It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(181) LeAnnDylan (127) And It Feels Like (67) the whole shebang (42) Guncrazy (20) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אבריל לאבין משינה רוק ישראלי אמריקן איידול שנות התשעים מירי מסיקה מצעדים וביקורת מוזיקה פופ כלי נגינה ונגנים מייקל ג`קסון ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
בסדר אני אתחיל../images/Emo69.gif

שיר חרישה בקאנטרי- Wild At Heart של גלוריאנה וגם Walking In Memphis של לב"ט ושוגרלנד. וכמובן השלושה הרגילים שמסרבים להימאס עליי: Never Alone, I Was Here של ליידי איי ו- Where Would You Be של מרטינה שיר חרישה לא קאנטרי- וואי יש איזה דיסק של שירי אצבעות בגן וזה הדבר הכי מטומטם אבר ויש שם איזה שיר שמזה נדבקתי אליו ובא לי לרצוח מישהו. אני חייבת להעלות אותו ליוטיוב כדי שתשמעו. אני לא מאמינה שאנשים עושים מיליונים על כתיבת שירים כל כך מטופשים!! אני זוכרת שפעם חן ואני החלטנו לכתוב דיסק של שירי ילדים. לא צריך להיות מוכשרים מידי רק הרבה להלהלה או נהנהנה ובאדימבאדאם ואפשר גם קולולולו אלבום ישן שעשה קאמבק- שוםכלום אלבום חדש שגילתם- שוםכלום ציטוט השבוע שלכם- יש לנו איזה ילד בגן מזה מאוהב בעצמו כל פעם שהוא רואה תמונה שלו הוא מזה עף על עצמו, קיצר איזה יום אחד הוא מסתכל בפלאפון של אמא שלו ורואה תמונה שלו אז הוא כזה "מי זה כתיך (חתיך) הזה ליאם". גם שואל וגם עונה
כפרעליו!! קנית השבוע- לא קניתי כלום לשם שינוי. אה בעצם מה אני חיה בסרט קניתי אתמול שני סריגים בפוקס. לא משהו מדהים אם כי הם חביבים פלוס אבל הייתי צריכה משהו לגן. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קניתי ספר של רם אורן משהו עם ילד אבל לא הייתה לי הזדמנות לקרוא אותו עדין כי אני עדין בגרין קארד סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- טוב סיימתי לצפות בפלאש פורוורד שהיה חביב. וראיתי עכשיו שני פרקים של מחשבות פליליות
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לא זוכרת אני חושבת שגם וגם. בעצם אוליי היה קר כי אני זוכרת שהגננת בעבודה צחקה עליי שאני הולכת עם 3 זוגות מכנסיים ו5 חולצות בערך. משהו טוב שאכלתם השבוע- מממ קינדר בואנו? הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש. השבוע הזה היה מזה מבוזבז. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא יודעת אם אתם זוכרים אבל סיפרתי בעבר שהגננת שלנו סופר עילגת. קיצר בשבוע האחרון התחוור לי שכולן אצלנו בגן עילגות גם היחידה שחשבתי שהיא נורמלית. עברתי על הרשימת קניות שהאחרונה עשתה כדי לראות אם לא חסר משהו ורמת העילגות שם הרקיעה שחקים. בין היתר היא כתבה "טירס" וכשאמרתי לה שכותבים תירס היא ענתה שאפשר גם וגם
באותו יום בערב דיברתי עם חברה שלי בטלפון וסיפרתי לה קצת על העילגויות בעבודה כיוון שהחברה הזו היא סוג של אבשלום קור ידעתי שהיא תבין. אחרי שסיימנו לגחך על כולם היא שאלה אותי מה עם הלימודים שלי ואם אני מתכוונת ללמוד חינוך. עניתי לה שלא והיא שאלה למה ואמרה שזה ממש מתאים לי ושאני ממש אוהבת ילדים (אז איף) ובלהבלהבלה אמרתי לה שהילדים אצלנו בסדר כאלה אבל אני לא רוצה לעבוד בשום מקום שכולל הורים פסיכופתים וסיפרתי לה כל מיני מעשיות על ההורים החולי נפש בגן שלנו בין היתר על איזה אמא אחת שכל יום נכנסת לגן בצהריים ושואלת מה הילדים אכלו בארוחת צהריים ואם נגיד אנחנו אומרות לה "עוף, אורז ואפונה וגזר" היא כזה "מהההה?!?!?! תמרי שלי אלרגית לאפונה וגזר!!!" או אם אנחנו אומרים לה "שניצל, פירה ותירס" היא אומרת "מהההה?!?!? תמרי שלי רגישה לתפו"א והיא גם אלרגית לתירס!" אז חברה שלי עושה לי כזה "זה בסדר תגידי לה שזה תירס עם ט'." איש השבוע שלכם בפורום- אורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ליאם הכתיך מסר לאומה- ילדים זו ממש לא ברכה במיוחד אם הם ילדים של הורים חולי נפש תמונת השבוע שלכם- נראה אם עד סוף ההודעה יהיה לי כוח לצרף תמונה המלצת השבוע- לכו לישון ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

טירס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אומג השיר אצבעות
זה אפילו די חביב

מי זה כתיך הזה../images/Emo6.gif

תזהרי מכל העילגים בעבודה... זה מדבק
יו התמונה
עשית לי חשק לווילד אט הארט

LeAnnDylan

Well-known member
איזה יום אחד בדרך לעבודה החלטתי שבא לי על זה

שמתי באייפוד ואז מצאתי את עצמי שעתיים אחרי עדין שומעת את זה

יאללה שיהיה

שיר חרישה בקאנטרי- Who Are You When I'm Not Looking - Black Shelton
שיר חרישה לא קאנטרי- Rolling In The Deep - Adele
אלבום ישן שעשה קאמבק- Rockferry
אלבום חדש שגילתם- The JaneDear Girls
ציטוט השבוע שלכם- "I'm Not Gay" דילן חיה בסרט...
קנית השבוע- לא היה לי יותר מידי זמן לשופינג אבל כן קניתי ג'ינס חדש.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי כתבה על איך שוחטים פינגווינים בשביל המקור שלהם כדי לעשות ממנו מאפרת יוקרה. מזעזע.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- קרימינל מיינדס. היה פרק טוב.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא בדיוק. חייבים להוסיף עוד כמה שעות לכל יום!
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היה דווקא משהו משעשע אבל צריך להסביר היסטוריה שלמה כדי להבין ואני עם ההסברים הגרועים שלי, זה בטח לא יצחיק אתכן
איש השבוע שלכם בפורום- כולן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחי
מסר לאומה- תסכמשו!
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- המלצתי לדילן על האלבום של אדל, ואני ממליצה גם לכם, למי שלא (?!) שמעה עדין
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יו, אני סו נוט גיי ../images/Emo46.gif

או כמו שמישהי אמרה לי אתמול "בכל אחת יש את האינר לאסביין שבה, אבל צריך מישהי ממש כוסית כדי להוציא אותה החוצה"
את לא מבינה איך התמכרתי ברולינג אין דה דיפ בלייק 5 דקות
שמעתי השבוע את האלבום של דאפי בהמלצתך אבל חוץ מהמוכרים שלה (מרסי, וורוויק אווניו, סירופ אנד האני) לא התלהבתי משום דבר

למעלה