It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טוב חבר'ה הגיע הזמן להתעורר בדיוק כשקיבלנו מילה טובה אתם נרדמים
טופ 5 חפרתם
(401) LeAnnDylan (259) West Doll (213) the whole shebang (145) symptoms (142) And It Feels Like עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול כוכב נולד הורים לפעוטות מוזיקה שחורה מצעדים וביקורת מוזיקה פופ ערוצי MTV ו-VH1 ליידי גאגא הישרדות - אוהדים נגד שורדים רוק ישראלי ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

West Doll

New member
שלהלהלהלה שלהלהלה אין דה מורנינג../images/Emo79.gif

|וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
שיר חרישה בקאנטרי- שירי שוגרלנד ששמענו באוטו! |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
שיר חרישה לא קאנטרי- כל מיני שירי גלגלגלגלצ |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
אלבום ישן שעשה קאמבק- אוף. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
אלבום חדש שגילתם- אוף. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
ציטוט השבוע שלכם- "כל הודעה שלי הייתה עם שתי לבבות וככה זיהו אותי" |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
קנית השבוע- שניה אני אביא את הפירוט של הויזה
קניתי אוכל ומתנה לחברה. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- חומר לימודי. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- טרו בלאדדדדד. לא ראיתי שומדבר אחר שעניין אותי. אה בעצם, חוץ מכל הצ'לסי לייטלי
|וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- פ-א-ק-י-נ-ג חם!!!!!!!!!!!! |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי ביס משניצל וקצת פוטטו ואכלתי מקדונלדס ואכלתי פרגית ואורז! |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא אבל זה רק בגלל שהתחלתי לעבוד אז זה שיבש לי את התוכניות. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הקטע שצליל דחפה אותי לאלף עזאזל ודפקתי את הראש ;; |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
איש השבוע שלכם בפורום- צליל |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חסוי. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
מסר לאומה- זבבים! |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
תמונת השבוע שלכם- זאת התמונה היחידה שיש לי במחשב כרגע. המממ |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
המלצת השבוע- תקנו לי מתנה סתם כי בא לכם. |וולקאם טו דה אוסי ביץ'|
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif;; יו כפרות את חייבת להעלות את הסרטון הזה

ז"א רק את החלק שאת מקבלת מכות
חסר לך שאת מעלה את ההתמוטטות עצבים שלי
פינקי שלי
זבבים אינדיד! וכפרות על מירנדה
פירוט של הויזה;;

LeAnnDylan

Well-known member
על מי?

היא לא הסכימה לספר לי. בטח אחת מהחברות הלאסביוט שלה. זאתי שחן תמיד מבריזה לה מהליכות או זאתי שאוהבת אלכסים

Guncrazy

New member
מי זו הצ'לסי לייטלי הזו ולמה כולכן מדברות עלי

ה?? אני מרגישה בפיגור
זה מה שקורה כשאין זמן לכתוב בפורום?

LeAnnDylan

Well-known member
בואנה את כתבת אותה בהמלצת השבוע שלך בשבוע

שעבר
כאילו אז מה אם אני אמרתי לך לכתוב את זה|מגלגלעיניים| היית צריכה לעשות מחקר מקיף ולהבין מי זו הצ'לסי לייטלי הזו

Guncrazy

New member
באתי לשאוג עליך ואז ראיתי את התוכן../images/Emo6.gif

לא חשבתי שבמסגרת ההמלצה אני גם צריכה לצפות בתוכנית

LeAnnDylan

Well-known member
חן מתעליי! היא אמרה לי! ;;

