It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(441) LeAnnDylan (298) West Doll (210) the whole shebang (160) Guncrazy (159) And It Feels Like עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול כוכב נולד הורים לפעוטות מוזיקה שחורה מצעדים וביקורת מוזיקה פופ ערוצי MTV ו-VH1 ליידי גאגא הישרדות - אוהדים נגד שורדים רוק ישראלי ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

עונה!!!

שיר חרישה בקאנטרי- ווקינ אינ ממפיס אופ קורס של שוגרלנד ולבט שיר חרישה לא קאנטרי- אלחנדרו
של גאגא אלבום ישן שעשה קאמבק- לא חושבת אלבום חדש שגילתם- ממ כנ"ל ציטוט השבוע שלכם- אין, בלימודים אני כלכך אני עושה מחברת ציטוטים. קנית השבוע- יומן!! נדיר נדיר ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- איזה בדיחון לילדים סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- גשם של פלאפל, קורע! הדקה ה-90 !! הוט כלכך גנבו את זה ממני. CSI
אהה ראיתי את הפרק של אקספיילס עם ווקינג אינ ממפיס
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- שוקולד הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אממ האמת שהיה קטע מוזר אתמול, חשבתי שמישהו בבית רצה "לחקות" מרטיני, אחרת אין לי מושג איך הגיע זית לתוך בקבוק מים מלא
איש השבוע שלכם בפורום- כולן!!! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה- עוד שבוע לימודים
איכס. תמונת השבוע שלכם- אומנותי המלצת השבוע- קאמ טו יזרעאל ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 היה די יבש- 4

Guncrazy

New member
צ'יקצ'ק

שיר חרישה בקאנטרי- Walking In Memphis שיר חרישה לא קאנטרי- Airplanes אלבום ישן שעשה קאמבק- שמעתי את הגרייטסט היטס של סלין דיון
אלבום חדש שגילתם- כלום ציטוט השבוע שלכם- וואי אני לא זוכרת כלום קנית השבוע- ג'ינס קצר ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי כתבה על נזקי עישון הנרגילה. דווקא מענין. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Covert Affairs מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים משהו טוב שאכלתם השבוע- לזניה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת איש השבוע שלכם בפורום- דרורית איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיינית שלי. הייתה לה יומולדת שנה. היא כזאת מתוקה מסר לאומה- אם נקנה מגפיים החורף יבוא מהר יותר? תמונת השבוע שלכם- אין לי כוח המלצת השבוע- תקנו מגפיים! להזיק זה לא יכול ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

המגפיים זולים עכשיו?../images/Emo3.gif

סקרנות. נזקי הנרגילה אואה, זה באמת מעניין. מזל טוב לאחיינית!

למעלה