It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(429) LeAnnDylan (215) the whole shebang (211) West Doll (182) Guncrazy (130) And It Feels Like עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול כוכב נולד האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית פופ ערוצי MTV ו-VH1 מוזיקה שחורה ליידי גאגא ג`אז ובלוז רוק ישראלי מייקל ג`קסון ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה שיהיה

שיר חרישה בקאנטרי- Walking In Memphis שיר חרישה לא קאנטרי- שפת האגוזים אלבום ישן שעשה קאמבק- שירי ילדות- עוזי חיטמן אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- אם זה כתוב עקום בטוש כחול עם שגיאות כתיב על מושב של אוטובוס - זה חייב להיות נכון. קנית השבוע- לא משהו מענין ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אר יו ד'ר וודקה איטס מי צ'לסי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צ'לסי לייטלי וקוברט אפיירס מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- הייתי שבת אצל דודה שלי אז אכלתי רק דברים טובים
|ריר| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היו מלא קטעים מצחיקים עם רווית אבל חלק אני לא זוכרת ומה שאני כן זוכרת אני עייפה מידי מכדי לכתוב איש השבוע שלכם בפורום- רווית איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתן מסר לאומה- עבודה בגן ילדים הינה עבודה מתישה! תמונת השבוע שלכם- פיציקלו שלי
המלצת השבוע- שווה לבכות לתפוז, מקבלים מתנות שוות!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

MiriOrit

New member
../images/Emo73.gif

שיר חרישה בקאנטרי- it happens - Sugarland שיר חרישה לא קאנטרי- Cheer Me Up - Natasha Bedingfield אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- טוב, לא קניתי השבוע אבל קיבלתי השבוע את ה
שלי
אני כ"כ מאושרת ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי הימים האחרונים כל מיני כתבות ב ynet וזה רק גרם לי להיות יותר עצובה כי החברה שלנו מתדרדרת ויש כ"כ הרבה שנאה בין אנשים
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- the big C מישהו מכיר? מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
למרות שבבקרים קר לי משהו טוב שאכלתם השבוע- שניצל שאמאשלי הכינה - היה טעים. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ואו, כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת
איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה- אם אתם רואים איש על הריצפה - תעזרו לו לקום. טוב?
תמונת השבוע שלכם- my new car
המלצת השבוע- ראיתם את הקטע של "משפחה מודרנית" באמי? אחד המצחיקים (תראו עד הסוף) ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 יכל להיות 10 בקלות אם לא הייתי עצובה בגלל הכתבות שקראתי.

MiriOrit

New member
תודה תודה... אני נהנת מכל שניה

אני עדיין לא מאמינה שיש לי אוטו ח-דש בחיים שלי לא חשבתי שיהיה לי אוטו ישר מהייצרן

למעלה