שיר חרישה בקאנטרי- וועו וועו סטאק לייק גלו וגם איי גוט א פרינד אין ניו יורק סיטי, הי נבר הרד אוף קונווי טוויטי (סעמק זה נדבק לי לראש מאז ששרנו את זה לדאבליו
) ואוי הי בט'ר בי דד זה אחד ה-שירים!!! אני מתעליו!! הייתי באוטובוס ושמעתי מוזיקה באם פי ואז בא השיר הזה ושרתי לעצמי בקולי קולות (נו הוזזתי שפתיים כמו איזה נכה) ואנשים הסתכלו עליי כאילו אני אוטיסטית אז הוספתי גם כמה תנועות ידיים וניענועי ראש כדי לתמוך בדעה שלהם
היה כיף!
שיר חרישה לא קאנטרי- איירפליינס
מישהו עומד למות|הא| וגם שיר השאניקוות של צ'ן חן איך לא פירסמת את הגאונות הזו שלך כאן;; הנה אני אפרסם;; My name is Shanikwa, I live in the ghetto If you want me, just two snaps and I'm there If you're hatin' me, two shots and your dead!
אלבום ישן שעשה קאמבק- ממ בקושי שמעתי שירים השבוע הזה רק מה שיש באם פי אז אני מניחה שאחד האלבומים הישנים של סטפס או אס קלאב שבע
אלבום חדש שגילתם- של בלייק כפרווות!
ציטוט השבוע שלכם- -"תעשי לי נעים בראש" -"נו אז תורידי את הראש שלך לכאן!" -"כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה..." וגם, חן תוהה מזה זה טלבץ (וכל הדיון שנלווה לזה אח"כ בהקשר לאנשים מסויימים
)
קנית השבוע- קניתי לחן מתנה לחגים;; וקניתי עכבר אלחוטי למחשב וסיכות ביץ' לתיק ואת הספר של צ'לסי הנדלר "Are You There, Vodka? It's Me, Chelsea" וגם צעקתי על הלאסביט בסטימצקי שתזמין לי את הביוגרפיה של צ'לסי;;
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הספר של צ'לסי;ף עוד לא קראתי אבל עצם העובדה שהוא בדרך אליי מרטיטה לי האיברים החיוניים;;
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צ'לסי לייטלי!!! ראיתי איזה מיליון פרקים של זה אני כבר מדקלמת את הכל בע"פ
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםם הו סו פאקינג חם רציתי למות!!! ואיכס אמג אתמול יהה הכי נוראי אבר אני חושבת שהזעתי 4 דליים של מים
מה נראה להם שאין חשמל בתחנה מרכזית :| ועדי הכלבתה הזו נתנה לי להסתובב איזה שעה לבדי ברחובות ראשון
משהו טוב שאכלתם השבוע- ממ טוב אכלתי חיה מתה (עלק מתה טוב שהיא לא עשתה לי מווו מהצלחת
) עם חן ודאבליו, ואכלתי שרצים עם עדי ואדי. אבל השרצים לא היו טעימים
וואי אכלתי מלא ג'אנק השבוע :| אכלתי במקדונלדס, בברגר קינג באיזה שתי פיצריות ו-3 מסעדות. איזה בהמה
ועוד הקטע העצוב הוא שכמעט הכל היה דוחה!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא בדיוק בדיחה אבל הקטע שחן קיבלה מכות אחרי שגנבה לי את פינקי
היה מצחיק;; וגם שיחת השיתוף חוויות כואבות מהעבר שחן שיתפה שילד בן שלוש ניסה למשמש לה את הבובז הייתה מצחיקה;;
איש השבוע שלכם בפורום- צ'ן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- צ'לסי הנדלר!
מסר לאומה- צ'לסי תעשי לי מיליון ילדים שימותו בלידה
תמונת השבוע שלכם- כפרווווות
המלצת השבוע- תראו כבר צ'לסי לייטלי
הנה קטע מהתוכנית;; http://www.youtube.com/watch?v=vogX2Wr1ijM&feature=related
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9

איך זה שהסיכומים שלך תמיד חופרים??

יו כמה צ'לסי
את עושה לי רע עם כל האובססיות שלך! איכשהו הן תמיד עוברות אליי

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה אם פה אני לא יכולה לחפור וור אלס? ../images/Emo69.gif

אני צריכה לפרוק את זה סאמוור

LeAnnDylan

Well-known member
וחוץ מזה אובססית צ'לסי איז א גוד ט'ינג!

למרות שנראה לי אני קרובה למשבר. אני רואה בקצב של 5 פרקים ליום ועוד מעט נגמרים לי הפרקים
זה לא שאין עוד אלא שהם לא יורדים בקצב טוב כי הם ישנים ואין הרבה מקורות
למה לא מוצאים את כל הפרקים שלה בדיוידי

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב ראיתי את הקטע הזה של צ'לסי. עדין אין לי מושג מי היא או מה היא (הבנתי רק שהיא ממש שונאת את ג'וליה רוברטס
) אבל היא כוסית אז אני יכולה להבין למה דילן אוהבת אותה אבל חן ורווית? גם אתן??? כל הפורום הופך להיות גיי פרנדלי.. ווי טו מאץ' פרינדלי
דרורית? הלפ!

LeAnnDylan

Well-known member
את פונה לדרורית לעזרה? רילי גירלפרינד?

יו וונה גו ד'ר? |דאבל סנאפ|

למעלה