה בקאנטרי- וועו וועו סטאק לייק גלו שיר חרישה לא קאנטרי- גאטה סיקרט קן יו קיפ איט אלבום ישן שעשה קאמבק- כלום אלבום חדש שגילתם- יאללה שיהיו האמנים מהשרשור של חן ציטוט השבוע שלכם- אני: אני אפילו לא שותה. כאילו חוץ מתותית
דאבליו: נחשב אין ספק אני: מה נו זה מזה דופק את הראש :$ דאבליו: תותית? כמובן. אפילו יצאה אזהרה ממשרד הבריאות. וציטוטי צ'ן כי אי אפשר בלי |צ'ן מהרהרת בקול אל מול אפליקציית פייסבוק|: "'הו איז יור סלב לוק-אלייק?' בטח יצא לי ג'וליאן האף"
ובלאסט פרום דה פאסט שאף פעם לא נמאס: "וולקאם טו דה או.סי ביץ'. שריף"
קנית השבוע- אני יכולה להגיד לכם מה לא קנית השבוע שלי
לא קניתי את הדיסק קאנטרי של הרוקבנד כי אף אחד מהלוזרים האלה לא עושה משלוחים לארץ
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- מזה רסט סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- קוברט אפיירס
כאילו עדין לא התגברתי על הגאונות שבלתת לפייפר פראבו סדרה משלה
אני אפינג מ.א.ו.ה.ב.ת.!!!#@$ מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם כוסימה של עולם חםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע- קיש ברוקולי, פשטידת פטריות, סלט מעולה (שאין לי מושג מה היה בו אבל אני מעדיפה להשאיר את זה ככה) ועוגת ריבת חלב
|מזילה ריר| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן! משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "טוב מסקנת היום- |אחרי שמלא זמן לא שינית תמונת פרופיל על אף שהמסן טוען בעיקשות כבר חודש שבץ החליפה תמונת פרופיל| את צריכה ללכת להשתזף בעירום!" אבל יואו הקטע המצחיק של השבוע היה כשנסענו למסיבת סיום בגן על איזה טרקטור שאחד ההורים הביא וחיבר לעגלה כדי שנוכל להוריד למקום המסיבה את כל הציוד והכסאות. זו הייתה רבע שעה של נסיעה קורעת והייתי טיפשה מספיק בשביל לשכוח לצלם ולהתחיל לתעד רק בדקות האחרונות
http://www.youtube.com/watch?v=PTSQkfnqdvQ איש השבוע שלכם בפורום- דרורית;; איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- נקודת ג'י;; מסר לאומה- חול תיפול תיפול!! היום היה יומי האחרון בגן לשנה זו! |הללויה| אני אתגעגע לכמה זעטוטים שעוזבים אותי;( תמונת השבוע שלכם- |הולכת לחפש משהו| המלצת השבוע- בואו לחן במוצ"ש;; יש צחוקים;; ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
אה שכחתי לציין

שאחרי שחן הייתה בטוחה שיצא לה ג'וליאן האף בסלב לוק אלייק שלה יצאה לה קריסטי אלי
-D-D-D-D-D

LeAnnDylan

Well-known member
מה ../images/Emo69.gif

מאיפה באו כל הD האלה
איף להקליד בחושך... לא הצד החזק שלי

Guncrazy

New member
שוב בדירוג../images/Emo9.gif

שיר חרישה בקאנטרי- סטאק לייק גלו שיר חרישה לא קאנטרי- Teenage Dream אלבום ישן שעשה קאמבק- Enjoy The Ride אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- Men should be like Kleenex, soft, strong and disposable קנית השבוע- קניתי חולצה ממש נחמדה שתתאים לחצאית שאני אקנה שבוע הבא
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars מדד טמפרטורות: היה חם או קר- האמת שעכשיו קריר בחוץ משהו טוב שאכלתם השבוע- בורגר הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- Everyone is entitled to their own opinion. It's just that yours is stupid. איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- החתולה שלי :) מסר לאומה- יאללה חורף תמונת השבוע שלכם- השקעתי בכם הפעם המלצת השבוע- צ'לסי לייטלי ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יו צ'לסי לייטלי../images/Emo99.gif

אני מכורה לזה!!!! היא הבן אדם הכי מצחיק אבר!! אבר! אברררר הציטוטים שלך
והתמונה

MiriOrit

New member
הלך לי הכרטיס קול במחשב ../images/Emo4.gif

זה מאוד משעמם להיות על המחשב בלי כרטיס קול שיר חרישה בקאנטרי- Stuck like glue / Something More שיר חרישה לא קאנטרי- אלבום ישן שעשה קאמבק- natasha bedingfield - unwritten השיר שאני הכי אוהבת. אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- אני צריכה להתחיל לרשום לעצמי דברים בשביל לזכור.. (זה לא ציטוט..פשוט עובדה) קנית השבוע- ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סיימתי את בתו של שומר הזיכרון וקראתי גם ספר של סמדר שיר - קרוב מרחוק.. ספר מעולה ועצוב
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הגמר של so you think you ccan dane
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
חם
וחם
משהו טוב שאכלתם השבוע- כנפיים
יש לי מחלה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ואו. איזה שבוע זה היה... הספקתי הרבה אבל איכשהו לא הספקתי משהו חשוב. למרות שזה לא - לא הספקתי כמו לא התחשק לי לעשות והתחמקתי כל הזמן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כמעט לא הייתי במשרד השבוע..אבל לא היו קטעים מצחיקים. אבל משהו מאושר שהיה - התינוק שאני עובדת איתו התחיל למחוא כפיים וכל הבית שלו - ההורים, האחים ואני רקדנו וקפצנו מאושר אז גם הוא התחיל לצחוק ולהשתולל (למרות שאצלו זה מסתכם יותר בצרחות
) אבל זה היה הישג מ-ד-ה-י-ם אני אפילו לא יכולה להתחיל להסביר כמה שזה גרם לנו לאושר. איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה- מה יהיה?! תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- תקשיבו למוזיקה קאנטרית - זה כיף
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9+ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
אוי לא כיף מחשב בלי כרטיס קול../images/Emo4.gif

מצטרפת להמלצת השבוע שלך
יו איך בא לי כנפיים! פאקינג 3 וחצי לפנות בוקר חן צועקת כמו משוגעת ומעירה את כל בני ביתה ולי בא כנפיים! אין ספק אנחנו בשיאנו באמצע הלילה

MiriOrit

New member
בהחלט לא כיף. לפחות בעבודה אני יכולה לשמוע

הזמנתי כבר כרטיס חדש שבוע שעבר והייתי אמורה לקבל אותו ובאמת קיבלתי דואר רשום ביום שישי - הלכתי הבוקר לקחת וזה היה דוח חנייה של אחשלי

למעלה