It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(201) LeAnnDylan (137) And It Feels Like (74) the whole shebang (42) Guncrazy (22) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) משינה
מטאל
רוק ישראלי
אמריקן איידול
שנות התשעים
מירי מסיקה
מצעדים וביקורת מוזיקה
כלי נגינה ונגנים
מייקל ג`קסון
שלמה ארצי
ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה...

שיר חרישה בקאנטרי- Your Man - Josh Turner אם כי אם אני אשמע אותו עוד פעם אחת באיידול אני אבעט במישהו. שיר חרישה לא קאנטרי- Rolling In The Deep - Adele כל כך!! אלבום ישן שעשה קאמבק- שום דבר אלבום חדש שגילתם- שני האלבומים של אדל ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת שום דבר קנית השבוע- באמת שלא קניתי שום דבר מענין ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- וואו הסיכום שבוע הזה הולך להיות משעמם... סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי איידול וקיבלתי עצבים. וריתי צ'אק וצווארון לבן בהמלצותיהן של אורית ודרורה ראיתי גם את הפרק השבועי של פריטי ליטל ליירז ולמרות שהולי הופיעה בחלק נכבד מהפרק
הסדרה עדין בסימן התדרדרות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חמים משהו טוב שאכלתם השבוע- מילקי עם הוופל הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- נו לא זוכרת איש השבוע שלכם בפורום- אורית ודרורית איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אף אחד מסר לאומה- אני שונאת את איידול! תמונת השבוע שלכם- ממ תיכף אני אחפש משהו המלצת השבוע- אל תראו איידול! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם על יור מן
וגם על האנימציה

blah blah story

New member
../images/Emo13.gif

שיר חרישה בקאנטרי- need you now lady antebellum שיר חרישה לא קאנטרי- marry you bruno mars אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת קנית השבוע- הייתי ילדה ממש טובה השבוע! לא קניתי כלום!! ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- נקיטה היה טוב. התחילה העונה החדשה של הישרדות האמריקאית והיה טוב.. the good wife היה מעולה! אני ממש נהנת מהתוכנית הזאת. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-היה נעים מאוד. אני אוהבת גשם
משהו טוב שאכלתם השבוע- ספגטי ברוטב רוזה שאני הכנתי. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-יאפ - וזה בלי הרבה שינה
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הייתי בחמישי בבאולינג עם הבנות מהעבודה הקודמת שלי - אז אחת מהן זרקה את הכדור אחורנית שזה היה קורע...ואח"כ מישהי אחרת נפלה בזמן שהיא זרקה את הכדור - שזה כבר היה מעבר לקורע! לא הצלחנו לנשום מרב צחוק. איש השבוע שלכם בפורום- כל מי שהיה בפורום
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיינים שלי מסר לאומה- אני עייפה |פיהוק| תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 107 - רק בגלל שכמעט לא ישנתי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
אוי באולינג../images/Emo99.gif

תמיד כשמישהו מהחבר'ה מציע ללכת לבאולינג כולם צוחקים עליו שהוא מעפן ושבאולינג זה למעפנים אבל תמיד יש שם את הקטעים הכי קורעים אבר. תמיד. ואם לא אמרתי לך את זה בעבר אז יש לך טעם מסריח בסדרות! הא!

blah blah story

New member
טעם מסריח בסדרות??

נגיד. ונראה לי שאנחנו רואות הרבה דברים דומים: אמריקן איידול אנטומיה של גריי שקרניות טוב. לא זוכרת מה עוד
אני עייפה מדי בשביל לענות לך על זה

LeAnnDylan

Well-known member
ושלוש הסדרות שציינת מסריחות!!!!$

איידול שמעיפה לי את כל מי שאני אוהבת האנטומיה שמעיפה לי את כל מי שאני אוהבת ושקרניות שסתם הפכה להיות זבל טלוויזיוני מצוי
אגב זה לא שהטעם שלי בסדרות משובח אבל תמיד כיף לצחוק על טעמם של אחרים...

Guncrazy

New member
ואת רואה בדיוק כל מה שדילן רואה...

מה זה אומר עליך...?

Guncrazy

New member
אני אוהבת את השיר הזה של ברונו מארס

בכלל האלבום שלו ממש טוב

חחח מה זה דה גוד ווייפ?

ראיתי את הפרק הראשון של ניקיטה ממש מזמן ולא המשכתי מאז.

למעלה