It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(76) LeAnnDylan (48) the whole shebang (19) And It Feels Like (19) Guncrazy (17) LoveMusicGuy עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול זיהוי שירים פאנק רוק דקסטר שנות התשעים עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מוזיקה שחורה שנות השמונים רוק ישראלי ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

סיכומש

שיר חרישה בקאנטרי- טוב כיוון שלא שמעתי כלום כבר איזה חודש ועכשיו השיר הזה של שידייזי מתנגן כבר בפעם הרביעית אני חושבת שמגיע להן לזכות בתואר. שיר חרישה לא קאנטרי- כלום אלבום ישן שעשה קאמבק- כלום
אלבום חדש שגילתם- שוגרלנד? שמעתי אותי איזה חצי פעם בשמיעה מרפרפת ציטוט השבוע שלכם- עזבו אותי מציטוטים קנית השבוע- קניתי במבה. אמיתית כזו של אסם! ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ליטל נאגטס אוף וויזדום סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קריר משהו טוב שאכלתם השבוע- במבה! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- המרמורים של דילן תמיד משעשעים איש השבוע שלכם בפורום- דילן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- איזה מישהי שעובדת אותי וכל פעם עושה את העבודה שלי כשאין לי כוח להישאר
מסר לאומה- תמיד צריך פראיירים תמונת השבוע שלכם- עזבו אתכם מתמונות המלצת השבוע- לכו לישון ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה שיהיה

שיר חרישה בקאנטרי- Incredible Machine - Sugarland שיר חרישה לא קאנטרי- Billionaire - Glee אלבום ישן שעשה קאמבק- The Corrs - Forgiven Not Forgotten פתאום האייפוד נזכר שהם קיימים אלבום חדש שגילתם- Sugarland - Incredible Machine ציטוט השבוע שלכם- "אני לוקחת את כל האנשים שפגעו בי , בונה מהם סולם - ודורכת על כל אחד מהם בדרך לפיסגה" קנית השבוע- לא חושבת שסיכמשתי מאז שקניתי את הפלאפון החדש והחתיך שלי אז שיהיה הוא. חוץ מזה קניתי שתי חולצות שעל אחת מהן כתוב "אני תמיד צודקת" בענק ועל השניה כתוב "צועקת צועקת אבל צודקת" עכשיו אני אלבש אותן כל יום לגן
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני עדין בספר של צ'לסי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר, האנטומיה של גריי ומחשבות פליליות מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע- מרק עדשים כתומים הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ממש לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הייתי עסוקה בלהיות עצבנית כל השבוע אבל היה איזה ילד אחד בגן שכל פעם שאני שואלת אותו כמה אני אוהבת אותו הוא עונה "מלאמלא" כי זה מה שלימדתי אותו כבר מתחילת שנה שעברה. השבוע אני שואחת אותו כזה כמה אני אוהבת אותך אז הוא אומר לי מלאמלא ואז שאלתי כמה הוא אוהב אותי והחצוף הזה אומר לי "שתים" צעקתי עליו ששתים זה קצת אז אהוא אומר לי "שלוש שלוש" כמעט העפתי לו כאפה ושאלתי אותו שוב כמה הוא אוהב אותי אז הוא אומר לי "שלוש זה הרבה" חצוף קטן
איש השבוע שלכם בפורום- דרורה ורווית וקרלס שהאזינה איתי לאלבום המייגע של שוגרלנד איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- איזה ילד פשוש אחד בגן שנראה כמו פומיקי ובא לי לאכול אותו מסר לאומה- כואבת לי הבטן! תמונת השבוע שלכם- נסיך שלי המלצת השבוע- אל תקשיבו לחן כשהיא אומרת לכם ללכת לרופא ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 3 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

אני מניחה שראית את הפרק הראשון של גלי?

אהבתי יותר את הפיליפינית מאשר שפתי-בחורה-מו**ת
אני מקווה שכואב לך פחות עכשיו
כלכך מתאים לך לקנות חולצות שכאלו.

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי אותו מזמן

כשהוא יצא בארה"ב ז"א. אבל פתאום נתפסתי על השיר כי נסעתי עם בדודה שלי באוטו והיה לה את זה בדיסק שהיא הכינה לעצמה ואז כשהגעתי הביתה הדלקתי למדיה פלייר וזה ישר התנגן אני גם אוהבת את סאנשיין. הגיי ביבר הזה באמת לא נראה מענין במיוחד וברור שמתאים לי לקנות חולצות כאלה. הייתה חולצה שכתוב עליה זהירות כלבה! חשבתי לקנות אותה לחן

למעלה